Moc velkou radost mam z UPC... firma která měla svoje blechy... jako že každej ví že se kdysi snažila i o hloupý obírání zákazníků typu, že nebyl vrácen modem atp píčoviny... kdy se obě strany jen nedokázaly pochopit a šli na to fest z hurta... což jim uškodilo... ale tak teda to UPC Wi-FREE šlape pořád líp a líp... až to vůbec nechápu... před měsícem bylo těžký se vůbec připojit v autě co nejblíž paneláku a teď člověk chytí signál hooodně daleko fakt tak hodně daleko od budov, že je to až neuvěřitelný... bez žádnýho zesilovače... nechápu jak to funguje, ale je to síla, ten signál.... internetový radio jelo v autě asi 3 hodiny bez seknutí 128kb/s MP3 úplně mimo blízkost zdroje... jediný co mě napadá, že když to zákazníka chytí, jeho signál, že mu to posílá signál Wifi UPC z více zdrojů najednou, neni možný že by to byl 1 zdroj... modemy UPC nemaj ani antény přídavný... jak je tohle možný? taková síla signálu? wow... časem pude o absolutní nadvládu WIFI po sídlištích.... totální... každej modem zesílí signál všem... tohle nemá ale chybu, žádnej FUP takovej příjemnej pocit... toto máme předplaceno... a bude to lepší a lepší... jako v autě to je bomba

ale stejně nechápu jak je možný že to má takovej brutální dosah... může to bejt klidně i 50-200m od budovy... nezadržuje to budova, neblokuje a to je to úžasný.... ta síla stoupá čim víc modemů se zapojí do tý hry, destrukce ostatních sítí... vyhrává ta nejrychlejší a nejsilnější... jako v přírodě...

tohle byl geniální nápad

Je to vhodný k tomu, že hlavně časem pochopěj operátoři LTE že za FUP se neplatí.... FUP má bej neomezenej v ceně 550 a víc... 1 polínko do ohně... víc polínek větší oheň.... až toho obírání nechaj... a pochopěj že jediná možnost je fup uvolnit a střílet bannery...
UPC Wi-Free je revoluční záležitost... tohle by mě nikdy nenapadlo že to propojení může tak skvěle fachat... spojení síly signálu no teda fakt smekám !!!!!

škoda že se budu stěhovat... a tam UPC neni... chtěl bych ho... už jen za tenhle pokrok... a za tu kvalitu.
Každej zákazník je vlastně pavouk co tká svojí síť aby byla pevnější a všude... pro nás pavoučky co tu síť tvoříme... úžasný... fakt jo... a každej z nás se může napapat kde chce..., mi to připomíná jak sem dneska krmil pavouka co se mi zabydlel na XV a má tam svojí síť pod zadním spoilerem, našel sem mouchu v práci, dones sem mu jí a hodil do sítě, jak běžel... zakous se, sroloval si jí a šel si lehnout

ten musel mít takovou radost jako já z UPC WI-FREE

Hezkej by byl takovej graf jak ta pavučina roste a sílí... třeba na Barrandově... s každým dalším modemem... ale jak to zachytit? to nevim... ale každopádně to roste... což je dobře... dá se pokrejt celej Barrandov, vč. volných prostor, parkovišť, hřišť a já nevim čeho

všechno se musí zasíťovat... je to jak Sci-fi. Zvyšuje to kvalitu života ne jen v klecích, ale zvyšuje převážně i venku!!!! což je to fantastický... gratis...
jen tak pro zajímavost... protože nedokážu odhadnout vzdálenosti... tak tady je UPC WI-FREE až tady... a na celým parkovišti...
https://www.google.cz/maps/@50.0318908, ... 56!6m1!1e1
to je brutální vzdálenost ne? jojo

kurva že je

až u tramvajový tratě to chytne mobil... 128kb/s MP3 TuneIN radio... 3 hodiny nonstop... tady sem pak musel volat bráchovi jak je to hustý.... ten to taky nechápe... je to kurva že dálka... na perfektní příjem.... bez zesilovačů vysílání nebo příjmu... to pude časem... proč si to nedokoupit že?... třeba... no ale doufám že nám pak nevyrašej někde antenky z těla... nevim jak je to jaksi bezpečný takhle brutálně vysílat wifi nonstop... toť otázka, ale ta funkčnost vítězí

to je síla!!!!
Operátoři se chtěj dělit o FUP v rámci rodiny

my se o FUP nedělíme my ho dáváme... GRATIS v rámci ne rodiny, ale komunity... síťování zdar!!!

na FUP SEREME!!!!
otázka je kdo z operátorů to pochopí jako první... vodafone si to vyzkoušel 3 měsíce gratis... jako jedinej... neni na čase to pustit na TVRDO? nebo ne ještě ne... ještě si zkuste něco nasockovat.... nějaký ty grešle

otázka je kdy přijde ten čas... a už klepe na dveře

tick tack...

kdo tam? tady FUP.... jenom prstíček strčím a hned zase půjdu o operátora vedle...