D-CAT. Při startu a nechání auta na volnoběh, zdechlo.
D-CAT. Při startu a nechání auta na volnoběh, zdechlo.
Zdravím!
Dnes se mi stalo, když jsem nechal auto běžet na volnoběh tak zdechlo a pak nechtěl ani nastartovat, až po přidání plynu. Po rozjetí jsem se nemohl dostat nad 1000 ot. Po zahřátí celkem v pohodě šlape ale ten tah není co byl. Nemáte někdo s tímto zkušenosti? Předem díky za odpovědi.
Dnes se mi stalo, když jsem nechal auto běžet na volnoběh tak zdechlo a pak nechtěl ani nastartovat, až po přidání plynu. Po rozjetí jsem se nemohl dostat nad 1000 ot. Po zahřátí celkem v pohodě šlape ale ten tah není co byl. Nemáte někdo s tímto zkušenosti? Předem díky za odpovědi.
Re: D-CAT. Při startu a nechání auta na volnoběh, zdechlo.
Vstrek? 
Mam sice d4d v zhodnom objeme, su tam ine vstreky, ale toto robil ked mi jeden blbol. Nastartujes a zdochol. Skusil som repas, nejakych 140€ ma to vyslo. Odvtedy nabehanych 12tis km a v pohode. Ale sa ti mi mari, ze tvoje vstreky nie su repasovatelne, takze ostava iba vymena

Mam sice d4d v zhodnom objeme, su tam ine vstreky, ale toto robil ked mi jeden blbol. Nastartujes a zdochol. Skusil som repas, nejakych 140€ ma to vyslo. Odvtedy nabehanych 12tis km a v pohode. Ale sa ti mi mari, ze tvoje vstreky nie su repasovatelne, takze ostava iba vymena
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
No právě, že v květnu jsem byl přímo na Toyotě, a tam mi dělali diagnostiku vstřiků a bylo mi řečeno že jsou ve výborných normách
No budu muset zajet na diagnostiku a uvidim, jenom doufám, že to zas nebude nějaká palba

To nebudou vstřiky. Co egr čistils někdy? Filtry a pod.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Egr je novej před 5-ti tisíci km a DPF repasováno taky tak 

Kolem turba? Hadice, nějaký prask nebo syčení neslyšíš?
Ne otevřený sem to měl a nic takovýho ... Jenom mě napadá nemohlo by se něco dostat do sání? 

To myslím, že těžko, spíš do nafty než do vzduchu.
A nemohlo by to byt zavzdušněný? Jo a všiml sem si, že při zabrání turbo nějak píská ale to už dělá dýl...
Tak teoreticky mohlo, pokontroluj hadice. Turbo mi taky píská jako sanitka, to je normální, že jde slyšet.
tipnul bych si palivovej filtr ........
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tim bych začal určite.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Tak dneska jsem byl na diagnostice a bylo zjištěno NIC! Žádná chyba, prostě NIC!
Tlaky všechno v pohodě akorát prej dva vstřiky jsou lehce do mínusu, ale to by prej by nemělo být žádnej problém, tak nevím