Koupě nového Aurisu

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
yuraj
Člen Týmu

Re: Koupě nového Aurisu

Příspěvek od yuraj »

Čau, nedělejte si velké starostí s TPMS. Osobně mně svítící kontrolka neotravuje. Samozřejmě můžu je zhasnout za 8800 Kč:)
kontrolka.jpg
(204.94 KiB) Staženo 997 x
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

A nepípá to že tam nejsou ty ventilky,jestli to jenom svítí tak to by vůbec nevadilo.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
michalangelo
Člen Týmu

Příspěvek od michalangelo »

problem budou možna policajti :( od roku 2014 je ten shit system TPMS povinny...

ale z jineho soudku, řešil někdo zástěrky...
přemýšlým jestli je dat či nedat...

M.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Pri kontrole vypnu budiky a cau. Uz druhou zimu jezdim na zimakach a nejaka nesmyslna kontrolka mi nevadi.
TATS
Člen Týmu

Příspěvek od TATS »

V případě dopravní nehody může být taky problém s pojišťovnou, když nebudou ventilky nainstalované...
piotrsvk
Člen Týmu

Příspěvek od piotrsvk »

K tej akcii na zimne pneumatiky zdarma - ked som bol prvy krat v predajni toyota, predajca vravel ze ak chcem vyuzit tu akciu musim auto objednat do konca mesiaca lebo ta akcia urcite nebude predlzena - a to bol posledny septembrovy tyzden :-)

Inak tiez som rozmyslal nad kupou auta z CR, ale ked som si prepocital cenu a od slovenskej ceny odratal cenu zimnych gum cenovy rozdiel bol o dost mensi nez som cakal a preto som ho nakoniec kupil na Slovensku.
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Myslíte že na zimních 225x45 R17" palcových pneumatikách bude auto nekomfortní,nebo to bude v pohodě.
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

reniha píše:Myslíte že na zimních 225x45 R17" palcových pneumatikách bude auto nekomfortní,nebo to bude v pohodě.
Na sedmnáctky nejdou nasadit sněhové řetězy. Já vzal na zimu akční sestavu s disky Athena s pneu Nokian WR3 205/55 R16, které jsou proti letním sedmnáctkám mnohem tišší a i komfort šel o chlup nahoru.

Nicméně bych o sedmnáctkách rozhodně netvrdil, že jsou nepohodlné...
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Jo díky za nàzor a to jsi kupoval přímo v Toyotě,a na kolik to vyšlo
Kcheml
Navigátor

Příspěvek od Kcheml »

reniha píše:Jo díky za nàzor a to jsi kupoval přímo v Toyotě,a na kolik to vyšlo
Jojo, přímo od Toyoty za 27.999,- Kč vč. TPMS ventilků. Montáž a zapsání alternativního rozměru do TP (byly tam jen základní sedmnáctky) jsem dostal v ceně.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Ty bláho 28 000 kč to je mazec. :roll:
xmirekp
Věčnej rejpal

Příspěvek od xmirekp »

[quote="reniha"]Myslíte že na zimních 225x45 R17" palcových pneumatikách bude auto nekomfortní,nebo to bude v pohodě.[/quote

Mám na 17 a úplně pohoda
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
reniha
Řidič

Příspěvek od reniha »

Tak to je fajn,to koupím jenom nové zimní pneumatiky.To jsem celkem rád že se moc komfort nezmění.
Bugiy
Člen Týmu

Příspěvek od Bugiy »

piotrsvk píše:K tej akcii na zimne pneumatiky zdarma - ked som bol prvy krat v predajni toyota, predajca vravel ze ak chcem vyuzit tu akciu musim auto objednat do konca mesiaca lebo ta akcia urcite nebude predlzena - a to bol posledny septembrovy tyzden :-)

Inak tiez som rozmyslal nad kupou auta z CR, ale ked som si prepocital cenu a od slovenskej ceny odratal cenu zimnych gum cenovy rozdiel bol o dost mensi nez som cakal a preto som ho nakoniec kupil na Slovensku.
Ja som bol v Toyote koncom oktobra a vtedy mi hovorili, ze akcia plati do konca decembra (plati pre odovzdanie auta, nie objednanie). Auto som objednal s o par dni mi volal predajca, ze termin, kedy budem mat auto bude az v januari, ci mi to neprekaza. Akcia vsak ma platit az do konca marca.
tatun
Člen Týmu

Příspěvek od tatun »

Pozor, na zimní 17" se nedají nasadit sněhové řetězy. U nás to zas takový problém není, ale hlavně v alpských zemích už to může způsobit potíže jak s policií, tak s jízdou samotnou.
Toyota Auris Touring Sports HSD Executive TSS FL-2015
Odpovědět

Zpět na „Auris“