Urvaný výfukl

vše ohledně modelové řady Celica
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to greddy:

dik, ale není se moc čím chlubit.. odstranil sem boční lišty nechal udělat nový zadní lemy z každý strany vytažený o 4cm, zavařil sem zadní stěrač, dal sem tam hlinikový křídlo který se tady skoro nikomu nelíbí (kromě mě) volakoval sem to + kola Alessio Turbo 7,5"x16" to sání je imitačka..
Jinak sportovní filtr green + čip GXTuning, výfuk no a minulej rok šel motor ven komplet se rozdělal, udělal se výbrus na každým válci + 1mm na průměru, nový pisty atd., komplet hlava šálky rozvody, vodní pumpa, komplet spojka TRW, no a teď mě čekají ještě brzdy + tlumiče... jinak podvoyek seriovej a tak ho taky necham, ještě bych chtěl dát nějaký pěkný sportovní sedačky
po nějakejch fotkách se mrknu, ale skoro žádný nemám
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Taky by me to zajimalo, nahod nejaky fotky :wink:
Takze uz te to taky stalo par desitek tisic co :?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

RaW007 píše:to greddy:

dik, ale není se moc čím chlubit.. odstranil sem boční lišty nechal udělat nový zadní lemy z každý strany vytažený o 4cm, zavařil sem zadní stěrač, dal sem tam hlinikový křídlo který se tady skoro nikomu nelíbí (kromě mě) volakoval sem to + kola Alessio Turbo 7,5"x16" to sání je imitačka..
Jinak sportovní filtr green + čip GXTuning, výfuk no a minulej rok šel motor ven komplet se rozdělal, udělal se výbrus na každým válci + 1mm na průměru, nový pisty atd., komplet hlava šálky rozvody, vodní pumpa, komplet spojka TRW, no a teď mě čekají ještě brzdy + tlumiče... jinak podvoyek seriovej a tak ho taky necham, ještě bych chtěl dát nějaký pěkný sportovní sedačky
myslis ze ten chip pomohl?? co sem slysel tenhle motor uz moc vic ladit nejde aspon ne nijak vyrazne a hlavne to nikdo moc neumi tak me zajima vysledek jestli mas odbrzdenej narust....pisty mas kovany?
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

RaW007 píše:to greddy:

no a tu lištu mám ja a s tím křídlem to je pravda mě se taky nelíbí a jěště můžeš napsat kolik tě ta GO stála
jinak zdravím RAW007 z přerova
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

no já sem to při normálním ježdění prakticky nepoznal a na okruhu sem s autem nejezdil, na to mám mašinu :-)
asi je ten čip nahovno, ale vyhazovat už ho nebudu :-)
značku pístů si nepamatuju musel bych se mrknout,ale kovaný nejsou, ty stojí sada tuším kolem 15tis. a já je měl za 8tis.

jak rika ja_ma už mě ta mrcha par tisic stala a prace o tom ani nemluvim :-)
nastesti jeste ze aspon nekdo chape proc sypem do nasich aut :-)
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to Petr:
i já tě zdravím, doufám že se zase někde brzo potkáme :)
lišta ti přišla, to sem rád :wink:

no GOčko + nový náplně = 41tis.

co máš proti mýmu křídlu?? víš přece že našich kárách je málo místa tak sem si tam přidal lavičku aby si mohli ostatní pohodlně sednout na kufr a nemuseli se mačkat vzadu :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“