Chalani potom dajte vediet skusenosti s protect. Uvazujem nad nim, len by som chcel pocut fakt prakticke skusenosti a nie reklamne zvasty. Denne najazdim cca. 100km takze mi auto ciste dlho nevydrzi, ale ak by to pomohlo tomu, ze by sa potom lahsie umyvalo, tak by som do toho siel.
Inak bi-led su super. Bez toho by som uz auto asi nechcel. Denne svietenie je take ake su vase obavy - ten horny pas nie je cez den velmi vidno - je prilis tenky a slaby. V noci to vsak ukaze pekne ak mate zapnute iba parkovacky, pri plne rozsvietenych svetlach to tiez zanika
Na Protec jsem taky zvědavý!! Prodejce ho vychvaloval, tak jsem si nechal udělat i zimní Alu. A to denní svícení, co jsem viděl, tak nic moc. Moc si s tím nevyhráli, tak jako u Avensise!!
Tak to je vážně škoda.. Víceméně jsem s tim ale spíš počítal, takže zase tak veliký zklamání to neni. To auto ale vypadá uplně jinak a vážně je to škoda. Nechápu, pro to takhle zpackali, když u Avensise je to krásně vidět a je to dotažený tak, aby to fungovalo jak má. S ProTectem vědět určitě oba dáme (doufám, že mohu mluvit i za Tebe Kemo). Tak též jsem nechal udělat i zimáky. Mě to prodejce taky vychvaloval, že je to senzační a vážně to funguje.. Uvidíme
Kemo píše:Jak funguje bezkličkový systém?? U Renaultu co jsem měl, to bylo skvělé!! Když jsem odešel od auta, tak se samo zamklo.
Co vím, tak u aurisu před FL je to taktéž super a bezproblému. Je i víc způsobů jak to zamknout, buď odejdeš, nebo tam jsou na klice takový vroubky tak dotekem.
Ked odides od Aurisa, nic sa nestane - auto ostane odomknute...
Mal som Fluenca, takze Renault ma bezklucovy system asi tak 9x lepsi.
- rozmer (takmer ako kreditka)
- moznost odomknut len 5. dvere
- moznost rozsvietit svetla na dialku (vyhladanie na parkovisku)
- kluc si pamata najazdene km
- kluc si pamata nastavenie klimy (kazdy zvlast)
- kluc si pamata identifikacne udaje (do servisu ides len s klucom, vlozia do citacky a vsetko o aute vedia)
- auto ma snimace na vsetkych kluckach
- odides od auta, zamkne sa. Nic nestlacas, nicoho sa nedotykas.
- spatne zrkadla sa odklopili az ked zapnes zapalovanie...
Co sa tyka bezpecnosti tak neviem. Napr. Auris utvoris len tymi dvermi (len predne), pri ktorych stojis...
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
prsut píše:Ked odides od Aurisa, nic sa nestane - auto ostane odomknute...
Mal som Fluenca, takze Renault ma bezklucovy system asi tak 9x lepsi.
- rozmer (takmer ako kreditka)
- moznost odomknut len 5. dvere
- moznost rozsvietit svetla na dialku (vyhladanie na parkovisku)
- kluc si pamata najazdene km
- kluc si pamata nastavenie klimy (kazdy zvlast)
- kluc si pamata identifikacne udaje (do servisu ides len s klucom, vlozia do citacky a vsetko o aute vedia)
- auto ma snimace na vsetkych kluckach
- odides od auta, zamkne sa. Nic nestlacas, nicoho sa nedotykas.
- spatne zrkadla sa odklopili az ked zapnes zapalovanie...
Co sa tyka bezpecnosti tak neviem. Napr. Auris utvoris len tymi dvermi (len predne), pri ktorych stojis...
Já Ti teda nevím, ale mám tu zkušenost, že jak odejdeš tak se zamkne.. :O
Mozem potvrdit. Ked odides od auta, nic sa nestane. Ostava otvorene. Zatvori sa samo iba v pripade, ze ho odomknes ale neotvoris ani jedne dvere, tak to posudi, ze to bol omyl a auto do 30s zamkne. Samozrejme auto sa otvara iba uchytenim za klucku (nie je potrebne nic stlacat a ani za nu tahat). Zatvara sa dotykom plochy na to urcenej - vrubky na klucke.
Snimace su na prednych dverach (vodic + spolujazdec) a vzadu na piatych dverach (avsak otvorenim piatych dveri sa odomkne cele auto). Na zamknutie piatych dveri vsak uz treba stlacit taky maly cudlik napravo od tlacidla otvarania kufra - nie je tam len senzor.
jerky15 píše:Mozem potvrdit. Ked odides od auta, nic sa nestane. Ostava otvorene. Zatvori sa samo iba v pripade, ze ho odomknes ale neotvoris ani jedne dvere, tak to posudi, ze to bol omyl a auto do 30s zamkne. Samozrejme auto sa otvara iba uchytenim za klucku (nie je potrebne nic stlacat a ani za nu tahat). Zatvara sa dotykom plochy na to urcenej - vrubky na klucke.
Snimace su na prednych dverach (vodic + spolujazdec) a vzadu na piatych dverach (avsak otvorenim piatych dveri sa odomkne cele auto). Na zamknutie piatych dveri vsak uz treba stlacit taky maly cudlik napravo od tlacidla otvarania kufra - nie je tam len senzor.
A tohle jsou zkušenosti s verzí po, nebo před FL? Jinak i tak je to asi vcelku fajn, nic co by mne osobně asi vadilo..
jerky15 píše:Mozem potvrdit. Ked odides od auta, nic sa nestane. Ostava otvorene. Zatvori sa samo iba v pripade, ze ho odomknes ale neotvoris ani jedne dvere, tak to posudi, ze to bol omyl a auto do 30s zamkne. Samozrejme auto sa otvara iba uchytenim za klucku (nie je potrebne nic stlacat a ani za nu tahat). Zatvara sa dotykom plochy na to urcenej - vrubky na klucke.
A tohle jsou zkušenosti s verzí po, nebo před FL? Jinak i tak je to asi vcelku fajn, nic co by mne osobně asi vadilo..
Mam verziu po FL Executive, tak ako vidis v popise.
Mě by zajímalo, jak je to s těma sklápěcíma zrcátkama. Když se auto zamkne, tak se zrcátka zaklapnout. Ale kdy se zas odklopí? Při odemknutí nebo při nastartování? To nastartování by bylo rozumnější.
Jinak mám také objednáno. Objednával jsem 19.10. a mám ho mít až v lednu. :-/ 1.6 Multidrive S, TS, Executive. Už aby byl doma.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Parek píše:Mě by zajímalo, jak je to s těma sklápěcíma zrcátkama. Když se auto zamkne, tak se zrcátka zaklapnout. Ale kdy se zas odklopí? Při odemknutí nebo při nastartování? To nastartování by bylo rozumnější.
Jinak mám také objednáno. Objednával jsem 19.10. a mám ho mít až v lednu. :-/ 1.6 Multidrive S, TS, Executive. Už aby byl doma.
Odklopia sa hned po odomknuti. Zaklopia po zamknuti. Da sa deaktivovat a potom to ovladat iba manualne tlacitkom na palubovke.