Uvažuji o 7th proberte mě někdo!!

vše ohledně modelové řady Celica
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Uvažuji o 7th proberte mě někdo!!

Příspěvek od Petr Šlapák »

Tak jsem se koukal na autotip anašel jsem tam hafo 7 celic.Zaujala mě tam jedna ,ale má nastřelenej lehce zadní blatník + světlo a nárazník.Píšou tam že oprava je cca 20000 ale nějak se mi to nezdá.Jinak tam je cena 209000,- Musel bych sehnat někoho na pojistku abych to necvakl z vlastní kaps.Ale když to budu realizovat tak po změně pracovního místa a pozice po novim roce.
Celica 5 gen. 1,6 EFI - 4A-FE
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Uvažuji o 7th proberte mě někdo!!

Příspěvek od garfielld »

Petr Šlapák píše:Tak jsem se koukal na autotip anašel jsem tam hafo 7 celic.Zaujala mě tam jedna ,ale má nastřelenej lehce zadní blatník + světlo a nárazník.Píšou tam že oprava je cca 20000 ale nějak se mi to nezdá.Jinak tam je cena 209000,- Musel bych sehnat někoho na pojistku abych to necvakl z vlastní kaps.Ale když to budu realizovat tak po změně pracovního místa a pozice po novim roce.
z nemoci jménem Celica léčit nelze, existuje jen pár drastickejch metod(alá rodinný důvody :) ) ta se většinou léčí jen podpůrnou metodou :wink:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

co je to za web "autotip" ?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Uvažuji o 7th proberte mě někdo!!

Příspěvek od yarisek »

Petr Šlapák píše:Tak jsem se koukal na autotip anašel jsem tam hafo 7 celic.Zaujala mě tam jedna ,ale má nastřelenej lehce zadní blatník + světlo a nárazník.Píšou tam že oprava je cca 20000 ale nějak se mi to nezdá.Jinak tam je cena 209000,- Musel bych sehnat někoho na pojistku abych to necvakl z vlastní kaps.Ale když to budu realizovat tak po změně pracovního místa a pozice po novim roce.
Tadle celica o ktery píšeš je i na tipcars. chce to jen kouknout jak moc byla bourana-jestli neni neco opraveny horkou jehlou a nechana jen jako malej tukanec..
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Sorry já jsem to špatně napsal :roll: Je to na tipcars. No každopádně se tam chci jet v sobotu na ní podívat s mechanikem a třeba se ta nemoc vyléčí sama až tu káru uvidím. 8)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

mylsím že spíš naopak jí koupíš ,jestli nebude v haji :-)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Petr Šlapák: Byl ses teda na ní kouknout? Teď jsem se díval že je stále na prodej a slevili na 199.000 Kč.

http://www.cars.cz/xchanger/uni/carDeta ... =undefined

Obrázek
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Petr Šlapák
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Ještě jsem se tam nedostal,ale že je tam přád to vím.Mám teď nějaké starosti s firmou a ještě jsem se tam nedostal.Doufám že se tam dostanu dřív než ji prodaji. :(
Francouz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francouz »

Jsem koukal na ty fotky a dalo by se to :wink: ! Zase tak hrozný to s tou opravou nebude :lol: !
...:Hasta La Vista, Baby:...
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

neblázni.7 je hezká,ale moc hranatá.
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Mě se 7g docela líbí.Ze předu a z profilu je nádherná,jediný co mě vadí je ten zadek.Připadá mě že je z jinýho auta.škoda že nikdy nejezdila rallye,jako WRC by byla boží :D
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

Po Celice Carlos Sainz je to nejrásnější typ....jdi do toho.
Jen škoda,že nedělaj 4x4 se silnějším motorem...něco jak byla GT-Four. :twisted:
V tomto má konkurence navrch...... :x
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

ja fakt pěkná a vypadá to, že to není tak hrozný, oprava se snad to těch 20ti litrů vejde. Snad si ji taky jednou koupim 8)
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

je moc

Příspěvek od micron »

jak řiká Fannda> maj hranatý zadky... a vypadá jak slisovaná ze 2 nepasujících částí- to samé jako Honda Integra tj. "jako by někdo splácnul na poslední chvíli za 5 min. 12 zadek k předku" protože mu došly za a: peníze nebo za b: inspirace (to vystihla 1 moje bejvalka naprosto přesně)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: je moc

Příspěvek od garfielld »

micron píše:jak řiká Fannda> maj hranatý zadky... a vypadá jak slisovaná ze 2 nepasujících částí- to samé jako Honda Integra tj. "jako by někdo splácnul na poslední chvíli za 5 min. 12 zadek k předku" protože mu došly za a: peníze nebo za b: inspirace (to vystihla 1 moje bejvalka naprosto přesně)
Celda 7. gen je krásná (pro mě je to bez debat), Integra je ale upřímně řečeno totálně nudná, ale protoře vim co je to za pekloauto tak je v mejch očích taky krásná, design na autě je pro me stejně jen druhořadá věc, to nejhlavnější je podvozek, pak motor a design zároveň(spíš ten motor)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Odpovědět

Zpět na „Celica“