Koupě nového Aurisu

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
reniha
Řidič

Re: Koupě nového Aurisu

Příspěvek od reniha »

Tak fotky zobrazuje jenom Toyota Touch 2 go a go plus.Takže jedině dokoupit za nehorázné peníze.Ještě jsem se chtěl zeptat,mám starý telefon Htc,6 roků a pořád se nemůžu nějak spárovat s Toyota Touch 2 přes bluetooth,jednou se mi to povedlo,ale teď to zase pořád vypisuje,nepodařilo se spárovat z vašim zařízením,proveďte nastavení v telefonu.Nevíte co s tím,asi budu muset koupit nový telefon.Poradí mi někdo
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

Poradil si si sam. Novy fon. Nic lepsie nevymyslis.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

Ahoj.. Tak konečně jsem se už taky dočkal, dnes jsem převzal auto :) Prozatim paráda! :)
jjara
Navigátor

Příspěvek od jjara »

Přeju hodně bezproblémových kilometrů a spokojenost s Auriskem. :thumbsup: :thumbsup:
Toyota Auris TS 1.6 Multidrive
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

jjara píše:Přeju hodně bezproblémových kilometrů a spokojenost s Auriskem. :thumbsup: :thumbsup:
Díky! Doufám, že tomu tak bude :)
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Taky přeji hodně šťastných kilometrů,bez závad.
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

reniha píše:Taky přeji hodně šťastných kilometrů,bez závad.
Děkuji i Tobě!
Parek
Člen Týmu

Příspěvek od Parek »

Dneska je ideální počasí na první den ježdění. :-D
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

Parek píše:Dneska je ideální počasí na první den ježdění. :-D
No, to tedy vskutku..:/ Těšil jsem se, že jí projedu.. Takhle se na to můžu vydlabat, ještě mě někdo sejme.. :D No, a že by se mi chtělo hned zpátky do servisu, to teda vážně ne..:D
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

Tak si postuduj manual, preklikaj nastavenia v aute, skontroluj tlak v pneu (ja som mal 2,9) takze hned som sa aj naucil ako sa robi s TPMS (dobre som napisal ?), nastavit co najlepsiu polohu za volantom a tak...
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Parek
Člen Týmu

Příspěvek od Parek »

prsut píše:Tak si postuduj manual, preklikaj nastavenia v aute, skontroluj tlak v pneu (ja som mal 2,9) takze hned som sa aj naucil ako sa robi s TPMS (dobre som napisal ?), nastavit co najlepsiu polohu za volantom a tak...
2.9 je trochu moc ne? Pravdou je, že jsem dneska projel hlubokým sněhem a bylo mi u zadního kola divný, že na středu kola sníh nebyl, ale po krajích, tak cca 5cm vrstvy sněhu. U předních to tak nebylo. Napadlo mě, jestli to není přehuštěný. Trochu by tomu nasvědčovala ta dlouhá brzdná dráha. :-/
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

erwestquestworks píše:
reniha píše:Díky za tip,kdo ví co by řekli v originál servise,že bych chtěl odhlučnit podběhy.Zítra zkusím zavolat a uvidím co mi řeknou.Ale u tak drahého auta by se takové věci neměly vyskytovat.Nevím možná je to taky těma 17" kolama.A ještě jsem se chtěl zeptat jestli má nějaký význam namontovat přední a zadní zástěrky?
Řeším to i u 16" a zástěrky Ti v tomto nepomohou, ale nebudeš mít alespoň tak zacákané auto.
Tak chlapi, dnes som najazdil pár desiatok km s otcovým desaťročným picassom a ten rozdiel v odhlučnení podbehov je fakt epický. Nárazy kamienkov sú takmer na prahu počuteľnosti. Keď idem v corolle, je to ako preháňať sa gazíkom po fronte v gulometnej paľbe. Zásterky mám na toyote aj vpredu aj vzadu, na picasse ani jedny. Dosť som v šoku z toho rozdielu.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Lukas84
Člen Týmu

Příspěvek od Lukas84 »

