sviti kontrolka poruchy motoru, VSC a TRC OFF
Re: sviti kontrolka poruchy motoru, VSC a TRC OFF
Ono by hlavne bylo fajn, kdyby to proste vyrobci priznali a zaridili se podle toho. Neprislo by mi jako problem po 100k vymenit DPF - kdyby stal castku odpovidajici vyrobnim nakladum (5k treba) a kdyby to slo udelat jednoduse. Jenze to by to nebyla Toyota, filtr s cenou zacinal na kolika desitkach tisic korun a pro vymenu musis rozebrat polovinu auta...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bez ohledu na značku je to stejné všude. Není to jen o filtrech ale i o vstřicích. Prostě každá značka včetně toyoty má určitý servisní standart,podle kterého má postupovat. Kontrola - výměna. Už při 70000km bude lambda sonda mimo všechny tolerance - ví se to,ale auto funguje. Pane je třeba vyměnit lambda sonda stojí 15000. Nic neměnte,auto jezdí. a tak bych mohl pokračovat... DPF filtr se dá pořídit za 30000.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Nojo, ale to je ono - vyrobni cena lambdy je maximalne litr, spis vyrazne min...libor12 píše:Bez ohledu na značku je to stejné všude. Není to jen o filtrech ale i o vstřicích. Prostě každá značka včetně toyoty má určitý servisní standart,podle kterého má postupovat. Kontrola - výměna. Už při 70000km bude lambda sonda mimo všechny tolerance - ví se to,ale auto funguje. Pane je třeba vyměnit lambda sonda stojí 15000. Nic neměnte,auto jezdí. a tak bych mohl pokračovat... DPF filtr se dá pořídit za 30000.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To ale výrobce nezajímá. Prodejce ti prodává auto a měl by tě seznámit s náklady na servis ,které již v prvních 100000 km můžou vyšplhat až na 150000czk.
No a třeba v Německu již zákazníci vyhrávají soudy s prodejci, kteří jim zamlčeli nevhodnost moderního vznětového vozu pro provoz na výhradně krátké vzdálenosti.
Více na http://www.auto.cz/rozhovor-odstraneny- ... edium=copy
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
Zdarec. Potřeboval bych číslo dílu SCV Ventilu na Avika 2.0 D4D 2004 85 kw, motor oznaceni 1CD-FTV. A kdyby měl někdo starší na otestování na půjčení, bylo by taky fajn. Dik za pomoc.