Zimní pneumatiky
Zimní pneumatiky
Blíži se zima a já jakožto čerstvý majitel Avensise se ptám, máte z předešlého roku nějakou dobrou osobní zkušenost s zimními pneumatikami?
Já jezdím převážně po dálnicích a rychlostních silnicích, takže toho sněhu asi moc nepotkám. Přemýšlím například o Continentalech TS850, ale četl jsem dobré recenze i na Ultragrip 9 a docela se mi na to mé použití zamlouvaj http://www.7stupnu.cz/goodyear-ultragrip-9.php
Před Avensisem jsem na francouze obouval Micheliny, ale dnes už mi přijdou zbytečně předražené.
Já jezdím převážně po dálnicích a rychlostních silnicích, takže toho sněhu asi moc nepotkám. Přemýšlím například o Continentalech TS850, ale četl jsem dobré recenze i na Ultragrip 9 a docela se mi na to mé použití zamlouvaj http://www.7stupnu.cz/goodyear-ultragrip-9.php
Před Avensisem jsem na francouze obouval Micheliny, ale dnes už mi přijdou zbytečně předražené.
Re: Zimní pneumatiky
Už třetí zimu mám UG8 v rozměru 205/55 R16 a nemůžu si stěžovat. Pohodový gumy a až je sjedu tak koupim devítky. 

Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
A není škoda sjezdit sadu za nějakých 8 litrů na dálnici? Pokud se tedy bavíme o první generaci áva a rozměru 195/60/15.
Ne, avensis III 205/60 R16
Aha, tak to pardon. Já střílel od boku dle nicku.
pzrovna minuly tyden mi prisly UG9, tak jsem na ne zvedavej, daval jsem za ne 9tis. Ted mam UG8 a taky spokojenost. Ale na ty nase zimy by byly dobry i letnaky
RAV4 HSD FWD
Pouzivam Nokiony a som spokojny. Pride mi to ako dobry kompromis cena vykon.
Toyota Avensis Sedan 2008 2,2 D-CAT 130 kW
Tiez hlasujem za nokian.
Terazsom dal pirelli wint.control a nie je to ono. Nokiany urcite ovela lepsie. A to este ani nie je zima. No nic, rozhodla cena, snad to neolutujem, mal som asi zostat verny nokianom.
Terazsom dal pirelli wint.control a nie je to ono. Nokiany urcite ovela lepsie. A to este ani nie je zima. No nic, rozhodla cena, snad to neolutujem, mal som asi zostat verny nokianom.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Za mě také Nokiany, budu dávat třetí sezonu model WR D3 a plná spokojenost, byť poslední zimy nebyly nijak extra zlé.
Toyota Avensis 1.6 + LPG 81 kw 4A-FE '98
U mě Michelin Alpin A4, mám je co jsem auto koupil a geniální gumy, tišší než letní, nesjížděj se a přitom v zimě držej neskutečně, paráda. Asi pokud člověk připlatí a koupí dražší gumy, bude to dost podobné a všude velmi dobré...