Zdravím všechny tady na fóru.
Jsem 2 týdny majitel nového Aurise. 1,6 M/T, hatchback, modrá denim. Najeto cca 550km.Po mnohá hodinách strávených čtením příspěvků tady na fóru(děkuji za něj) jsem +-věděl do čeho jdu.Takže např. na pískající brzy (které jsem už také párkrát zaslechl) jsem byl připraven(i když jsem doufal,že třeba mě se to týkat nebude :wink: ). Ale co mě nemile překvapilo je velký hluk od štěrku v podbězích. To odhlučnění je katastrofa. Jak v předu tak vzadu. Připadá mi to že každou chvilku ten štěrk budu mít v autě. Tímto bych se chtěl zeptat jestli to tady někdo z Vás už řešil?
Dále zvažuji dodatečné přidělání zástěrek(vím že hluk od podběhu tím nevyřeším) aby se auto dole tak nešpinilo a bylo lépe chráněno před štěrkem solí atd..a rovněž boční ochranné lišty na dveře.(parkuji na sídlišti) u toho si jen nedovedu představit jak to bude v kombinaci s mojí barvou vypadat.Na bílé jsem to viděl a vypadá to dobře. A v neposlední řadě dojezdovku, když plnohodnotná tam nevejde.
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Lukas84 píše:Zdravím všechny tady na fóru.
Jsem 2 týdny majitel nového Aurise. 1,6 M/T, hatchback, modrá denim. Najeto cca 550km.Po mnohá hodinách strávených čtením příspěvků tady na fóru(děkuji za něj) jsem +-věděl do čeho jdu.Takže např. na pískající brzy (které jsem už také párkrát zaslechl) jsem byl připraven(i když jsem doufal,že třeba mě se to týkat nebude :wink: ). Ale co mě nemile překvapilo je velký hluk od štěrku v podbězích. To odhlučnění je katastrofa. Jak v předu tak vzadu. Připadá mi to že každou chvilku ten štěrk budu mít v autě. Tímto bych se chtěl zeptat jestli to tady někdo z Vás už řešil?
Dále zvažuji dodatečné přidělání zástěrek(vím že hluk od podběhu tím nevyřeším) aby se auto dole tak nešpinilo a bylo lépe chráněno před štěrkem solí atd..a rovněž boční ochranné lišty na dveře.(parkuji na sídlišti) u toho si jen nedovedu představit jak to bude v kombinaci s mojí barvou vypadat.Na bílé jsem to viděl a vypadá to dobře. A v neposlední řadě dojezdovku, když plnohodnotná tam nevejde.
Nazdar už se tady o podbězích psalo,a hodím tady email co mi napsal technik ze servisu.

Dobrý den,
Omlouvám se, že píšu až teď.
Nevím o žádném ověřeném způsobu, jak dosáhnout odhlučnění..
V předních blatnících i části zadních blatníků jsou plastové výplně a jediné co mne napadá je polepit je nějakým materiálem, ale nevím čím a jakou to bude mít úspěšnost.
Ještě jsme tento problém neřešili a ptal jsem se i kolegů v Praze a odpověď byla stejná jako moje.
Osobně vlastním tentýž automobil a přiznám se, že se mi nezdá, že by byl nějak zvýšený hluk.
Mrzí mne, že Vám neporadím.
S pozdravem

Ing. Josef Bilík
vedoucí servisu/Chief of service workshop
Peetrs
Navigátor

Příspěvek od Peetrs »

Lukas84 píše:Zdravím všechny tady na fóru.
Zdravim.. K podběhům už se Ti odpovědi dostalo.. Zástěrky proti špíně ok, ale vzhledově to trošku ochabne si myslim. BlueDenim + Chromový lišty bych neviděl žádný problém? Viděl jsem to v servise a je to OK. Dojezdovku? K čemu? Jsou to spíš vyhozený peníze.. Když píchneš, máš lepící sadu, když prorazíš, máš asistenčku od Toyoty, která funguje.. Na druhou stranu kolikrát za život jsi měnil kolo?
Odpovědět

Zpět na „Auris“