Na blatníku není žádný kód podle kterého by se dalo určit na který model přesně pasuje. Proto se s prosbou obracím na Vás. Na poslední fotografii je část blatníku jak to mám já na vozidle.
 Na blatníku není žádný kód podle kterého by se dalo určit na který model přesně pasuje. Proto se s prosbou obracím na Vás. Na poslední fotografii je část blatníku jak to mám já na vozidle.Děkuji za případnou pomoc
 Na blatníku není žádný kód podle kterého by se dalo určit na který model přesně pasuje. Proto se s prosbou obracím na Vás. Na poslední fotografii je část blatníku jak to mám já na vozidle.

ba ne asi bude "baculatější" na 4x4
 ba ne asi bude "baculatější" na 4x4    
  2 opravovaný a kitovaný blatníky mi stačily... ne děkuji
 2 opravovaný a kitovaný blatníky mi stačily... ne děkuji  ani i kdyby se tvářily netknutě... ne, vždycky to vyplave na povrch--- po pár letech---
 ani i kdyby se tvářily netknutě... ne, vždycky to vyplave na povrch--- po pár letech---

dobrý že to nemusim zkoušet. Pán z autodily.prodilnu je supr... měl by něco najít, je to na čekačku... dej vědět, vzal bych si pak taky jeden do zásoby... ten levej mam totiž made in taiwan, ten sem bral kdysi dááávno je super, nerezne... ale je lehce z pohledu z předu víc ohnutej dole do strany, tochu šejdrem
 dobrý že to nemusim zkoušet. Pán z autodily.prodilnu je supr... měl by něco najít, je to na čekačku... dej vědět, vzal bych si pak taky jeden do zásoby... ten levej mam totiž made in taiwan, ten sem bral kdysi dááávno je super, nerezne... ale je lehce z pohledu z předu víc ohnutej dole do strany, tochu šejdrem  toho si všimnu ale jen já
 toho si všimnu ale jen já  ... neni perfektní ale je dobrej
 ... neni perfektní ale je dobrej  to zase jo... tenhle Belgickej je ale lepší... formy v Belgii maj, ale bude se to dělat asi na zakázku pár ks....
 to zase jo... tenhle Belgickej je ale lepší... formy v Belgii maj, ale bude se to dělat asi na zakázku pár ks....

Pokud se to nějak změní, tam mne budou informovat.
 Pokud se to nějak změní, tam mne budou informovat. Sehnal jsem docela použitelný starší baltník. Na tom mém blatníku co mám na vozidle to už někdo opravoval, kitoval a už je to vylezlé a aby tu opravu pořádně někdo vylepšil tak projistotu odřezal ty packy co jsou v nich ty plasty za které se chytá plastový podběh, který ve vrchní části padá.
  Sehnal jsem docela použitelný starší baltník. Na tom mém blatníku co mám na vozidle to už někdo opravoval, kitoval a už je to vylezlé a aby tu opravu pořádně někdo vylepšil tak projistotu odřezal ty packy co jsou v nich ty plasty za které se chytá plastový podběh, který ve vrchní části padá. 
 ... objeví se to znovu... do 3 let... kitování má smysl jen pro auta co jdou na prodej... ne na ty co se nemaj prodávat. Jo doba byla zlá... já jako student... rodina buznila proč do toho cpu ty prachy... ale jo nebylo na nový blatníky v tý době... muselo se investovat do motoru... techniky ne do exterieru... ale tak to byla historie...
 ... objeví se to znovu... do 3 let... kitování má smysl jen pro auta co jdou na prodej... ne na ty co se nemaj prodávat. Jo doba byla zlá... já jako student... rodina buznila proč do toho cpu ty prachy... ale jo nebylo na nový blatníky v tý době... muselo se investovat do motoru... techniky ne do exterieru... ale tak to byla historie...  pokus o to abych to vzdal... ani hovno
 pokus o to abych to vzdal... ani hovno   Nic by mě nezastavilo v tom, že beru tohle auto jako radost, totální radost ze života... po těch letech vidim že se ten investovanej čas, energie a (peníze jako vedlejší
  Nic by mě nezastavilo v tom, že beru tohle auto jako radost, totální radost ze života... po těch letech vidim že se ten investovanej čas, energie a (peníze jako vedlejší  ) tak nějak dost vrací... už je to celkem fakt dlouho co nemusim řešit vůbec nic... jen se bavit v obou autech...
) tak nějak dost vrací... už je to celkem fakt dlouho co nemusim řešit vůbec nic... jen se bavit v obou autech...   Takže to za to stálo, stojí a bude to za to stát... boj to ale byl... brutální... celica prostě konzumovala ekonomicky víc než majitel...
  Takže to za to stálo, stojí a bude to za to stát... boj to ale byl... brutální... celica prostě konzumovala ekonomicky víc než majitel...   byla taková hladová
  byla taková hladová   přímo nenažraná
 přímo nenažraná   To já sice taky... ale využíval sem právě tu energii nenažranosti k soustředění se např při studiu... protože když je člověk přežranej... je línej jak prase.... lenost je moje
  To já sice taky... ale využíval sem právě tu energii nenažranosti k soustředění se např při studiu... protože když je člověk přežranej... je línej jak prase.... lenost je moje  celica vlastně pomohla mně že sem nebyl tak línej a nestal se ze mě konzumní snob... nesmim bejt tak línej
 celica vlastně pomohla mně že sem nebyl tak línej a nestal se ze mě konzumní snob... nesmim bejt tak línej  
 ale celica je prostě něco co chci a uvědomil sem si to po pár letech... kecám uvědomil sem si to po pár měsících kdy sem to vozítko měl... je to něco co chci zachránit protože přežije i mě... a bude bavit... když člověk vidí malý děti... ne jen chlapečci ale i holčičky na to koukaj jak na fata morganu... jo tak právě proto... pro ně. Ne fakt pedofil nejsem
 ale celica je prostě něco co chci a uvědomil sem si to po pár letech... kecám uvědomil sem si to po pár měsících kdy sem to vozítko měl... je to něco co chci zachránit protože přežije i mě... a bude bavit... když člověk vidí malý děti... ne jen chlapečci ale i holčičky na to koukaj jak na fata morganu... jo tak právě proto... pro ně. Ne fakt pedofil nejsem  ale právě ty prcci dokážou uznat že to nebo to je dost dobrý! mezi nudou... stereotypem...
 ale právě ty prcci dokážou uznat že to nebo to je dost dobrý! mezi nudou... stereotypem...