Zdravim.
Nastavoval uz niekdo xenony na FL Verse? Svietia prilis pred auto, po pokuse o nastavenie imbus klucom na svetle (kontrolovane na stene v garazi, s poklesom 1cm na 1m vzdialenosti) sa po jednej/dvoch jazdach vratili na povodny stav.
Je tam potrebne nieco nastavit na RJ?
Dik.
svietivost xenon
Re: svietivost xenon
To mi ale pripada na novom aute, ktore ma 2 tyzdne celkom nepravdepodobne.aczasa píše:odesla cidla zatizeni na zadni naprave.
Proč s novým autem nezajedeš do servisu ať to nastaví?
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
To som uz skusil, ale nepomohlo.Čepo píše:Proč s novým autem nezajedeš do servisu ať to nastaví?
vymenit servis a zkusit nechat seridit? A podivat se na ta cidla zatizeni?
Back in Czech.
Len za ktory servis? Lebo aj ini popisuju problemy s nastavenim svetiel v toyota servisoch...aczasa píše:vymenit servis a zkusit nechat seridit? A podivat se na ta cidla zatizeni?
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... eni+svetel
Preto mi prislo ako najjednoduchsie si to spravit v garazi, len keby som vedel, ako nastavit svetla do zakladneho modu, ked budu 'ocakavat", ze ich niekto nastavuje.
Nejakeho zkuseneho garaznika...
A ano, toyota servisy jsou dost.... leve... a menice dilu.... nic moc opravari.

Back in Czech.
Este pokus - nema nahodou niekto servisnu dokumentaciu, co sa v nej pise o nastavovani xenonov?aczasa píše:Nejakeho zkuseneho garaznika...A ano, toyota servisy jsou dost.... leve... a menice dilu.... nic moc opravari.
Dik.