To je pořád snad, možná, tak by sakra měli mít měli mít nějaký průběžně aktualizovaný seznam kompatibilních telefonů, když už to nejsou všechny co splňují požadavky na mirrorlink. Mě to připadá, že to spíchli na rychlo, hlavně aby mohli marketingově říci "Podporujeme mirrorlink". To že to chodí na pár telefonech v čele s historickou S3 to už raději neuvádí. Já už tak nějak počítám s tím, že tato funkce mi zůstane zapovězená.Peetrs píše:Zdravim. Já to probíral jen tak zběžně s prodejcem. Mirrorlink tam je a funguje, ale jak bylo zmíněno pouze s pár modelama. Co vím, tak s novějším androidem snad v poho, hlavně samsung. S iPhonem se to prý dost hádá a nechce to s nim moc komunikovat.
Koupě nového Aurisu
-
- Člen Týmu
Re: Koupě nového Aurisu
žádný mirror link kromě Ayga v Toyotách nenabízíme.. co bylo bylo a teď již není, takže na mirror link zapomeňtePista Hufnágl píše:To je pořád snad, možná, tak by sakra měli mít měli mít nějaký průběžně aktualizovaný seznam kompatibilních telefonů, když už to nejsou všechny co splňují požadavky na mirrorlink. Mě to připadá, že to spíchli na rychlo, hlavně aby mohli marketingově říci "Podporujeme mirrorlink". To že to chodí na pár telefonech v čele s historickou S3 to už raději neuvádí. Já už tak nějak počítám s tím, že tato funkce mi zůstane zapovězená.Peetrs píše:Zdravim. Já to probíral jen tak zběžně s prodejcem. Mirrorlink tam je a funguje, ale jak bylo zmíněno pouze s pár modelama. Co vím, tak s novějším androidem snad v poho, hlavně samsung. S iPhonem se to prý dost hádá a nechce to s nim moc komunikovat.
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Mirrorlink je zajimava vec, je to spis hracicka nez prakticky prinos. Kvuli navigaci to smysl nema, to uz radeji zabudovanou, ktera mi fungovala v zapujcenem aurisu skvele a hlavne plynulost pri ovladani...tohle mi jako jeeiny vafi u Yarise...opozdeny reakce a pokud posloucham pisnicku napr. 43 z 650 z celkoveho adresare, zastavim, vypnu motor a znovu nastartuji, tak najednpu mam na displeji tu skladbu 1/1 a znova musim do adresare, u Ayga 2015 a autise tento problem neni, takze by to chtelo poladit, ale jak jsem koukal na zahranicnich forech, tak na tu verzi software ai stezuje hodne lidi.
Jinak pri pouziti stare galaxy s3, ktera jede pod mirrorlinkem 1.0 muzete ocekavat lehce opozdene reakce. Na navigovani OK, ale na prehravani videa nepouzitelne. Takze jsem po tydnu s3jku poslal zas do aveta.
Tak nevím.. Písu jen co mi řikal prodejce. Nechci lhát, ale mám i pocit, že to prý snad zkoušeli a fungovalo to. Je také možné, že myslel něco jiného, vážně nevím. Prozatím nemám možnost to ani vyzkoušet..xmirekp píše:žádný mirror link kromě Ayga v Toyotách nenabízíme.. co bylo bylo a teď již není, takže na mirror link zapomeňtePista Hufnágl píše:To je pořád snad, možná, tak by sakra měli mít měli mít nějaký průběžně aktualizovaný seznam kompatibilních telefonů, když už to nejsou všechny co splňují požadavky na mirrorlink. Mě to připadá, že to spíchli na rychlo, hlavně aby mohli marketingově říci "Podporujeme mirrorlink". To že to chodí na pár telefonech v čele s historickou S3 to už raději neuvádí. Já už tak nějak počítám s tím, že tato funkce mi zůstane zapovězená.Peetrs píše:Zdravim. Já to probíral jen tak zběžně s prodejcem. Mirrorlink tam je a funguje, ale jak bylo zmíněno pouze s pár modelama. Co vím, tak s novějším androidem snad v poho, hlavně samsung. S iPhonem se to prý dost hádá a nechce to s nim moc komunikovat.
Zdravím vás,chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nevíte co by stalo kdybych chtěl odstoupit od kupní smlouvy na nové auto.Složil jsem zálohu a auto by mělo být asi do dvou týdnů.Jenže teď se mi stala taková nepříjemná věc a chtěl bych od smlouvy odstoupit.Díky za odpovědi
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
- Standa50
- Manager Týmu
Přečti si kupní smlouvu,tam je napsáno za jakých podmínek můžeš odstoupit od smlouvy.Bude tam uvedeno % výše penále z ceny vozu.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
- erwestquestworks
- Řidič
Penale tam myslim neni, ale rozluc se s zalohou nebo jeji casti.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
Jo díky penále tam nejsou ale asi bych asi fakt přišel o celou zálohu a ještě bych musel zaplatit náhradu vzniklých škod.Hm tak to nevím co teď.
- erwestquestworks
- Řidič
Víš co, nejlepší je prodejci zavolat nebo tam zajet, vysvětlit mu situaci, žes přišel o práci, o papíry, cokoliv a podle mě se dohodnete.reniha píše:Jo díky penále tam nejsou ale asi bych asi fakt přišel o celou zálohu a ještě bych musel zaplatit náhradu vzniklých škod.Hm tak to nevím co teď.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
No já jsem mu už psal,a on mi právě odepsal to co jsem napsal o odkaz výše.Takže budu muset auto vzít a nějak to vyřešit jinak,padesát tisíc jim tam nenechám.Děkuji za odpovědi
nebo někoho najít co má zájem o nové auto takové jako si objednal ty, nechce čekat a domluvit se. Zkus sem napsat co si objednal ( výbava, doplňky, ...) popřípadě za kolik peněz.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Tak v piatok 11.12. som si ju bol prevziať(obejdnané 13.10.), máme za sebou cca. 300 km.....zatiaľ spokojnosť maximálna. Robí radosť
... Auris TS, 1.6 Valvematic, MultidriveS, TSS, Executive

- Přílohy
-
- 20151213_124824-min__1450008932_78.98.66.66-min.jpg
- (186.23 KiB) Staženo 140 x
-
- 20151213_124842-min__1450008955_78.98.66.66-min.jpg
- (147.16 KiB) Staženo 140 x
-
- 20151213_124729-min__1450008904_78.98.66.66-min.jpg
- (145.04 KiB) Staženo 140 x
Nádherné, prajem veľa šťastných kilometrov
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
jakkal:
GRATULUJEM A PRAJEM STASTNE NAVRATY DOMOV.
GRATULUJEM A PRAJEM STASTNE NAVRATY DOMOV.