Nový člen a pár otázek

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Maaara
Člen Týmu

Nový člen a pár otázek

Příspěvek od Maaara »

Dobrého dne přeji všem,
tak snad již brzy se zapojím mezi vaše řady, že se na Avensiska těším ani nemusím psát ... 8)

Měl bych na vás dvě otázky:
- chci si nechat namontovat Defend lock, ani ne kvůli odcizení (když ho budou chtít, tak ho stejně šlohnou) ale kvůli nižší pojistce. Máte s ním na Avensisu zkušenosti ? Nezhorší se namontováním DL řazení ? (na jednom autě už jsem to bohužel zažil ...)
- chci si dokoupit litá kola (17'). Chtěl bych se zeptat, jaké ET mám zvolit, jakou šířku disku a jaké pneu rozměrově podle vašich zkušeností ? Případně jaké značky disků a pneumatik používáte ? V těhle otázkách jsem úplná lama :oops:

Předem moc díky za odpověď.
Toyota RAV4 2.0 VVTi 110 kW Active Red (2015 - )
Toyota Avensis Wagon Sol 2.0 D-4D 93kW Black Mica (2007 - 2015)
Toyota Yaris Luna 5dv. 1.33 Dual VVT-i 74kW Red (2009 - )
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

Tak tě vítám do rodiny :wink:
já mám na Avošu disky AWS DAKAR 7Jx15 ET35 5x100... no a na zimu i na léto používám Mishany a sem s nima spokojenej... tak doufám že ti to trochu pomůže
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Maaara
Člen Týmu

Příspěvek od Maaara »

Ahoj Gongush(i)
diky za odpoved a privitani :wink: Me pomuze jakykoliv info ... BTW tvuj Avoš vypada skvele !
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

2Maaara: dík :lol:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

myslím že zkušenosti s gumama a diskama ti řekne opravdu jen odborník, který se tomu věnuje naplno ale náš subjektivní pocit je nanic.
Záleží jaké kola se Ti líbí a také jistě rozhodne CENA,...takže vybírej co se Ti líbí,...a v každém vyhledávači budeš mít možnost zadat svůj typ auta, takže Ti to vyplivne všechny možnosti kol na Tvůj model,...
Jinak gumy bych řešil zlatou střední cestou,...jak cenově tak kvalitně,...pokud s tím nechce jezdit po závodním okruhu,...
A Defend Lock je dobrá věc,...ze zkušenosti doporučuju s chipem,...to znamená že nebudeš vytahovat ceou tu ocel. tyčinku, ale jenodemkneš a povysuneš kousek ven,...praktičtější,... :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Maaara
Člen Týmu

Příspěvek od Maaara »

2 ArnieGT - diky, mrknu na shopy a projdu diskuze. Vzhled a cena je jasne individualni zalezitost, to je jasny, me spis slo o to, jestli nemate nejake extremne spatne zkusenosti s urcityma vyrobkama a co se tyce rozmeru tak treba zkusenost s kombinaci sirka rafku / sirka pneu apod ...

Ale zlata stredni cesta bude jako vzdy nejlepsi :P
Dikes a pekny vikend 8)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“