to greddy:
dik, ale není se moc čím chlubit.. odstranil sem boční lišty nechal udělat nový zadní lemy z každý strany vytažený o 4cm, zavařil sem zadní stěrač, dal sem tam hlinikový křídlo který se tady skoro nikomu nelíbí (kromě mě) volakoval sem to + kola Alessio Turbo 7,5"x16" to sání je imitačka..
Jinak sportovní filtr green + čip GXTuning, výfuk no a minulej rok šel motor ven komplet se rozdělal, udělal se výbrus na každým válci + 1mm na průměru, nový pisty atd., komplet hlava šálky rozvody, vodní pumpa, komplet spojka TRW, no a teď mě čekají ještě brzdy + tlumiče... jinak podvoyek seriovej a tak ho taky necham, ještě bych chtěl dát nějaký pěkný sportovní sedačky
po nějakejch fotkách se mrknu, ale skoro žádný nemám
Urvaný výfukl
myslis ze ten chip pomohl?? co sem slysel tenhle motor uz moc vic ladit nejde aspon ne nijak vyrazne a hlavne to nikdo moc neumi tak me zajima vysledek jestli mas odbrzdenej narust....pisty mas kovany?RaW007 píše:to greddy:
dik, ale není se moc čím chlubit.. odstranil sem boční lišty nechal udělat nový zadní lemy z každý strany vytažený o 4cm, zavařil sem zadní stěrač, dal sem tam hlinikový křídlo který se tady skoro nikomu nelíbí (kromě mě) volakoval sem to + kola Alessio Turbo 7,5"x16" to sání je imitačka..
Jinak sportovní filtr green + čip GXTuning, výfuk no a minulej rok šel motor ven komplet se rozdělal, udělal se výbrus na každým válci + 1mm na průměru, nový pisty atd., komplet hlava šálky rozvody, vodní pumpa, komplet spojka TRW, no a teď mě čekají ještě brzdy + tlumiče... jinak podvoyek seriovej a tak ho taky necham, ještě bych chtěl dát nějaký pěkný sportovní sedačky
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no a tu lištu mám ja a s tím křídlem to je pravda mě se taky nelíbí a jěště můžeš napsat kolik tě ta GO stálaRaW007 píše:to greddy:
jinak zdravím RAW007 z přerova
no já sem to při normálním ježdění prakticky nepoznal a na okruhu sem s autem nejezdil, na to mám mašinu 
asi je ten čip nahovno, ale vyhazovat už ho nebudu
značku pístů si nepamatuju musel bych se mrknout,ale kovaný nejsou, ty stojí sada tuším kolem 15tis. a já je měl za 8tis.
jak rika ja_ma už mě ta mrcha par tisic stala a prace o tom ani nemluvim
nastesti jeste ze aspon nekdo chape proc sypem do nasich aut

asi je ten čip nahovno, ale vyhazovat už ho nebudu

značku pístů si nepamatuju musel bych se mrknout,ale kovaný nejsou, ty stojí sada tuším kolem 15tis. a já je měl za 8tis.
jak rika ja_ma už mě ta mrcha par tisic stala a prace o tom ani nemluvim

nastesti jeste ze aspon nekdo chape proc sypem do nasich aut

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
to Petr:
i já tě zdravím, doufám že se zase někde brzo potkáme
lišta ti přišla, to sem rád
no GOčko + nový náplně = 41tis.
co máš proti mýmu křídlu?? víš přece že našich kárách je málo místa tak sem si tam přidal lavičku aby si mohli ostatní pohodlně sednout na kufr a nemuseli se mačkat vzadu

i já tě zdravím, doufám že se zase někde brzo potkáme

lišta ti přišla, to sem rád

no GOčko + nový náplně = 41tis.
co máš proti mýmu křídlu?? víš přece že našich kárách je málo místa tak sem si tam přidal lavičku aby si mohli ostatní pohodlně sednout na kufr a nemuseli se mačkat vzadu

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm