Corolla2014 píše:Jéjda!!! Jsem taky zralej na autoškolu ... . Mám Corollu 2014 také v automatu a pokud nestojím někde "déle", tak mám nohu na brzdě. To, že to někomu svítí večer do ksichtu za mnou neřeším, to přece není má chyba ale možná výrobce. Když umí dělat takové blbůstky jako parkovací asistent, senzory ventilků apod., tak by mohl dělat třeba to, že červené brzd. světlo během stání sníží intenzitu apod.
Corolla v automatu je super auto!
Musím tě zklamat. Je to jen a jen tvoje chyba. Výrobce vyrobil auto tak, aby splňovalo určité předpisy. Tedy není na autu aby se přispůsobovalo řidiči, ale na řidiči, aby se naučil ovládat vozidlo. Ono totiž to co ty vymýšlíš s tou sníženou intenzitou je naprostá kravina, protože by docházelo k záměně brzdových a koncových světel. Dost na tom, že spousta kokotů dá do koncových světel brzdové žárovky a ty pak svítí nepřetržitě. A ještě si myslí jakou to neprokázali řidičům za sebou službu. Ale o používání světel by se toho dalo napsat mnohem víc. Zejména o používání mlhovek za lehkého oparu nebo deště, kdy je výhled bez problému i 100 a více metrů, ale řidič má mlhovky stejně rozsvícené, protože zahlédl náznak něčeho čemu by se dalo říkat snížená viditelnost.
Stručně řečeno mohu jen dodat, když jste si koupili nové káry, tak si alespoň přečtěte manuál a neřiďte to jak posrané eméčko z osmdesátých let.
Když jsme kupovali Yarise v r.2007, tak nejen že jsme s prodejcem prošli určitou instruktáž včetně vysvětlení některých důležitých niancí při ovládání, zejména používání brzdového asistenta, ale taky jsem si pak doma sedl s manuálem a prošel veškerá tlačítka v autě co ovládají. Schválně kdopak z vás to takto udělal?