Mám Yarise 2010 1,33 74KW, úspěšně najetých 82000 km bez závad, ale co mě cca měsíc štve je nějaké cvakajici relatko, při klidné jízdě je klid ale po nerovnostech něco procvakava asi v úrovni rádia nebo níz u ovládání ventilace, nevím jak bych to mohl zjistit, rozebírat palubku se mi nechce, navíc bych zjistil asi prd. Díky za odpověďi
Spínací relé při jízdě cvaká
Spínací relé při jízdě cvaká
Nazdar, nebyl sem tady hodně dlouho, snad rok
Mám Yarise 2010 1,33 74KW, úspěšně najetých 82000 km bez závad, ale co mě cca měsíc štve je nějaké cvakajici relatko, při klidné jízdě je klid ale po nerovnostech něco procvakava asi v úrovni rádia nebo níz u ovládání ventilace, nevím jak bych to mohl zjistit, rozebírat palubku se mi nechce, navíc bych zjistil asi prd. Díky za odpověďi
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
Re: Spínací relé při jízdě cvaká
Hmm... takže asi stabilizátor 
Je to zvuk podobný relatku které cvaká když zmaknes třeba vyhřívání zadního okna..
Stabilizátor?
nestras 
Stabilizátor?
Co je zajimavé, tak to cvakani asi relatka se děje ikdyz se auto nepohybuje a netočí s volantem....divne
Ještě řekni, že i s vypnutým motorem
Stabilizátor je brnkačka za dvě kila a hodinku práce průměrného amatéra.
Stabilizátor je brnkačka za dvě kila a hodinku práce průměrného amatéra.
Hele motor točí
Je to divné, je možné že při takovém nájezdu kilometeu jsou v p... stabilizátory? Se mi nějak nezdá..
Je to divné, je možné že při takovém nájezdu kilometeu jsou v p... stabilizátory? Se mi nějak nezdá..
projdi si kastlíky zda tam něco není, co může dělat ten cvakavý zvuk. Ono se v autě hodně blbě hledá zdroj hluku.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"