kde jsme koho potkali
Re: kde jsme koho potkali
Úplně běžné auto:D Dnes za cestu Vysočany Klánovice a zpět dva dvojkové, dva trojkové, jeden auris kombi, a v Klánovicích navrch Tesla S 85D (s majitelem jsme mluvili), a Nissan Leaf.
Prius II 2007
Sy242 : ...a nepotkal jsi někde u Běchovic "černého" ? Byl jsem ve Štěrboholích....a v pěkný koloně... 

Černý trojkový sjížděl proti nám z Jižní spojky, zatímco my na ni od Běchovic najížděli, ano. Odpoledne jsme přidali vínový dvojkový u Liberce, a na dálnici hondu Insight, ta se taky počítá 

Prius II 2007
Stříbrný,dvojkový,jsem míjel dnes v 16:03 v Příboře,cestou z chalupy.Jel od Mošnova.SPZetku jsem nepostřehl. 

PRIUS II.G 2008
Tak teď tu vyskákalo na parkovišti u ložisek v Hostivaři z bílé trojky 5 žádných tintítek, že se tam vešli 

Prius II 2007
Trojka není žádný drobečeksy242 píše:Tak teď tu vyskákalo na parkovišti u ložisek v Hostivaři z bílé trojky 5 žádných tintítek, že se tam vešli

Zeman není můj prezident
Raritka!
Párkrát jsem v České Lípě viděl jedničkovýho Priuse, dneska se mi podařilo vedle něho zaparkovat
To se jen tak nevidí. https://goo.gl/photos/XBYTHkJqYScXYk6o9

Naposledy upravil(a) Vegetus dne pát 18.09.2015, 12:56, celkem upraveno 2 x.
Re: Raritka!
Já v létě potkal taky jedničku, u Běchovic na okruhu směrem na Černak, holandská značka. To je slusnej exotVegetus píše:Párkrát jsem v České Lípě viděl jedničkovýho Priuse, dneska se mi podařilo vedle něho zaparkovatTo se jen tak nevidí. https://goo.gl/photos/XBYTHkJqYScXYk6o9
Zeman není můj prezident
-
- Navigátor
V sobotu parkoval bílej dvojkovej naproti mě v ČB u plovárny. Pražská SPZ.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
Dnes jsem opět potkal červený II.G na Výškovické směrem Zábřeh.SPZetku v tom fofru a euforii,navíc v protisměru bohužel,nestíhám. 

PRIUS II.G 2008
heh, dnes sme sa v Bratislave na Herlianskej stretli úplne náhodou tri priusy
)) ja na perloťovom 3rd gen, za mnou sa zaradili hnedý 2nd gen, a z parkoviska vychádzal biely 3rd gen. za celý týždeň som ich v tomto meste toľko nestretol
hneď krajší deň...

Pánové, dnes mi to nedá a musím se pochlubit
Okolo 11:20 jedu svým PIII (2AU....) z Karlína po Magistrále do kanceláře na Pankrác a před Operou jedu za bílým PIII (2AI....). Po poledni (cca 13:30) jdu do Arkád, přecházím před budovou Č. poj. ulici a od Arkád směrem dolů na Povstání jede bílý PIII (9T0....), projdu uprostřed ulice skrz pás se zaparkovanými auty a odspodu od Povstání k Arkádám jede bílý PIII (1AT::::)!!! Vše v jeden den v rozmezí cca 2 hodin... přiznejte se

Okolo 11:20 jedu svým PIII (2AU....) z Karlína po Magistrále do kanceláře na Pankrác a před Operou jedu za bílým PIII (2AI....). Po poledni (cca 13:30) jdu do Arkád, přecházím před budovou Č. poj. ulici a od Arkád směrem dolů na Povstání jede bílý PIII (9T0....), projdu uprostřed ulice skrz pás se zaparkovanými auty a odspodu od Povstání k Arkádám jede bílý PIII (1AT::::)!!! Vše v jeden den v rozmezí cca 2 hodin... přiznejte se

Zeman není můj prezident
Wow, černý a vínový dvojkový v Klánovicích, bílý trojkový na okruhu, a spanilá jízda se stříbrným dvojkovým do tržnice v Holešovicích?:) Tesla S85 je v Klánovicích též častým hostem.
EDIT: vínový na Žižkově, dvojkový, a stříbrná trojka po faceliftu na Proseku - to je maximum co jsem kdy za den viděl.
EDIT: vínový na Žižkově, dvojkový, a stříbrná trojka po faceliftu na Proseku - to je maximum co jsem kdy za den viděl.
Prius II 2007
Ostřikujeme auto v boxu u shellky na Průmyslové, a vedle přijede taky dvojkový temně šedý?!;)
Prius II 2007