Na novém Aurisu TS Executive, který jsem přebral minulý týden jsem na kapotě zjistil zalakované smítka prachu na čtyřech místech. Velikost tak 0,5mm.
Jedná se o základní bílou barvu.
Poraďte jak řešit - prodejce nabídl, že zkusí rozleštit, ale muže to být na slunci vidět, nebo celou kapotu přelakovat - jak budu při případném prodeji vysvětlovat, že nebylo bourané.
Jakému řešení dáváte přednost? Nebo mám chtít nějakou kompenzaci?
Díky za Vaše rady.
Nový Auris - vada laku
Re: Nový Auris - vada laku
Žádal bych slevu z ceny za vadu laku. Máš to nové a ze své vlastní zkušenosti vím, nejhorší je první škrábanec a pak je to pohoda
Kdyby dělali u prodejce problémy napsat stížnost do Brusselu na kvalitu laku. Asi v Anglii už nabrali nově příchozí zaměstnance. 

Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
- Tygr
- Věčnej rejpal
Stává se, že vozidla se neprodávají s originálním lakem z Toyoty.
Při transportu se sem tam něco škrábne, tak fuuu a je to.
Samozrejme ze kvalita laku není takova, jako před lety, byť by to melo byt naopak, ale tohle je holý fakt a jen možný důvod prachu v laku. A to ještě bila barva je takova milosrdna.
To jsem viděl černou Avensis po celolaku. Jejda.
Samozrejme ze kvalita laku není takova, jako před lety, byť by to melo byt naopak, ale tohle je holý fakt a jen možný důvod prachu v laku. A to ještě bila barva je takova milosrdna.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Jj, kupovali jsme do firmy Ford Transit Connect, najeto asi 18km a pak jsme zjistili, že to mělo opravovaný blatník... Dělaj to tak všichni, ale je to hnus, velebnosti!Tygr píše:Stává se, že vozidla se neprodávají s originálním lakem z Toyoty.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>