Ahoj,
řešili jste někdo potahy na sedadla? Můžete něco (ne)doporučit? Prius 1.8 (model 2009), šedý interiér (FA-10).
Přišel čas, nejmladší generace se čím dál víc snaží udělat z auta kůlničku na dříví. Primárně teda na zadní sedadlo, ale asi nakonec obléknu všechna. Nechce se mi věřit univerzálům a objednávat pokus-omyl. Co třeba http://www.vopi.cz/konf-autopotahy/auto ... nfigurator ? Takhle na obrázku vypadají podobně jako originál. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Materiál, zpracování, jak doopravdy pasují? Nějaké rozumné alternativy?
Díky za tipy
Potahy na Prius III.
-
- Řidič
Re: Potahy na Prius III.
ja som spravil poriadok s deckami a odvtedy sa žiadny bordel v priuse nekoná 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
udo píše:Ahoj,
řešili jste někdo potahy na sedadla? Můžete něco (ne)doporučit? Prius 1.8 (model 2009), šedý interiér (FA-10).
Přišel čas, nejmladší generace se čím dál víc snaží udělat z auta kůlničku na dříví. Primárně teda na zadní sedadlo, ale asi nakonec obléknu všechna. Nechce se mi věřit univerzálům a objednávat pokus-omyl. Co třeba http://www.vopi.cz/konf-autopotahy/auto ... nfigurator ? Takhle na obrázku vypadají podobně jako originál. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Materiál, zpracování, jak doopravdy pasují? Nějaké rozumné alternativy?
Díky za tipy
čau, nemám skúsenosti s poťahmi ale objednával som z tej firmy koberce do priusu 3rd gen a som spokojný. sadli do auta úplne presne, kvalita tiež dobrá.. tak hádam aj poťahy budú rovnakej kvality
Ahoj, ano, už ty potahy mám. Materiál i zpracování kvalitní, barva jen maličko odlišná od originálu, míry sedí, potud není co vytknout. Jenom soudruzi inženýři z Japonska s dodatečnými potahy moc nepočítali a nenechali fuky ani o milimetr navíc. Montáž zadních sedadel je krapet očistec a stejně tak, pokud je potřeba je sklápět. Takže tahle poměrně silná látka má i své nevýhody - ale asi by to bylo podobné u jakýchkoliv jiných potahů.