Ptám se, zda-li má smysl obětovat jeden den a tisícovku na benzín a jet se podívat. Díky za každou (rozumnou) odpověď.
Znáte tuhle MR2?
Znáte tuhle MR2?
Zdravím místní automobilové nadšence. Před pár měsíci jsem prodal motorku a začal pokukovat po autě jen tak na vyblbnutí na víkend, kochačky a výlety. Zkrátka něco, co mi poskytne podobné emoce jako motorka. A zaujala mě mimo jiné modely i MR2 SW20. Nebyl se náhodou někdo z Vás podívat tady na tuhle, popřípadě nevíte o ní nějaké info? http://www.sportovnivozy.cz/69524-toyot ... k2-pribram
Ptám se, zda-li má smysl obětovat jeden den a tisícovku na benzín a jet se podívat. Díky za každou (rozumnou) odpověď.
Re: Znáte tuhle MR2?
Ahoj spatna nebude dlouho tam byla za 100tis kc za 75 bych se na ni jel určitě aspon podivat.
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys ji sel prohlídnout a měl zájem o asistenci, pířpadne ji mužeme i u nás hodit na zvedák, změřit komprese atd.., tak se ozvi.. 727 894 32tři
Idaho> Asistence by se určitě hodila. Né že bych byl úplné poleno, ale mechanik taky nejsem. Mám teď docela nabitý program ale pokud vydrží ještě 1-2 týdny, tak bych ji rád jel omrknout. Kdyžtak se ozvu a nějak se domluvíme. Díky 
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
OookLoomy píše:Idaho> Asistence by se určitě hodila. Né že bych byl úplné poleno, ale mechanik taky nejsem. Mám teď docela nabitý program ale pokud vydrží ještě 1-2 týdny, tak bych ji rád jel omrknout. Kdyžtak se ozvu a nějak se domluvíme. Díky
ještě bych se zaměřil na kola vypadá že budou všechna stejná .. u MR2 by měla být zadní širší kvůli jiné roztečy.
MR2 SW20 má na všech kolech 5x114,3, Jiná šířka zadních disků je kvuli gumám, a širší gumy jsou kvuli jízdním vlastnostem. ETečkem si nejsem teď jist jaký maj být předek zadek.
Spíš bych si u téhle dával pozor, na prodej už je docela dlouho a za tu dobu se prodali na první pohled i větší vraky
Spíš bych si u téhle dával pozor, na prodej už je docela dlouho a za tu dobu se prodali na první pohled i větší vraky
Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ale Citroen jezdí taky dobře
Toyota MR2 SW20 Rev.1 serie, zlatá série
Vzadu je uzsi proto musi byt vzadu sirsi rafky asi o 1.5 palce. Aby auto nebylo 4 stopi.
Jo rozchod... vpředu 1470 mm, vzadu 1450... někteří to řešej podložkama pod kola (1cm na každý straně)
Japonec až nakonec, to nejlepší nakonec..
Ahoj, nebyli jste se nekdo na tuhle MR2 nakonec podivat? Uz se prodava dlouho i kdyz vypada pekne. Diky...