.Marik1 píše: a bohužel moje situace nazrála tak že jsem před výměnou starého auta za nové, tak váhám jestli jít do Yarise HDS nebo raději Suzuki Swift automat
- záleží na tom, kolko chechtákov chceš vraziť do kúpi auta.
- na aké trasy sa budeš viac zameriavať (pokial ide o benzinové agregáty ja nie som zaritým zástancom typu: "... 1.0 určite do mesta..." ) No práve HSD je tou správnou volbou do mesta.
- Pokial však zvažuješ už kúpu konkrétnej značky a či automat Swift alebo HSD yaris. Tak niet o čom.. No cena je však samozrejme inde. Takže porovnať swift s yarisom HSD sa vlastne ani nedá - nehovoriac o úložnom priestore
 .
 .Interier je možno cca + / - na tom rovnako . No podla mna je aj interier minimálne opticky ak nie aj realne väčší ako swift.
Ale to sa dá zistiť na stránkach dealera

protože auto jsou moje druhý nohy.
  protože auto jsou moje druhý nohy. , pouze atmosféru. Navíc nehybridní Yaris s CVT automatem se dělá jen s 1,33.
 , pouze atmosféru. Navíc nehybridní Yaris s CVT automatem se dělá jen s 1,33. ale jen velmi krátce, takže chce to znovu osvěžit pocity tentokrát s Yarisem a vyrazit
 ale jen velmi krátce, takže chce to znovu osvěžit pocity tentokrát s Yarisem a vyrazit