Nesvítí interiér,světla ve dveřích
Nesvítí interiér,světla ve dveřích
Zdravím. Mám T25 130kw D4D 2.2 2008. Dneska sem vyměňoval ledky v interiéru,vzadu,někde sem škrtl a nesvítí nic. Vím ,že je to pojistka,ale.... V servisním manuálu píšou,že interier je v poj.skříňce v motoru Dome 7.5. Ta pojistka je v pořádku,zkoušel jsem jinou a nic. Vlevo pod volantem nad nášlapem jsem to projel,a myslím si,že všechny pojistky 7.5 jsou neporušený. Je tam někde ještě nějaký jiný místo,kde jsou pojistky? Pod volantem jsem nic nenašel. Ale v té tabulce ,v tom víčku nad nášlapem je svislá řada pojistek,ale je tam i vodorovná,ale tu sem nikde nenašel. Možná se mýlím,a mám špatné info a je to úplně jiná pojistka.Tady na fóru se to řešilo,leč mě to nepomohlo...Díky za vaše rady.
Naposledy upravil(a) ipkisek dne stř 07.10.2015, 21:03, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130 kW 2008
Re: Nesvítí interiér,světla ve dveřích
mas normalni jarofku? zkus ji.. Treba jsi to jen spalil na vsech LEDkach na okruhu...
Back in Czech.
No,tak to mě vůbec nenapadlo.Vyzkouším a dám vědět.Díky. Akorát je mě divný,že se mi vynulovali hodiny.A vynuluje se to vždy s vypnutím klíčku.Mělo by to být taky na stejným okruhu. Někdo měl přesně tuhle závadu jako já,ale bohužel sem se nedočetl,kde přesně to měnil ani číslo pozice...aczasa píše:mas normalni jarofku? zkus ji.. Treba jsi to jen spalil na vsech LEDkach na okruhu...

Ahha.... tak to bude vazne pojistka... Ten DOME zkus vymenit.... Ona muze vypadat dobre, ale po vymene muze byt vse v poradku. Ja vim, ze na starem Avensisu jsem tam nakonec dal asi 10A.... Ale Pokud to nebude 7.5A Dome tak dalsi v rade budou nejake 10 - 15A nejsem si jist uplne jak moc a kam kouknout..
Back in Czech.
Tak sem tam dal normální žárovičku a nesvítí.Musí to být pojistkou. 

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
salam alekum :-ú ahoj stím pozdtravem si dělám (_I_) , no já měl poruchu na osvětlení přepínač u zp. zrcátka( Stropní konzola), (zkrat a vyhazovalo to pojistku ) která je v malé poj. skříni v pravo ne ve sloupku u dveří ale nad pedálem brzda-spojka .56. DOME 7.5 A: Přední osvětlení interiéru a osobní lampičky, osvětlení dveří, ukazatelé a přístroje, osvětlení kufru, osvětlení zavazadlového prostoru, kosmetické lampičky, zadní osobní lampičky, osvětlení spínače zapalování tedy č.56. DOME 7.5 A: je to druhá pojistka z prava nahoře. Tedy zda ji máš ok, tak nevím??ipkisek píše:Tak sem tam dal normální žárovičku a nesvítí.Musí to být pojistkou.
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Diky moc,už jsem to našel. Já to dneska nafotim a dam to sem,aby ostatní věděli, kde ta třetí krabka s pojistkama je.kolja píše:salam alekum :-ú ahoj stím pozdtravem si dělám (_I_) , no já měl poruchu na osvětlení přepínač u zp. zrcátka( Stropní konzola), (zkrat a vyhazovalo to pojistku ) která je v malé poj. skříni v pravo ne ve sloupku u dveří ale nad pedálem brzda-spojka .56. DOME 7.5 A: Přední osvětlení interiéru a osobní lampičky, osvětlení dveří, ukazatelé a přístroje, osvětlení kufru, osvětlení zavazadlového prostoru, kosmetické lampičky, zadní osobní lampičky, osvětlení spínače zapalování tedy č.56. DOME 7.5 A: je to druhá pojistka z prava nahoře. Tedy zda ji máš ok, tak nevím??ipkisek píše:Tak sem tam dal normální žárovičku a nesvítí.Musí to být pojistkou.
Je zajimavý, že o té pojistkové skříňce nad pedálem brzda-spojka se v manuálu vůbec nic nepíše (pokud jsem to nepřehlédl), ale taky jsem si jí všiml...
Tak ten návod.Úplně jednoduchý. Vlezte k pedálům,je nad nima takovej plastovej kryt na dvou vrutech a ten odšroubujte.

A zhruba jak je spojka tak musíte vlést k pdálům a podívat se zespod k volantu,je tam taková krabička....

No a pak už jen sundejte víčko a jste u pojistek....

Jde to lehce akorát musíte úplně dolů. Pic.

A zhruba jak je spojka tak musíte vlést k pdálům a podívat se zespod k volantu,je tam taková krabička....

No a pak už jen sundejte víčko a jste u pojistek....

Jde to lehce akorát musíte úplně dolů. Pic.