Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2003 nejde radit 3 a 5
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2003 nejde radit 3 a 5
Zdravim
Dnes som si vsimol ze mi ide velmi tazko radit 3 a 5. Ked je motor nastartovany tak ju treba doslova hladat a ked radim tak ako keby tam ani nebola ale ked je vypnuty motor tak ju tam zaradim jak 3 tak aj 5. Ked skusam radit 3 tak ako keby som narazil na zeleznu stenu ked ju tam davam a potom nejako pojde, dost casto cez zuby ale nie stale ale casto.
Moj nazor je ze asi bude treba menit synchrony alebo len kulisa z lanovodmi?
Poradte prosim.
Diky
Update: Uz vsetky rychlosti idu tazko radit. 5 je takmer nemozne zaradit 1 asi ide najlahsie zo vsetkych z 2 do trojky ide celkom dobre ale stale tam citit odpor.
Uz pochybujem ze to budu synchrony skor si myslim ze bude treba menit kulisu z lanvodmi ale niesom si tym isty.
Nejake ine rady alebo postrehy?
Dik
Dnes som si vsimol ze mi ide velmi tazko radit 3 a 5. Ked je motor nastartovany tak ju treba doslova hladat a ked radim tak ako keby tam ani nebola ale ked je vypnuty motor tak ju tam zaradim jak 3 tak aj 5. Ked skusam radit 3 tak ako keby som narazil na zeleznu stenu ked ju tam davam a potom nejako pojde, dost casto cez zuby ale nie stale ale casto.
Moj nazor je ze asi bude treba menit synchrony alebo len kulisa z lanovodmi?
Poradte prosim.
Diky
Update: Uz vsetky rychlosti idu tazko radit. 5 je takmer nemozne zaradit 1 asi ide najlahsie zo vsetkych z 2 do trojky ide celkom dobre ale stale tam citit odpor.
Uz pochybujem ze to budu synchrony skor si myslim ze bude treba menit kulisu z lanvodmi ale niesom si tym isty.
Nejake ine rady alebo postrehy?
Dik
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
Re: Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2003 nejde radit 3 a 5
A co spojka??
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Spojka bola menena asi ped rokom.
Zkus lanovody.Já jsem měl cvaklej bovden u převodovky.Dalo se to opravit.
J,
J,
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
Pozriem na to cez vikend.
Diky
Diky
Tak dej vědět jak jsi dopadl.
J
J
Avensis T27 2,2 D-cat 130KW
Lanovody su OK. Dalsia vec co som si vsimol je ze spojkovy pedal nevracia uplne. Tesne pred vrchom ostane vysiet a niekdy ho treba vratit nohou alebo sa sam vrati po malej chvilke. A vrzga spojka. Nie pedal spojky ale samotna spojka. Vrzga pri zoslapnuti pedalu spojky.
Pytal som sa rodicov kedy to bola vlastne spojko menena takze asi pred 3 rokmi a auto spravilo asi 12000-15000 km rocne, prevazne dlhe trasy Snina - Bruntal sem tam aj nejaka dialnica.
Rovnako spojka zabera uplne dole.
Mozno aj ty borci co robili spojku to nejak spatne poskladali abo co bo spojka brala uplne dole aj pred vymenov.
V pondelok z tym pojdem do servisu a uvidime co bude dalej.
Ale ak by mal niekto nejake postrehy tak budem vdacny.
Dik
Pytal som sa rodicov kedy to bola vlastne spojko menena takze asi pred 3 rokmi a auto spravilo asi 12000-15000 km rocne, prevazne dlhe trasy Snina - Bruntal sem tam aj nejaka dialnica.
Rovnako spojka zabera uplne dole.
Mozno aj ty borci co robili spojku to nejak spatne poskladali abo co bo spojka brala uplne dole aj pred vymenov.
V pondelok z tym pojdem do servisu a uvidime co bude dalej.
Ale ak by mal niekto nejake postrehy tak budem vdacny.
Dik
Nuze....
Vyjadrenie mechanika je ze je tam zlomena akasi tycka spojkoveho valceka a prasknuta nejaka podlozka. Cenovo to je len par drobnych len ta cakacia doba na suciastky z toyoty...Teraz cakam nez to dojde a on to vymeni a dam vam vediet co bude dalej...
Vyjadrenie mechanika je ze je tam zlomena akasi tycka spojkoveho valceka a prasknuta nejaka podlozka. Cenovo to je len par drobnych len ta cakacia doba na suciastky z toyoty...Teraz cakam nez to dojde a on to vymeni a dam vam vediet co bude dalej...
Tak presnejsie bol polamany drziak pedala spojky co sa strubuje na tycku hlavneho spojkoveho valceka a tiez bolo polamane to plastove puzdierko co je nasunute v diere na spojkovom pedaly. Mechanik rovno vymenil cely spojkovy valcek.
Cena opravy 180e...
Cena opravy 180e...