Držák na pití

vše ohledně modelové řady Celica
Libor Čapek
Člen Týmu

Držák na pití

Příspěvek od Libor Čapek »

Čau,tak ji vyskočil držák na pití a nevím co s nim.Nedrží a nedrží.Na čem to vevnitř drží?Jsem línej rozdělávat to zbytečně.Má to smysl se s tím jebat?
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

rozdělaný to máš hned, stačí vydělat plast kolem řadičky, povolit dva šroubky a vycvaknout nahoře ten středovej a máš to venku i s tím držákem (pokud je řeč o 5g celice ;) ) já to měl venku dostkrát, ale nějak jsem to nestudoval. pokud vydržíš, tak za hodinku to jdu zas kuchat (kvůli rádiu něco potřebuju) tak ti to nafotím a hodím fotky aby jsi tedy viděl
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já má taky problém, žádneja takovej držák tam nemám :shock: :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

garfielld píše:já má taky problém, žádneja takovej držák tam nemám :shock: :lol:
:twisted: tak to máš problém... ;) ne, některý čmeldy ho nemají, místo toho mají odkládací kastlík pod rádiem (brácha má kastlík, já ve svý mám zas držkák na pití)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Celerak2.0Gti :tongue: škoda že tu nen ismajlík co vystrkuje zadek:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

garfielld píše:Celerak2.0Gti :tongue: škoda že tu nen ismajlík co vystrkuje zadek:)

:woot: :banana: :twisted:
no nenaštve to, jeden chybějící smajl?? ;) :P ale neboj, já ten držák vůbec nepoužívám, a budu to asi předělávat na ten odkládací kastlík, přeci jen mi přijde praktičtější :)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše::twisted: tak to máš problém... ;) ne, některý čmeldy ho nemají, místo toho mají odkládací kastlík pod rádiem (brácha má kastlík, já ve svý mám zas držkák na pití)
To mluvíš asi o mě, co??? :shock: Já tam držák na pití nemám, nepotřebuju, mě víc vyhovuje ten kastlík, ideálně se do něj vlezou brýle :)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no ja držák mám a můžu vám řict že je to jedna z věcí co se japoncům nepovedla když ho vytáhneš a dáš tam kelímek tak přízařazení 1 a 3 a5 je tam málo místa a já si ještě skrátil řadičku tak je to ještě horší u celici 7g. je to už lépe řešené
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Petr píše:no ja držák mám a můžu vám řict že je to jedna z věcí co se japoncům nepovedla když ho vytáhneš a dáš tam kelímek tak přízařazení 1 a 3 a5 je tam málo místa a já si ještě skrátil řadičku tak je to ještě horší u celici 7g. je to už lépe řešené
taky mám zkrácenou, a mám ten stejnej problém :lol:
ale já si řadičku musel zkrátit kvůli rádiu, jak to bylo takový pádlo tak jsem při zařazený 1 3 5 nemohl vyklopit panel na rádiu abych mohl vyměnit cd, což byl dost problém :(
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

chlemty

Příspěvek od micron »

já mam jak držák na 2 pivka- nebo pixly nrg drinky (drží tam i flaškový. nebo 0.5l plastik) když se zkrátí řadička, neni problem. pak odkládací kastlík na cíga (v horní přihrádce)... přesně na 2 krabky a 2 zapíky. blbý je jen to, že pokavaď piješ, nemůžeš odklepávat do popelníku a ladit muziku v dolní přihrádce- asi z důvodu bezpečnosti :-) takže se musí klepat z okýnka 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: chlemty

micron píše:já mam jak držák na 2 pivka- nebo pixly nrg drinky (drží tam i flaškový. nebo 0.5l plastik) když se zkrátí řadička, neni problem. pak odkládací kastlík na cíga (v horní přihrádce)... přesně na 2 krabky a 2 zapíky. blbý je jen to, že pokavaď piješ, nemůžeš odklepávat do popelníku a ladit muziku v dolní přihrádce- asi z důvodu bezpečnosti :-) takže se musí klepat z okýnka 8)
hele, nemohl bys mi vyfotit tvůj středovej panel jak to tam teda máš a kdyžtak hodit sem foto dokumentaci nebo poslat třeba po icq? bych se rád mrknul ;)
chci to zkusit poskládat dohromady tak, abych měl i držák na pití, i odkládací kastlík, ale ještě jsem se na to nedíval jestli to vůbec bude možný udělat. díkec :)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: chlemty

Příspěvek od Petr »

Celerak2.0Gti píše:
micron píše:já mam jak držák na 2 pivka- nebo pixly nrg drinky (drží tam i flaškový. nebo 0.5l plastik) když se zkrátí řadička, neni problem. pak odkládací kastlík na cíga (v horní přihrádce)... přesně na 2 krabky a 2 zapíky. blbý je jen to, že pokavaď piješ, nemůžeš odklepávat do popelníku a ladit muziku v dolní přihrádce- asi z důvodu bezpečnosti :-) takže se musí klepat z okýnka 8)
hele, nemohl bys mi vyfotit tvůj středovej panel jak to tam teda máš a kdyžtak hodit sem foto dokumentaci nebo poslat třeba po icq? bych se rád mrknul ;)
chci to zkusit poskládat dohromady tak, abych měl i držák na pití, i odkládací kastlík, ale ještě jsem se na to nedíval jestli to vůbec bude možný udělat. díkec :)
jo přesně hod to sem a microne nekuř v čeldě taková potupa no...toto
to není auto na takový to domáááácí ježdění....yes ty tam musíš z těch cigaret mí pěknej humus pfuj tajbl bléééééé.... :!:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kouř

Příspěvek od micron »

neni kouř jako kouř... takhle zakázal sem v autě hulit jointy... ty totiž nechávaj "těžce mastnej" povlak na oknech- jo a čistit okna tak to je pro mě dost namáhavá činnost. Ovšem cíga... tak ty povlak na oknech nezanechávaj... takže nemam mlhu... a dále stačí větrat + používat nějakej drsnej "stromeček-smrtku z lidlu"

nějak ten panel típnu... možná zejtra :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: kouř

micron píše:neni kouř jako kouř... Ovšem cíga... tak ty povlak na oknech nezanechávaj... takže nemam mlhu... a dále stačí větrat + používat nějakej drsnej "stromeček-smrtku z lidlu"

nějak ten panel típnu... možná zejtra :wink:
mno hele, já po předchozím majiteli - hodně těžkej kuřák - ještě týden větral aby se tam dalo dýchat, a pod světlem je vidět jak je od popelu celkem dost popálená sedačka řidiče, trochu i spolujezdce (jeho manželka taky pálila cigaretu jednu od druhý pomalu), a hlavně ten nechutnej bordel pod středovým panelem před řadičkou pod těma plastama, ani vysavač to nechtěl vysávat, humus prostě... u mě v autě cigarety nekouřit.... :twisted: 8)

a když to típneš pár fotek a nahodíš, to bude fajne, pražáku... a nezapomeň vrátit tu vrtačku co sis půůůjčil :D (citace z jedné reklamy co bývala v létě v televizi, tak se neuraž, microne ;) )
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“