kam se hrabou originály na DEPO, Diamond Crystal Clear. sexy.
 kam se hrabou originály na DEPO, Diamond Crystal Clear. sexy.+ kůže kolem řadičky hned osvěží interier... nemá to chybu, budu objednávat další pro člena tady... taky jí musí mít
 kožky stárnou... nový je nový...
 kožky stárnou... nový je nový...+ mam ještě náhradní set čirých žlutých mlhovek DLAA special co mam na autě, taky pod postelí... taky lepší než origo starý matný mlhy s folií... účinnost je fest solidní, příjemný osvětlení speciálně na sněhu... daj se skoro používat i místo vyklápěček... svítěj fakt fest hodně
 dá se říct že i brutálně
 dá se říct že i brutálně  auta uhybaj když tě viděj v zrcátku...
 auta uhybaj když tě viděj v zrcátku...  žlutý záblesky od spoda... je to nezvyklý... a fakt praktický na sněhu ve vánici třeba svítíš do stran, tak ve tmě v lese kdy je všude sníh krásně vidíš okraj silnice a i do lesa...
 žlutý záblesky od spoda... je to nezvyklý... a fakt praktický na sněhu ve vánici třeba svítíš do stran, tak ve tmě v lese kdy je všude sníh krásně vidíš okraj silnice a i do lesa...   zvířátka viděj tebe a ty je
 zvířátka viděj tebe a ty je 
ps: čirý blinkry do nárazníku jsou nově z polska i na aukru... 900,- s dopravou nový, ale nemaj pozičky, možná že když ho poprosíš, já ti řeknu kód, tak bude mít i pozičky za nej cenu.... pozičky sem bral jen z USA, v evropě nikdy nebyly, resp. byly jen v polsku pár kusů, ale bez možnosti je sem dolifrovat, což by těďko mělo jít díky tomuhle aukro prodejci, mam pocit že tam musej bejt někde taky skladem

http://aukro.cz/blikac-predni-levy-prav ... 21939.html
+ až je tam budeš montovat, tak je utahuj jemně... jemně... je to křehčí plast, křehčí ale zato krásnej i bez auta je to prostě hezký samo o sobě... takže jemně šroubovat. (1 blinkr sem kdysi utáh moc a prasknul v tom závitu šroubku)... takže opatrně
 ne silou
 ne silou

nedá se nic dělat. jinak pozičky nechám origo. líbí se mi moc. Čirý paraboly hlavních světel nechým na pozděj. Spíš jsem si pohrával s myšlenkou, za kterou mě tu možná budete kamenovat. Co takhle koupit hlavní paraboly, který v sobě mají i parkovačky? Pak by pozičky šly jednoduše přepojit a udělat z nich blinkry. No a z nárazníkových blinkrů by šly udělat denní světla. Možná se to zdá barbarský, ale neříkejte, že by to nešlo. Jen do těch čirejch blinkrů zabudovat LEDky,správně je nasměrovat, zatěsnit a koupit takový to samozapínací relé. A pak laserem na krycí sklo vygravírovat kopii homologace
 nedá se nic dělat. jinak pozičky nechám origo. líbí se mi moc. Čirý paraboly hlavních světel nechým na pozděj. Spíš jsem si pohrával s myšlenkou, za kterou mě tu možná budete kamenovat. Co takhle koupit hlavní paraboly, který v sobě mají i parkovačky? Pak by pozičky šly jednoduše přepojit a udělat z nich blinkry. No a z nárazníkových blinkrů by šly udělat denní světla. Možná se to zdá barbarský, ale neříkejte, že by to nešlo. Jen do těch čirejch blinkrů zabudovat LEDky,správně je nasměrovat, zatěsnit a koupit takový to samozapínací relé. A pak laserem na krycí sklo vygravírovat kopii homologace