Predajca mi tvrdil, že pri odťahu stačí zaradiť N.

Absolutní souhlas. Ne že by mě kolony bavily, ale proti předchozím autům je páteční jižní spojka s CVTéčkem pohodička.Kocúr píše:Z dnešného prejazdu trištvrtehodinovou košickou zápchou CVT prevodovka spravila relaxačnú záležitosť.
Úzký vstup do nádrže je u benzínového auta normální, aby se do něj nedala vsunout pistole s naftou. Že by nešla do benzínového auta vsunout benzínová pistole jsem nikdy neslyšel.RomiSK píše:Ahojte, rada by som sa vas opytala ako sa vam tankuje, vzhladom na uzky vstup do nadrzeDakujem za odpovede
Dobre vedieť, tiež som v sobotu s tým šaškovalaKocúr píše:Keď sme pri tom tankovaní. Párkrát sa mi stalo, že som vyjazdil takmer komplet nádrž a napriek tomu že na pumpe nalejem len (čo ja viem) 20 litrov, už mi pištoľ vypínalo, akoby bola nádrž plná. Raz som takto cirkusoval na pumpe a každých pár sekúnd mi vypínalo pištoľ až sa prišiel pumpár pozrieť že čo tam s tým tak blbnem. Tak mu vravím, že potvora pištoľ vypína a nabetón mám ešte pol nádrže prázdnej, on na to že treba pištoľ na chvíľu vybrať, výpary z nádrže sa do nej tlačia a tá ich vníma ako dvíhajúcu sa hladinu paliva. Od vtedy nechávam pred tankovaním na chvíľu otvorenú nádrž nech sa vyvetrá.
Možno len ja som tak blbý že mi to samému nedošlo, neviem. A možno nás je viac.
To odvětrání nádrže před tankováním mi přijde jako nesmysl. A jak ta pistole vlastně vypíná? Takže google a takto ona fungá: http://www.autolexicon.net/cs/articles/ ... i-stanice/Kocúr píše:Keď sme pri tom tankovaní. Párkrát sa mi stalo, že som vyjazdil takmer komplet nádrž a napriek tomu že na pumpe nalejem len (čo ja viem) 20 litrov, už mi pištoľ vypínalo, akoby bola nádrž plná. Raz som takto cirkusoval na pumpe a každých pár sekúnd mi vypínalo pištoľ až sa prišiel pumpár pozrieť že čo tam s tým tak blbnem. Tak mu vravím, že potvora pištoľ vypína a nabetón mám ešte pol nádrže prázdnej, on na to že treba pištoľ na chvíľu vybrať, výpary z nádrže sa do nej tlačia a tá ich vníma ako dvíhajúcu sa hladinu paliva. Od vtedy nechávam pred tankovaním na chvíľu otvorenú nádrž nech sa vyvetrá.
Možno len ja som tak blbý že mi to samému nedošlo, neviem. A možno nás je viac.