Zdravim.
Mam Ave r98, 2.0TD (2C-TE, 66kW) a motor v poslednom case dost vibruje na volnobehu, trasie celym autom.
Ak pridam plyna na cca 1000 - 1100 tak sa to zjemni az prestane. Pri jazde ak pridam plyn, vibracie sa prejavia, Pri zaradenom stupni a pusteni plynu vibracie necitit. Asi to vyzera na zotrvacnik. Mam vsak otazku: je to dvojhmotovy zotrvacnik? Ak nie, tak to zotrvacnik asi nebude.
Mohlo by to byt uchytenie motora o karoseriu/nosnik Kde sa nachadza aby som to skontroloval?
Dalsi nazor som pocul, ze by to mohla byt volnobezda alternatora.
Nasiel som firmu, ktora ponuka zrepasovany zotrvacnik (250EUR) s tym, ze mi ho aj prinesu a ja im dam svoj zly.
To vsak znamena, ze auto musim mat rozobrate, prichystane diely na vymenu. Nerad by som objednaval zotrvacnik ak by to mohlo byt nieco ine.
Co vy na to?
T22 zotrvacnik
T22 zotrvacnik
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: T22 zotrvacnik
Jsi si jistý že motory 2C-Tx mají dvouhmotu??? Pokud vím byla použita až u 1CD-FTV nevidel jsem zatím klasické 1/2C s dvouhmotou..kobo píše:Zdravim.
Mam Ave r98, 2.0TD (2C-TE, 66kW) a motor v poslednom case dost vibruje na volnobehu, trasie celym autom.
Ak pridam plyna na cca 1000 - 1100 tak sa to zjemni az prestane. Pri jazde ak pridam plyn, vibracie sa prejavia, Pri zaradenom stupni a pusteni plynu vibracie necitit. Asi to vyzera na zotrvacnik. Mam vsak otazku: je to dvojhmotovy zotrvacnik? Ak nie, tak to zotrvacnik asi nebude.
Mohlo by to byt uchytenie motora o karoseriu/nosnik Kde sa nachadza aby som to skontroloval?
Dalsi nazor som pocul, ze by to mohla byt volnobezda alternatora.
Nasiel som firmu, ktora ponuka zrepasovany zotrvacnik (250EUR) s tym, ze mi ho aj prinesu a ja im dam svoj zly.
To vsak znamena, ze auto musim mat rozobrate, prichystane diely na vymenu. Nerad by som objednaval zotrvacnik ak by to mohlo byt nieco ine.
Co vy na to?
Zdravim,
to ci mam dvojhmotu vobec netusim, ani google nic nenasiel.
Ak to teda nie je dvojhmotak, co tak trasie?
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ne 2CT nemá dvouhmotu..kobo píše:Zdravim,
Super, dik za odpoved.
Ak to nie je dvojhmota, mam podozrenie na ulozenie motora. Urcite tam budu nejake silentbloky. Ibaze neviem kde
Budem musiet popozerat,
Ak to nie je dvojhmota, mam podozrenie na ulozenie motora. Urcite tam budu nejake silentbloky. Ibaze neviem kde

Budem musiet popozerat,
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
koukni na mootr a uvidíš je, jeden zepředu na převodovkce, druhý vzadu na převodovce, třetí zboku na převodovce a čtvrtý zboku na motoru.. jednoduché. Otevři kapotu a skus s motorem rukou zahybat dopředu dozadu, pokud s eti naklání a jde s ním rukama hýbat je volný nekterý předozadní silent.. boční se vetšinou nijak extra neprojevují , jsou v ose naklápení..kobo píše:Super, dik za odpoved.
Budem musiet popozerat,