....
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
Re: Kto má problém s Toyotov a je v koncoch
...
Naposledy upravil(a) peterramis dne pon 14.12.2015, 20:19, celkem upraveno 1 x.
2 peterramis
načo tu chodíš na rady, keď nechceš prispieť k objasneniu problému.
načo tu chodíš na rady, keď nechceš prispieť k objasneniu problému.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
-
- Člen Týmu
Zo zúfalstva,tebe ďakujem za snahu a prosím čítaj až do konca,budem sa deliť s niečim o to čo sa so mnou nepodelil iný?
Za tieto rady na tomto fóre som doplatil cc-600ečiek-ak si aj na inom fóre tak pochopíš,že mate ďaleko ku neakej kolegialite...
Čo sa týka tohto fóra tak som tu skončil a budem sa riadiť zdravým rozumom...
Za tieto rady na tomto fóre som doplatil cc-600ečiek-ak si aj na inom fóre tak pochopíš,že mate ďaleko ku neakej kolegialite...
Čo sa týka tohto fóra tak som tu skončil a budem sa riadiť zdravým rozumom...
peterramis:
Pokial nedokazali identifikovat zavadu autorizovanom servise " TOYOTY "
(JA OSOBNE BY SOM OSLOVIL IMPORTERA -je tam technicka podpora atd....)
Ak uz autorizovany servis TOYOTY (alebo - SERVIS)vykonal prace a zavada nebola odstranena - REKLAMACIA.....SUD!(600 eciek vratit)
ZA SVOJU NESKUSENOST OBVINIT .............. AJ .................. TO SNAD NIE???
Pokial nedokazali identifikovat zavadu autorizovanom servise " TOYOTY "
(JA OSOBNE BY SOM OSLOVIL IMPORTERA -je tam technicka podpora atd....)
Ak uz autorizovany servis TOYOTY (alebo - SERVIS)vykonal prace a zavada nebola odstranena - REKLAMACIA.....SUD!(600 eciek vratit)
ZA SVOJU NESKUSENOST OBVINIT .............. AJ .................. TO SNAD NIE???
-
- Člen Týmu
Všetko toto som urobil a riešim to.Neobviňujem to to fórum ani mi nedávam nič za vinu,preto sa ospravedlňujem za to,že som obvinil fórum za moju nemohúcnosť,proste som porovnal fóra napr.u Mercedesu kde som veľa ľuďom ušetril peniaze a hlavne čas,tak istu aj mne pomohli,často sa stretávame a podávame si pomocnú ruku,podobne ako motorkári ...ste som bol emotívne v koncoch-ešte raz sa ospravedlňujem..
-
- Člen Týmu
..
Naposledy upravil(a) peterramis dne pon 14.12.2015, 20:20, celkem upraveno 1 x.
Za mňa ospravedlnienie akceptované. Ja som stará škola a keď viem tak sa o informácie podelím.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Tomuhle pristupu nerozumim. Byli jsme ti dobri, kdyz jsi z nas tahal rozumy ale s resenim se nepodelis? Nebudu sprostej, ale s timhle pristupem bez jinam.peterramis píše:Rád by som odpovedal,ale bolo by naivné to povedať pretože som okolo toho minul strašne veľa eur a bolo by veľmi nekorektné voči tomu mechanikovi a aj mne povedať závadu...ale bolo to problém okolo vzduchotechnike-nie váha vzduchu....
ďalej som na fore Mercedesu kde si tie informácie dávame,ale na fóre Toyoty je dosť utajencov a vedia iba doporučiť servis kde vám to teoreticky vedia odstrániť,takže úroveň veľmi slabá....
Čo sa týka Toyoty,keď človek pochopí Japonské úskalia tak je to skvelé auto,ale keď sa sere tak diely sú drahšie ako na iné a o triedu až dve drahšie a o veľa...
nech nie som somár-pošli mi na maila-ja Ti to dám vedieť,nech som iný ako niektorý kolegovia...
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007
-
- Člen Týmu
jasne,rozumiem a idem .Sľubujem,že sa na nič nespítam,s teba som moc rozum nevitiahol.awe_cz píše:Tomuhle pristupu nerozumim. Byli jsme ti dobri, kdyz jsi z nas tahal rozumy ale s resenim se nepodelis? Nebudu sprostej, ale s timhle pristupem bez jinam.peterramis píše:Rád by som odpovedal,ale bolo by naivné to povedať pretože som okolo toho minul strašne veľa eur a bolo by veľmi nekorektné voči tomu mechanikovi a aj mne povedať závadu...ale bolo to problém okolo vzduchotechnike-nie váha vzduchu....
ďalej som na fore Mercedesu kde si tie informácie dávame,ale na fóre Toyoty je dosť utajencov a vedia iba doporučiť servis kde vám to teoreticky vedia odstrániť,takže úroveň veľmi slabá....
Čo sa týka Toyoty,keď človek pochopí Japonské úskalia tak je to skvelé auto,ale keď sa sere tak diely sú drahšie ako na iné a o triedu až dve drahšie a o veľa...
nech nie som somár-pošli mi na maila-ja Ti to dám vedieť,nech som iný ako niektorý kolegovia...