dotaz na Celdu
dotaz na Celdu
cau mam asi 3 dotazy chci si koupit auto rozhodl jsem se pro celdu to bylo jasny hned jak sem ji videl tak 1. dotaz cetl jsem par prizpevku na tema celica a dost mne odrazovaly od 1.8 seste generace, ze urco 2litr. je tam nejaky vetsi prusvih nez jen to ze to neni takovej dravec? nepotrebuju litat jak dabel, spis me zajima zpotreba a to je 2. dotaz je velkej rozdil ve zpotrebe u 1.8 a 2 litru {konkretne} a posledni dotaz teda prozatim z prispevku tady sem vycetl ze vetsi legenda je celda 5.generace mam jit radsi do 1.8 5.generace nebo 1.8 seste, jasny ze ta novejsi bude asi lepsi min ojeta atak ale presto se radsi ptam,pac se mi libi obe verze, jo chci do ni dat max 90 tisic. moc dekuju za odpoved
Ludvo jestli si tu Toyotu neprosadis ses u me mrtvej Homolka:}
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno ja ti muzu jen rict, ze 5gen se 1.8 nedelala, jen 1.6 a 2.0 (popr 2.0 turbo 4wd). 6th nema vyklapeci ocicka... 
ale je to na tobe jak se rozhodnes, vic ti asi nepomuzu

ale je to na tobe jak se rozhodnes, vic ti asi nepomuzu

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Re: dotaz na Celdu
jj 5ka mi prijde agresivnejsi (ve verzi GT Four)..spotreba 1.8 2.0 je zanedbatelna je to vazne o ridici jak s tim autem umi ale 3s-ge motor je vic nabrouseneja vic toci a nema takovej zatah odspodu tzn ze 1.8 je do mesta urcite prijatelnejsi reseni..GE motory jsou ostrejsi a FE motory jsou ekonomictejsi...Ludanek píše:cau mam asi 3 dotazy chci si koupit auto rozhodl jsem se pro celdu to bylo jasny hned jak sem ji videl tak 1. dotaz cetl jsem par prizpevku na tema celica a dost mne odrazovaly od 1.8 seste generace, ze urco 2litr. je tam nejaky vetsi prusvih nez jen to ze to neni takovej dravec? nepotrebuju litat jak dabel, spis me zajima zpotreba a to je 2. dotaz je velkej rozdil ve zpotrebe u 1.8 a 2 litru {konkretne} a posledni dotaz teda prozatim z prispevku tady sem vycetl ze vetsi legenda je celda 5.generace mam jit radsi do 1.8 5.generace nebo 1.8 seste, jasny ze ta novejsi bude asi lepsi min ojeta atak ale presto se radsi ptam,pac se mi libi obe verze, jo chci do ni dat max 90 tisic. moc dekuju za odpoved
kazdopadne za 90tis nekoupis 6 gen celicu..nebo koupis ale dost do ni narves..s 90tisicama koupis dost dobrou 5kovou generaci a tam jdi urcite do dvoulitru

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti jde o spotřebu taxis odpověděl sám, určitě 1,8(popřípadě 1,6 v 5. gen), 2,0 žere o dost víc, ale taky víc dává, ale je zase dobrý že obě auta maj totožnej podvozek, takže o radost z jízdy tě motor nepřipravý.Ludanek píše:cau mam asi 3 dotazy chci si koupit auto rozhodl jsem se pro celdu to bylo jasny hned jak sem ji videl tak 1. dotaz cetl jsem par prizpevku na tema celica a dost mne odrazovaly od 1.8 seste generace, ze urco 2litr. je tam nejaky vetsi prusvih nez jen to ze to neni takovej dravec? nepotrebuju litat jak dabel, spis me zajima zpotreba a to je 2. dotaz je velkej rozdil ve zpotrebe u 1.8 a 2 litru {konkretne} a posledni dotaz teda prozatim z prispevku tady sem vycetl ze vetsi legenda je celda 5.generace mam jit radsi do 1.8 5.generace nebo 1.8 seste, jasny ze ta novejsi bude asi lepsi min ojeta atak ale presto se radsi ptam,pac se mi libi obe verze, jo chci do ni dat max 90 tisic. moc dekuju za odpoved
Vzhledem k ceně jakou jseš ochodnej dát, jdi určitě do 5. gen(mrkačky) 6. gen za tyhle prachy u nás jen sotva seženeš(a když už tak to bude nejspíš vrak), Btw 1,6(5.gen) umí jezdit kolem 7litrů.. to 2,0 udělá jen když se ti pod plyn dostane petina s vodou(tak šup, kamaujte mě:) )

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kamaujte?? to neznam, ale jestli myslis kamenujte, tak to asi ne, kdo by tu pak radil a psal?garfielld píše:... Btw 1,6(5.gen) umí jezdit kolem 7litrů.. to 2,0 udělá jen když se ti pod plyn dostane petina s vodou(tak šup, kamaujte mě:) )

mam 2.0, ale ptze jezdim strasne kratke vzdalenosti (sotva se mi to stihne zahrat)tak mam spotrebu celkem vysokou, ale pocitam s tim nejak uz...

