Ahoj všichni,
řešil někdo z vás sufitku do světla v interiéru? Já jo a zjistil jsem, že tam originál není běžnější standardní rozměr 31mm, ale 28mm - http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/s ... /index.jsp - je to typ 6428. Běžný čínský LED délky 31mm tam nejdou narvat, mají totiž ještě tupější kužel. Já to vyřešil nakonec sufitkou 31mm od Osramu (levnější verze 1W) - http://www.prodejdilu.cz/cs/nahradni-di ... tuos6431cw, ale je to tam jek tak tak a pružný plíšek je zmáčkutý naprosto totálně.
Máte nějaké tipy? Třeba na LED v panelu s redukcí na sufit?
Já osobně nechápu, proč do tak obrovskýho světla nacpou tu naprosto nejmenší sufitku co se dělá...
LED sufitka do interiéru
LED sufitka do interiéru
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
Re: LED sufitka do interiéru
Já ji měřil a má 31 mm.Objednal jsem z Číny 10 led za stovku,tak pak dám vědět jestli se vejde.
Ex Toyota Yaris r.v. 2000 1.0
Nyní Toyota Auris r.v. 2009 1,3 (3 dveř jako sporťák

No, já jí měřil taky, ale od špičky ke špičce...měla 30 a kousek, v podstatě totéž, co čínská ze Sapy a přesto se nevešla. Změřím, vyfotím a dám to sem.pedrosol píše:Já ji měřil a má 31 mm.Objednal jsem z Číny 10 led za stovku,tak pak dám vědět jestli se vejde.
EDIT - originál sufitka má velmi neobvyklou watáž 8W - našel jsem buďto 5W nebo 10W. Nicméně svítí víc než LEDka od Osramu.
Nechtělo se jí,ale nakonec jsem ji tam nacpal.To bílomodré světlo mi přijde hezčí.

No právě, já jí tam cpal taky, taky se jí nechtělo tak, až se rozpadla (China). Osramu se taky nechtělo, ale vydržel, nicméně svítí na prd, je tam jen jedna dioda 1W...pedrosol píše:Nechtělo se jí,ale nakonec jsem ji tam nacpal.To bílomodré světlo mi přijde hezčí.
Mě se čína nerozpadla diod je 12 s odběrem 2W.
- Přílohy
-
- ledka.jpg
- (32.87 KiB) Staženo 990 x