Zdravím. I když vím, že se to tu již řešilo v různých vláknech, odpověď jsem nenašel a nastříkat těsnění silikonovým olejem mi jako definitivní řešení nepřijde....
Zatéká mi do zadní lampy. Není nijak prasklá či jinak poškozená. To jakési molitanové těsnění také nenese známky nějakého poškození.
Má někdo zkušenost, kudy se tam voda může dostávat, nebo zda se to těsnění dá někde koupit?
Už fakt nevím co.....
Vlhkost v zadním světle T25 kombi
Re: Vlhkost v zadním světle T25 kombi
muze byt rozlepena lampa a zatekat nejakou mikroskvirou mezi dosedacimi plochami plastu, muze zatekat a kondenzovat voda kolem zarovek....
Back in Czech.
Milfi:
Podobny problem (zatekanie do kufra) som riesil AURIS I.GEN tesnenie dostanes len u predajcu -servise Toyota.
Urcite ta prekvapi cena?
pozri stranky :http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 68&t=36903 .........to ako inspiracia!
Nahradne riesenie kupit material a vystrihnut sam.(web stranky...)
Podobny problem (zatekanie do kufra) som riesil AURIS I.GEN tesnenie dostanes len u predajcu -servise Toyota.
Urcite ta prekvapi cena?
pozri stranky :http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 68&t=36903 .........to ako inspiracia!
Nahradne riesenie kupit material a vystrihnut sam.(web stranky...)
Mne sa to objavilo tiez (ked som mal T25 kombi). Riesil som to vrtakom (1mm priemer) do najspodnejsieho miesta a max. spokojnost.... Cim skor spravis dierku, tym skor nebudes mat tmavy pasik od vysky "hladiny". Najprc som to mal na lavom a ked sa mi to objavilo na pravom hned som vrtal a odvtedy bol pokoj (ako prislo, tak odislo...)...Milfi píše:Zdravím. I když vím, že se to tu již řešilo v různých vláknech, odpověď jsem nenašel a nastříkat těsnění silikonovým olejem mi jako definitivní řešení nepřijde....
Zatéká mi do zadní lampy. Není nijak prasklá či jinak poškozená. To jakési molitanové těsnění také nenese známky nějakého poškození.
Má někdo zkušenost, kudy se tam voda může dostávat, nebo zda se to těsnění dá někde koupit?
Už fakt nevím co.....
Corolla TS 1,8 Hybrid Comfort TechStyle 11/2020