vrže sloupek řízení

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
1ac0
Navigátor

vrže sloupek řízení

Příspěvek od 1ac0 »

ahojte :) poprosim o radu skusenejsich, na ave d4d, 93kW, rv2008 kombi mi obcas zavrzga volant pri otacani, znie to akoby sa nejaka guma trela nasucho o kov. robilo to vzdy, vzdy som si hovoril, ze s tym treba nieco robit ale som sa k tomu nedostal, az teraz (nemam pocit, ze by sa to casom zhorsovalo). nasiel som text kde to je popisane takto: "Tretí problém sa týkal len riadenia vybaveného hydraulickým posilňovačom. Občas sa môžu z jeho útrob šíriť vŕzgavo-pískavé zvuky, ktoré sú spôsobené nedostatkom mazacieho tuku, pričom odstránenie zvukov vyrieši obyčajné premazanie.". no a otazka znie, ako stlpik riadenia premazat, ak by niekto vedel idealne o odkaze na nejake video bol by som mu vdacny :)
Toyota Avensis T25 kombi - D4D 93kW, 2008
Buldouš
Navigátor

Re: vrže sloupek řízení

Příspěvek od Buldouš »

Taky jsem se pokoušel to různě promazat,stříkal jsem podél sloupku mazací sprej,ale výsledek pochybný.Někdy to při větším rejdu na pravou stranu zavrže,hlavně v létě,v chladnějším a vlhčím počasí je klid. Štve mě to,ale už si na to začínám zvykat.Víc mě štve při rozjezdu vrzající kastlík před spolujezdcem.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
1ac0
Navigátor

Příspěvek od 1ac0 »

Buldouš píše:Taky jsem se pokoušel to různě promazat,stříkal jsem podél sloupku mazací sprej,ale výsledek pochybný.Někdy to při větším rejdu na pravou stranu zavrže,hlavně v létě,v chladnějším a vlhčím počasí je klid. Štve mě to,ale už si na to začínám zvykat.Víc mě štve při rozjezdu vrzající kastlík před spolujezdcem.
clovece, vy mi hovorite z duse, presne to je ono, obcas to zavrzga pri vacsom vytoceni doprava, v zime a ked je vlhko (napriklad teraz na jesen) je klud. ako sa k tomu da dostat?
Toyota Avensis T25 kombi - D4D 93kW, 2008
Buldouš
Navigátor

Příspěvek od Buldouš »

Jak se k tomu dostat to nevím,nechce se mi nějak moc něco rozebírat.Jen jsem strčil hadičku (trubičku) podél sloupku řízení a někam tam jsem to stříkal a těšil se,že to pomůže,ale fakt nic moc výsledek už to dělat nebudu.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
Odpovědět

Zpět na „Avensis“