asi bude naprodej :((((
asi bude naprodej :((((
Nasel sem olej ve 4 svicce a olej nekde unika necham ted vymenit veskera tesneni pokud by to nepomohlo bude ma laska naprodej na jinej blok motoru nebo motor rok 2003..+ nemam love cena by pak byla 48000kc za auto jak je a at si to novy majitel opravy jedna se o model T23gt 6kvalt.automaticka klima dvd atd vsak to tu znate . Necham na 18kolech foto vsem kdo mi da email zaslu

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: asi bude naprodej :((((
Oprav to. Čím driv zacneš tim méně to bude stat,treba bude stacit udelat jen brus nebo krouzky a redesign pistu. Auto bez motoru bude prodejné na dily tak za 25-35k ,muj odhad.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

Co to muze kostovat v tom lepsim pripade? Kdyz nepocitam teda zy by to bylo ve stavu na new blok motoru do toho bych nesel

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To záleží od toho jak uz s tim dlouho jezdis - vysoká spotřeba oleje ničí jak katalyzátor tak lambda sondy. Kolik jsi schopen toho udělat sám-  ideálně motor vyndat, odstrojit a odvézt do brusirny. Pokud máš nikasilovy blok,musel by se vyvlozkovat  nebo pokud máš ještě blok s vložkami tovarnimi,stačí brus. Cena se může pohybovat od 18-35k včetně materiálu a prace. Ale vše se da odhadnout,az se motor otevře.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Libore 18-35? to bych trosku přitlačil, cca 15-18 nechá jen v brusírne ( pokud se bude vložkovat, rovnat blok i hlava, mejt, leštit klika ). Když sio k tomu vemu že je lepší ten spodek nechat složit kasla ( kvuli záruce, když už brousí a vložkuje ), k tomu zábrus ventilu a sedel, veškeré díly ( gufera, tesnení pod hlavou atd.. osoben si mylsím že i když si nechá od Kasla složit spodek a vše ostatní si udelá sám tak finální cena bude kolem ( ne-li přes ) 50, protože postupne bude přicházet na další a další problémy ( spojka, silenty motoru, vodnice, rozvody.......... ).libor12 píše:To záleží od toho jak uz s tim dlouho jezdis - vysoká spotřeba oleje ničí jak katalyzátor tak lambda sondy. Kolik jsi schopen toho udělat sám- ideálně motor vyndat, odstrojit a odvézt do brusirny. Pokud máš nikasilovy blok,musel by se vyvlozkovat nebo pokud máš ještě blok s vložkami tovarnimi,stačí brus. Cena se může pohybovat od 18-35k včetně materiálu a prace. Ale vše se da odhadnout,az se motor otevře.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky mnou uvedená cena je pouze za praci a material brusirny.  Pokud si neni schopen udělat sám nic,tak pristaveni auta k opravě na klíč je cca 70k. Nikdo nevi v jakem to je stavu,co spojka a dalsi související věci.

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Za 30 tis je v dole v inzerci borena corolla TS, tak bych to prehodil

Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano pokud to zvládne sám má to za 2/63ceny opravy mnohem silnejší motor. pokud to nezvládne udelat sám, bude ho to stát +- stejne jako ta oprava ale s bonusem silnejšího motoru a malusem "nelegálnosti" u TKPavo.B. píše:Za 30 tis je v dole v inzerci borena corolla TS, tak bych to prehodil

Hmmmm nikdo me moc nepotesil to zas bude dloumani co sni  ale dik za rady hosi
 ale dik za rady hosi

ale dik za rady hosi
 ale dik za rady hosi- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
hoh PavoB???? čeče tak tebe sem tu hoooodně dlouho neviděl..... sem si řikal celicu už dávno nemá a zmizel???? A ty najednou tu?   byl sem si 100% jistej že už tě tu neuvidim... a ejhle...
 byl sem si 100% jistej že už tě tu neuvidim... a ejhle...  dobrý golub se vrátil
 dobrý golub se vrátil   tos mě překvapil teda... hooodně úplně nejvíc a mam radost
 tos mě překvapil teda... hooodně úplně nejvíc a mam radost   to byla ale celkem doba... ses dal na meditaci ne?
 to byla ale celkem doba... ses dal na meditaci ne?   guru jára a guru pavoB
 guru jára a guru pavoB 

byl sem si 100% jistej že už tě tu neuvidim... a ejhle...
 byl sem si 100% jistej že už tě tu neuvidim... a ejhle...  dobrý golub se vrátil
 dobrý golub se vrátil   tos mě překvapil teda... hooodně úplně nejvíc a mam radost
 tos mě překvapil teda... hooodně úplně nejvíc a mam radost   to byla ale celkem doba... ses dal na meditaci ne?
 to byla ale celkem doba... ses dal na meditaci ne?   guru jára a guru pavoB
 guru jára a guru pavoB 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++