Rozvody motoru, výfuky...

Když na autě něco nefunguje a netýká se to přímo konkrétního modelu
Keksisce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozvody motoru.

Příspěvek od Keksisce »

Nejdřív bude líp opravit všechny závady, které víš stoprocentně, a pak budeš hledat, co se zůstalo.
www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Keksisce píše:Nejdřív bude líp opravit všechny závady, které víš stoprocentně, a pak budeš hledat, co se zůstalo.
Žádné jiné nejsou...Oprava těsnění pod hlavou-oprava u Kennyho. Svíčky, rozvody gufera, nové podtlakové i přetlakové hadičky,kontrola všech systémů na diagnostice-bez závad, tlaky válců, nová lambda, vyčištěná váha, škrtící klapka, sání, nový zpětný ventil podtlaků, kontrola OCV ventilu, VVTI hlav. atd. Podle vyjádření Kennyho a Toyota servisu Zlín je motor v dobrém stavu a nemá žádnou závadu . Startuje super, nesvítí žádné závady-mám OBDII. . Chodil jsem kolem auta a stále řešil hrubý chod a brblání do výfuku při zdechání motoru...vibrace na volnoběh atd. Pak jsem při ošetření podvozku nátěrem našel malou dirku v tlumiči...Sondáž šroubovákem a zatřesení ukázalo že uvnitř je to asi hodně špatné...Druhý tlumič na tom nebude asi líp. jen není díravý.. Ovšem jakmile jsem díru ucpal tmelem na výfuky chod motoru se změnil...k lepšímu. Takže podle mého laického pohledu má vadný -vysypaný- výfuk vliv na chod motoru. Nevím jak dlouho může být vnitřek výfuku vysypaný ale má to 13 let a 170000km. :onfire: :onfire:
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

prohnilej vstup do tlumiče ( prvního za katy ) zpusoboval u UCF1 a2 dost nepravidelnej chod motoru, o zvuku ani nemluve - a to bal fakt pidi dírka..
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Idaho píše:prohnilej vstup do tlumiče ( prvního za katy ) zpusoboval u UCF1 a2 dost nepravidelnej chod motoru, o zvuku ani nemluve - a to bal fakt pidi dírka..
No doufám že kromě té co jsem našel tam nic jiného nebude..Vliv to asi má...Teď mě čeká hledání adekvátní náhrady neboť ani milionář by do tak starého auta originál nedal...1000euro je fakt moc za kus plechu.. :onfire: :onfire: :onfire:
Lexus LS 430. 2002
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

radohanno píše:
Idaho píše:prohnilej vstup do tlumiče ( prvního za katy ) zpusoboval u UCF1 a2 dost nepravidelnej chod motoru, o zvuku ani nemluve - a to bal fakt pidi dírka..
No doufám že kromě té co jsem našel tam nic jiného nebude..Vliv to asi má...Teď mě čeká hledání adekvátní náhrady neboť ani milionář by do tak starého auta originál nedal...1000euro je fakt moc za kus plechu.. :onfire: :onfire: :onfire:
mam tu asi 4 sady výfuků z LS400 ( od katu až po koncák ) - musel bych juknout na stavy, ale zase posílat to nemá cenu.. bežne je prodávám po 300-500/kus ( samozřejme neprohnilé - kolikrát je s podivem v jakém stavu po xxx letech ty výfuky jsou.. ).

jinak jen necháváme když nekdo má prohnilej tlumič na rav a 4runnerce, landáku atd.. kamarádovi středák z LS400 už třtím rokem slouží jako koncák na naftovém Hiluxu .)
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Idaho píše:
radohanno píše:
mam tu asi 4 sady výfuků z LS400 ( od katu až po koncák ) - musel bych juknout na stavy, ale zase posílat to nemá cenu.. bežne je prodávám po 300-500/kus ( samozřejme neprohnilé - kolikrát je s podivem v jakém stavu po xxx letech ty výfuky jsou.. ).

