Trhanie motora pri prudkom zošliapnuti plynu.
Trhanie motora pri prudkom zošliapnuti plynu.
Toyota Rav4 2.0 D4D 85kW 2004 r. Mám problém pri prudkom zošliapnuti plynu na križovatke alebo objehani mi cca pri 2800 otáčkach začne šklbat motorom keď to nechám dlho takto hodí mi auto do poruchy a hodí má do núdzového režimu. Diagnostika ukázala na zlý ventil na turbe ten som vymenil porucha sa zopakovala tak som vymenil ventile na čerpadle ktoré som už 2x menil.auto išlo lepšie, ale aj tak mi motor pri väčšom zaťažení trhá, ale už nehodí do poruchy. Neviete čo to môže byť, lebo človek sa bojí aj odbehnúť auto aby ma auto zrazu nesklamalo. Už jedine čo ma napadá sú vstrekovače, lebo diagnostika ukázala že 2. Majú už hodnotu +3 a v toyote tvrdia že to už je zlá hodnota. Ďakujem za každú radu.
-
- Člen Týmu
Re: Trhanie motora pri prudkom zošliapnuti plynu.
To znám. U staré RAVky to bylo to samé. SC ventilky nepomohly. Turbo to taky nebylo. Až po výměně vstřiků za repasované auto jezdilo jak mělo...
-
- Člen Týmu
Re: Trhanie motora pri prudkom zošliapnuti plynu.
Aj mne to blbne a pekne dlho,ale minule som vlial okrem ad.aj Letecky petrolej a poriadne som ju prehnal po diaľnici Zvolen-Bratislava a auto ako vymenené..je to problém aj paliva,tankoval som len na OMW kde je veľká prevádzka,ale nepomohlo..teraz tankujem na Shellke a je to lepšie,no skôr si myslím,že pomohla ta diaľnica a poriadne prevetranie-skús je to najlacnejšie...