Výměna převodového oleje Rav4 2003 benzín

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
baghiras
Člen Týmu

Výměna převodového oleje Rav4 2003 benzín

Příspěvek od baghiras »

Zdravím, nedělal jste to někdo, je to manuál, výpušťák jsem našel, vím, že tam má být 3,4 litru, ale nevím jestli mám to množství přesně odměřit, nebo jestli tam je někde "kontrolní" přepadovej šroub? Totéž mě čeká u zadního difu, tam je výpušťák na imbus, to zas bude mazec to povolit a nápušťák z boku (doufám že s přepadovým odměrem), tak už se zas vidim, jak se u toho válim s velkou stříkačkou...ještě že je to jen 0,9 litru. Díky
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Výměna převodového oleje Rav4 2003 benzín

Příspěvek od aczasa »

Aaaano, Zepredu je na prevodovce mapoustak s prepadem a totez plati pro zadni difff.... U toho vypousteni si nejsem jist, jestli pak neni treba jeste odsat olej z hlubsich partii....
Back in Czech.
baghiras
Člen Týmu

Re: Výměna převodového oleje Rav4 2003 benzín

Příspěvek od baghiras »

aczasa píše:Aaaano, Zepredu je na prevodovce mapoustak s prepadem a totez plati pro zadni difff.... U toho vypousteni si nejsem jist, jestli pak neni treba jeste odsat olej z hlubsich partii....
No ten vypoušťák je skoro dole, vyheveruju auto na opačný straně a uvidíme. Ale ten napošťák jsem teda teď s baterkou nějak na boku nemohl najít, akorát nahoře velkej šroub zřejmě odvzdušnění a hned vedle tentýž, nevím na co...ještě na to kouknu za světla :-).
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“