Ty voole... to ťa musí poznať aj SaganJeorge píše:. Od jara do podzimu využívám kolo 25km do práce a 25z práce.7000km ročně.

Ty voole... to ťa musí poznať aj SaganJeorge píše:. Od jara do podzimu využívám kolo 25km do práce a 25z práce.7000km ročně.
Mne raz robili kopletku v servise (ešte corsu v r. 2006) - samozrejme tiež v lete .A oni mi "nastriekali" -taký jemný avšak miestami aj hrubší rozprašok aj kapotu odspodu. No nechápem ako to urobili ale jak som sa nas.al... Potom som to musel pracne prechloretylenom a handričkou dať doleaczasa píše:J Motorovy prostor? tam toho moc na delani neni, ne?
muco píše:Mne raz robili kopletku v servise (ešte corsu v r. 2006) - samozrejme tiež v lete .A oni mi "nastriekali" -taký jemný avšak miestami aj hrubší rozprašok aj kapotu odspodu. No nechápem ako to urobili ale jak som sa nas.al... Potom som to musel pracne prechloretylenom a handričkou dať doleaczasa píše:J Motorovy prostor? tam toho moc na delani neni, ne?
Tak STK po 8. rokoch, podvozok v rovnakom stave ako pred dvoma - sem tam hrdza na tých spojoch, ale mám trochu prasknutú manžetu pri kolese. V servise cena cca 30€ univerzál. Dá sa to svojpomocne spraviť doma (ide tam natiahnuť alebo treba mať prípravok) ? 26€ by som ušetrilrotkaf píše:Tiež mi pred dvoma rokmi na STK povedal, že je najvyšší čas ošetriť podvozok (2006ka) Bola tam hrdza okolo tých spojov plechov (kde sú preplátované alebo nadpájané) inde nie. No ale mám ja kedy?V decembri idem po 8 rokoch tak uvidíme čo povedia.
(a inak vravel že prej Japonci tak nesolia jak u nás a že Fabka je na tom podstatne lepšie, lebo tú vyrábajú tu)