pročetla jsem si asi šest stránek témat, ale nenašla jsem, co potřebuji a tlačí mne čas, proto se obracím na Vás, jako na odborníky no.1

asi si neprečítala toho dosť, keď chceš ojazdený diesel do mestakačenka píše: Jezdit budu tak z 70procent město si myslím, zbytek dálnice
Já myslím, že jsou oba v pohodě. Těch aut se prodá jen v ČR tisíce ročně a další tisíce se jich dotáhne z Evropy jako ojetiny. Na fórech pak najdeš pár jedinců, co se snaží řešit problém. Tedy třeba 1% ze všech uživatelů. To platí o všem. O Fordu, o Toyotě, o Elektroluxu, o Husqvarně atd. Nemůžeš soudit podle kritiky na webu. Ti, co jsou spokojeni a nemají co řešit, na webu nenajdeš. Jen případné "nadšence".CommonUser píše:Demone, to jej radis prepaleny 1,6 EB / TDCI ? Nebud labud.
Křáp to jistě nebude, ale kolegyně jasně naznačila poměr jízd město/dálnice a tam není o čem hovořit. Jinak si myslím, že má rozpočet právě těch 300 tisíc a nechce riskovat další možné investice do opravy auta a u dieslu by to u ní mohlo mít fatální následky ve slova smyslu, že jí bude stát auto před domem a bude šetřit na případnou opravu. V autě a i v novém se může cokoli "podělat", každopádně benzín vs. nafta je co týče procentuálního možného výskytu a ceny nesrovnatelný...dacapo píše:Nechci se mezi vás míchat, protože jste v přesile, ale nechápu co furt máte. Avensis najezdil za tři roky dvěstě tisíc protože je to křáp? Nebo, že ty vaše jedna osmičky žerou stejně jako D-4D? V životě se nikdo z vás ani nepřiblíží ke spotřebě dvoulitrového nafťáka a že se může pokazit? Může, ale to každé auto. Tím samozřejmě neradím ke koupi nafty, ale vaše argumenty jsou geniální. Bez urážky.![]()