Podvozok - ošetrenie proti hrdzi.
Podvozok - ošetrenie proti hrdzi.
Zdravim.
Mate nejko osetreny podvozok na aute. Moj Yaris 2006 ma zo spodu znaky hrdze.
Dik
Mate nejko osetreny podvozok na aute. Moj Yaris 2006 ma zo spodu znaky hrdze.
Dik
Re: Podvozok - ošetrenie proti hrdzi.
To nikto z Vas neosetroval podvozok na aute?
Ja sa hlasim,ze ano.
Ale robili mi to v servise. Bolo treba osetrit miesto kde je (bola) zatka v podlahe vzadu u spolujazdca. Bolo to hrdzave az tak, ze zatka vypadla...ostala niekde pri Zadare
. Dal som teda osetrit komplet spodok a este mi aj vymenili brzdove trubky-tiez boli chytene.
Ale bavime sa o trosku starsom aute ako je tvoje, tak si neviem celkom predstavit aku asi hrdzu tam mozes mat ty, ak u mna po skoro 20 rokoch som riesil len blbu dieru po podlahovom stupli a obnovu nateru , lebo na par miestach bol poskodeny (ryhy, mozno od kamenov nejake oderky....).
Ale robili mi to v servise. Bolo treba osetrit miesto kde je (bola) zatka v podlahe vzadu u spolujazdca. Bolo to hrdzave az tak, ze zatka vypadla...ostala niekde pri Zadare

Ale bavime sa o trosku starsom aute ako je tvoje, tak si neviem celkom predstavit aku asi hrdzu tam mozes mat ty, ak u mna po skoro 20 rokoch som riesil len blbu dieru po podlahovom stupli a obnovu nateru , lebo na par miestach bol poskodeny (ryhy, mozno od kamenov nejake oderky....).
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Tiež mi pred dvoma rokmi na STK povedal, že je najvyšší čas ošetriť podvozok (2006ka) Bola tam hrdza okolo tých spojov plechov (kde sú preplátované alebo nadpájané) inde nie. No ale mám ja kedy?
V decembri idem po 8 rokoch tak uvidíme čo povedia.
(a inak vravel že prej Japonci tak nesolia jak u nás a že Fabka je na tom podstatne lepšie, lebo tú vyrábajú tu)

rotkaf píše:a inak vravel že prej Japonci tak nesolia jak u nás a že Fabka je na tom podstatne lepšie, lebo tú vyrábajú tu)
jaaaj...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Vsak naco by solili...ved tam maju vsade more-slane. 

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Ja som sa rozhodol, ze to dam pozriet vo firme. ktora robi osetrenie podvozku. Uvidim co mi povedia a za kolko.
udelat a daji ti to i s dutinami za cca 3k CZK (pokud to bude solidni firma)... 

Back in Czech.
aczasa píše:udelat a daji ti to i s dutinami za cca 3k CZK (pokud to bude solidni firma)...
Ty si frajer ked mas dielnu.
Promin, ale nejak uplne nerozumim tvemu prizpevku.
Coz se mi sice stava casto i s ostatnimi, ale lepsi se zeptat.. .Co tim myslis? 

Back in Czech.
Ci si myslel tu cenu ironicky alebo ako,aczasa píše:Promin, ale nejak uplne nerozumim tvemu prizpevku.Coz se mi sice stava casto i s ostatnimi, ale lepsi se zeptat.. .Co tim myslis?
Ne, to je posledni cena za kterou mi delali podvozek a dutiny na aute.... Nepatrne vetsim, ale pro nejaky primer by to pouzit jit mohlo....
Otazka je spis to, co cekas ty za cenu pripadne za dalsi info...
Back in Czech.
Neviem aku technologiu ponukaju. Aka je najlepsia a ci sa osetruje aj priestor motora? Ako dlho take osetrenie vydrzi?aczasa píše:Ne, to je posledni cena za kterou mi delali podvozek a dutiny na aute.... Nepatrne vetsim, ale pro nejaky primer by to pouzit jit mohlo....
Ahojte mám taky 2006 a cca. od novoty stříkám dutiny i podvozek sprejem na dutiny .Dutiny jsem stříkal zatím 2x vždy v horkých dnech po 4 letech a podvozek každý rok choulostivá místa ramena spoje sponky atd .Zatím STK bez závad.najeto 100 000km hlavně v zimě . Od jara do podzimu využívám kolo 25km do práce a 25z práce.7000km ročně.
Jeorge
Jakykoliv Wurth .... kterykoliv jiny vyrobce "vosku" na dutiny a potom jakykoliv gumoasfalt na podvozek... Dulezite je, aby ti to oskrabali, a udelali poradne.... Motorovy prostor? tam toho moc na delani neni, ne? Leda tak motor a prevodovku, ale to jinde uplne jsme.. tam to jsou akrylove vysokoteplotni barvy.. a hodne odmastovani... 

Back in Czech.