jinak jen necháváme když nekdo má prohnilej tlumič na rav a 4runnerce, landáku atd.. kamarádovi středák z LS400 už třtím rokem slouží jako koncák na naftovém Hiluxu .)
No nebylo by to špatné ovšem já potřebuji koncáky na LS430 ...kdyby jsi o něčem věděl jsem nakloněný čemukoliv...
Přílohy
5819889757.jpg
(43.91 KiB) Staženo 3144 x
Lexus LS 430. 2002
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

když koukám na foto jsou podle mne ty koncáky totožné ale jistej si nejsem ( ty uchyty jsou na 99% stojené i tvar ) jen si mylsím že ty rezonátory tam určo nebudou origo :)
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Idaho píše:když koukám na foto jsou podle mne ty koncáky totožné ale jistej si nejsem ( ty uchyty jsou na 99% stojené i tvar ) jen si mylsím že ty rezonátory tam určo nebudou origo :)
Nevím jak vypadá tlumič na LS400.najdu někde na vebu. Ale ty rezonátory tam mám a jsou u všech LS430...
Přílohy
5763916273.jpg
(150.49 KiB) Staženo 3110 x
Lexus LS 430. 2002
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Idaho píše: ...mam tu asi 4 sady výfuků z LS400 ( od katu až po koncák ) - musel bych juknout na stavy, ale zase posílat to nemá cenu.. bežne je prodávám po 300-500/kus ( samozřejme neprohnilé - kolikrát je s podivem v jakém stavu po xxx letech ty výfuky jsou...
A funkční přední roura s vlnovcem na 4E-FE 65kW Corolla 1992-95 by se u Tebe Honzo náhodou někde neválela....? :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Jimmi píše:
Idaho píše: ...mam tu asi 4 sady výfuků z LS400 ( od katu až po koncák ) - musel bych juknout na stavy, ale zase posílat to nemá cenu.. bežne je prodávám po 300-500/kus ( samozřejme neprohnilé - kolikrát je s podivem v jakém stavu po xxx letech ty výfuky jsou...
A funkční přední roura s vlnovcem na 4E-FE 65kW Corolla 1992-95 by se u Tebe Honzo náhodou někde neválela....? :wink:

Bohužel ne..
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Idaho píše:když koukám na foto jsou podle mne ty koncáky totožné ale jistej si nejsem ( ty uchyty jsou na 99% stojené i tvar ) jen si mylsím že ty rezonátory tam určo nebudou origo :)
Tak jak se liší LS400 od LS430???
Zatím tu mám několik možností a vítězí výroba na zakázku podle původního výfuku...
Lexus LS 430. 2002
radohanno
Manager Týmu

Re: Rozvody motoru, výfuky...

Příspěvek od radohanno »

Mám prosbu. Potřebuji nějak dostat z Polska Tlumiče na Lexus. Je zde někdo kdo jezdí kolem a nebo umí poslat objednávku a dostat 100% zboží do ČR. Já to nikdy nedělal takže zkušenosti 0. http://allegro.pl/tlumik-koncowy-p-l-le ... 52237.html
Tlumič jde objednat i mimo Allegro. Prodejce komunikuje. Jen nevím co a jak. Prostě malá pomoc za malou odměnu. Díky.
Lexus LS 430. 2002
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Tovarzpolska.sk alebo autofra.sk
....je to inak to iste,len sa da najst pod oboma nazvami.Presne tymto sa zaoberaju.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

jarson píše:Tovarzpolska.sk alebo autofra.sk
....je to inak to iste,len sa da najst pod oboma nazvami.Presne tymto sa zaoberaju.
fungovat.
To by mohlo fungovat...zítra na to vlítnu. Díky
Lexus LS 430. 2002
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Si pis ze to funguje. Osobne doporucujem a aj na fore je par ludi co tu uz nakupovali. A kludne pories aj hned,uraduju skoro nonstop. Raz som cosi riesil o 23 v noci a zrazu mi chlapik este o tomto case aj odpisal.
Akurat si musis uvedomit ,ze oni su len sprostredkovatelia,cize za to co si objednas si rucis sam. Aj ked ista "ochrana" tu je. Vedia pomoct aj s reklamaciou a je fakt ,ze beru len od preverenych predajcov,resp.ak na tom trvas vybavia aj od Lucifera,ale to uz je tvoja vec. Vsetko je v podmienkach,treba precitat. Ja som mal len jednu zlu skusenost - vadny tovar- kedze vsak islo o malu sumu a doprava spat a znova ku mne by bola drahsia nez tovar samotny,vyriesili to vratenim ceny tovaru.Ale ako vravim ,jednalo sa o 10€ a ta zla skusenost sa tykala predajcu,naopak s autofra bola vzhladom na to ako to vyriesili,skusenost dobra. Vlastne za predajcu mi vratili peniaze oni a to urcite nie som ziadny top zakaznik.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Odpovědět

Zpět na „Technické problémy - obecné“