ložiska
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ložiska
ahoj lidi nemůžete někdo sehnat ložiska na st182 do předního kola myslím značkový SKF,FAG za dobrou cenu
volal jsem do toyoty origo je za 3065kč as i z prací za 4500kč minule jsem tam dával ¨ložisko od nemců optimal nebo tak nějak se to jmenovalo už jsem to tu někde psal ale za rok a půl začína hučet
to je zajímavy tolik nás tu je co mame celicu a nikdo nemá nějakýho známýho v toyotě nebo tam osobne dělá co by to sehnal aspon o 30%levněji
tak dejte vědět dík
volal jsem do toyoty origo je za 3065kč as i z prací za 4500kč minule jsem tam dával ¨ložisko od nemců optimal nebo tak nějak se to jmenovalo už jsem to tu někde psal ale za rok a půl začína hučet
to je zajímavy tolik nás tu je co mame celicu a nikdo nemá nějakýho známýho v toyotě nebo tam osobne dělá co by to sehnal aspon o 30%levněji
tak dejte vědět dík
-
- Věčnej rejpal
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: ložiska
No nevím ale SKF jsou sice "značková" ložiska, al epodle mých zkušeností do kol nic extra kvalitního.Petr píše:ahoj lidi nemůžete někdo sehnat ložiska na st182 do předního kola myslím značkový SKF,FAG za dobrou cenu
tak dejte vědět dík
H12002 je prvovýroba z JPN kterou ti mohu dodat za 1452,- nebo druhovýrobu za 960,- ale ru techto komponentu druhovýrobu moc nedoporučuju pokud je dostupná takhle levná prvovýroba.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
O 30% levneji od Toyky to neseženes nikde protože práve 30% je jejich základní marže, a pochybuju že by to nekdo dal absolutne bez zisku.Petr píše:ahoj lidi nemůžete někdo sehnat ložiska na st182 do předního kola myslím značkový SKF,FAG za dobrou cenu
tak dejte vědět dík
Naposledy upravil(a) Idaho dne čtv 07.12.2006, 20:20, celkem upraveno 1 x.
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co to je za ložisko H12002 originál toyota dáva japonské koyo všude v toyotě je mám to je prvovýroby když jsem kupoval loni z toyoty to pomocné ložisko na pravou poloosu taky bylo KOYOIdaho píše:No nevím ale SKF jsou sice "značková" ložiska, al epodle mých zkušeností do kol nic extra kvalitního.Petr píše:ahoj lidi nemůžete někdo sehnat ložiska na st182 do předního kola myslím značkový SKF,FAG za dobrou cenu
tak dejte vědět dík
H12002 je prvovýroba z JPN kterou ti mohu dodat za 1452,- nebo druhovýrobu za 960,- ale ru techto komponentu druhovýrobu moc nedoporučuju pokud je dostupná takhle levná prvovýroba.
nevím co dnes dávají do avensisu corol atd.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ehm .. výrobce zjistit mohu, ale mám to v podstate až na telef. dotaz dodavateli. to co uvádím jsou objednací čísla doheldatelná v katalogu www.automatejcek.czombre píše:2 Petr: H12002 je objednávací číslo položky z katalogu, ale samozřejmě jde o Koyo. Musíš Idahovi prominout, on už je "trochu dál"
. Kdybych se v tom ceníku nevrtal, tak bych to taky nevěděl.
Jinak ložiska většinou bývají Koyo a to jak provovýroba tak i většina JC .
-
- Člen Týmu
Mám dvě ložiska do předních kol. Celdu jsem prodal a ložiska připravená na výměnu tak zůstali doma. Je to origo Toyota. Přesne nevím ,ale koupené jsou v Toyotě Olomouc. červeno bílá krabička, Nechce se mi teďka do garáže. Stáli 1800jedno.Dám je za 1000 za jedno dobírkou. Kdyby byl zájem tel:603533763
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
wuhuhuhu
Moc chci poděkovat panu Hačundovi za ty ložiska!!!.
Opravdu to včelsky bodlo. 3měsíce sem řešil spolu s různými mechaniky "pazvuk" kterej údajně neslyšeli nikdy u žádnýho auta.... podezření bylo na poloosu kde byla menší vůle... vyměněno a stále to samé.... poslední co už přicházelo v úvahu bylo právě ono ložisko. jinak bych udělal kamikaze, už mi to fakt drtilo mozek---
A dnes... i když se celda "lehce" bránila novým "kuličkám" tak... JOOO jupííí spadla mi skála ze srdce, nebo spíš ze zadku. už je zase luxusní tichoučko...
Takže až někdy uslyšíte "podivnej pazvuk" z leva nebo prava ze předu... jsou to LOŽISKA. pozor ale nezní to-resp. nemusí to znít jako klasický šustění nebo hučení... je to -Celica original pazvuk-
Dále musim pochválit Aliena... kterej když jsem mu psal o tomhle sound shitu... tipnul naprosto přesně ložiska... chvala chvala!!!
JUST CURED
Opravdu to včelsky bodlo. 3měsíce sem řešil spolu s různými mechaniky "pazvuk" kterej údajně neslyšeli nikdy u žádnýho auta.... podezření bylo na poloosu kde byla menší vůle... vyměněno a stále to samé.... poslední co už přicházelo v úvahu bylo právě ono ložisko. jinak bych udělal kamikaze, už mi to fakt drtilo mozek---
A dnes... i když se celda "lehce" bránila novým "kuličkám" tak... JOOO jupííí spadla mi skála ze srdce, nebo spíš ze zadku. už je zase luxusní tichoučko...
Takže až někdy uslyšíte "podivnej pazvuk" z leva nebo prava ze předu... jsou to LOŽISKA. pozor ale nezní to-resp. nemusí to znít jako klasický šustění nebo hučení... je to -Celica original pazvuk-

Dále musim pochválit Aliena... kterej když jsem mu psal o tomhle sound shitu... tipnul naprosto přesně ložiska... chvala chvala!!!
JUST CURED

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++