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no neřikal sem to:) hele lidi musíte uznat že ej to pravda, pokud chce pěkný auto, ale řeší jeho spotřebu tak ať de do 1,6 nebo 1,8, pokud chce aby to i jelo aspoň trochu jak to auto vypadá, tak ať de do 2,0, ale počítá s tim že si ten motor přihne:)

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja bych do 1,6 nešel... si myslim že na tu vahu je to slaby ten motorek, ale nejel jsem v ni takze nevim mno...
ja se s 2.0 drzim kolem 10l/100km (prevazne mesto, neco dalnice..), to je ted v zime, v lete to treba bude lepsi
ja se s 2.0 drzim kolem 10l/100km (prevazne mesto, neco dalnice..), to je ted v zime, v lete to treba bude lepsi

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
S tou spotřebou asi tak nějak, mám 2.0 a spotřebu mám většinou tak 9,5-10. Jezdím krátký úseky, cca 7-10km, takže to bude tím. Když jsem na podzim jel za BRunnerem tak to už byla štreka a jel jsem po okreskách, místama to dost honil a dostal jsem se na 7l/100 což si myslím že to je dobrý 

Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
máš recht:) raketa to neni, ale 1,6 je o víc jak 100kg lehčí, takže to zas taková tragédie neni...Celerak2.0Gti píše:ja bych do 1,6 nešel... si myslim že na tu vahu je to slaby ten motorek, ale nejel jsem v ni takze nevim mno...

- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam sice 4g. 2.0 3SGE, jede pekne to jo, ale spotreba me pekne se.. Z Jihlavy do Brna po dalnici 160km nekdy vic a pod 13L ani tuk. Po meste to samy. Uklidnuji se tim ze je to urcite spatna lambda a ze az ji jednou vymenit tak to klesne. Jinak jak uz jsem napsal, na tak stary auto (17 let) je to porad raketa.
jen skoda ze je tak nizka, na silnice v zime to neni.
kor v Jihlave.

jen skoda ze je tak nizka, na silnice v zime to neni.

Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
garfielld píše:pokud ti jde o spotřebu taxis odpověděl sám, určitě 1,8(popřípadě 1,6 v 5. gen), 2,0 žere o dost víc, ale taky víc dává, ale je zase dobrý že obě auta maj totožnej podvozek, takže o radost z jízdy tě motor nepřipravý.Ludanek píše:cau mam asi 3 dotazy chci si koupit auto rozhodl jsem se pro celdu to bylo jasny hned jak sem ji videl tak 1. dotaz cetl jsem par prizpevku na tema celica a dost mne odrazovaly od 1.8 seste generace, ze urco 2litr. je tam nejaky vetsi prusvih nez jen to ze to neni takovej dravec? nepotrebuju litat jak dabel, spis me zajima zpotreba a to je 2. dotaz je velkej rozdil ve zpotrebe u 1.8 a 2 litru {konkretne} a posledni dotaz teda prozatim z prispevku tady sem vycetl ze vetsi legenda je celda 5.generace mam jit radsi do 1.8 5.generace nebo 1.8 seste, jasny ze ta novejsi bude asi lepsi min ojeta atak ale presto se radsi ptam,pac se mi libi obe verze, jo chci do ni dat max 90 tisic. moc dekuju za odpoved
Vzhledem k ceně jakou jseš ochodnej dát, jdi určitě do 5. gen(mrkačky) 6. gen za tyhle prachy u nás jen sotva seženeš(a když už tak to bude nejspíš vrak), Btw 1,6(5.gen) umí jezdit kolem 7litrů.. to 2,0 udělá jen když se ti pod plyn dostane petina s vodou(tak šup, kamaujte mě:) )
mno ja ji prave dovezu z Nemec a da se rict ze mam skoro vybrano je to 6 generace cena 2.800 euro 1.8 najeto 120.000Km tak nevim ale v te cene do 3000 euro je jich pomerne dost a nebouranejch tak nevim dle fotek a popisu to na vrak nevypada, ale kazdopadne dekuju za rady
Ludvo jestli si tu Toyotu neprosadis ses u me mrtvej Homolka:}
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak uvidis, je to na tobe, kazdopadne preju dobrej vyber 

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
za 90 tisíc tak to jsis odpověděl sám ne,...to v uspokojivém stavu 6.gen. nedáš,.....na fotky nedej,....tam jistě není vyfoceno to co tomu chybí nebo je špatně,... 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
2 Ludanek: určitě se na ní zajeď podívat, ale cena okolo 3 000€ za 94-96 6g. Celicu je v Raichu celkem běžná, přece jen je to už 10 let starý auto. Takže pokud to neni od araba (u těch NIKDY NIC nekupovat), nečekal bych nějakou zradu. V Německu nějak nemaj ve zvyku stáčet kilometry a auta jsou tam obecně v mnohem lepším stavu, protože jezdí po lepších silnicích. Ovšem počítej, že tak do 10.000km měníš minimálně čepy a uložení stabilizátorů. Protože to co v Německu v pohodě vydrží 100.000 km, u nás pak nepřežije jednu sezónu
.
Jo a taky pozor aby to bylo ze "západního" Německa. Od bývalejch výchoďárů je to jako z čech.

Jo a taky pozor aby to bylo ze "západního" Německa. Od bývalejch výchoďárů je to jako z čech.