Baterka
Re: Baterka
A co by se podle tebe melo stat? A kam by se nemelo odjet? a Kdo ti to rekl? A co mas za auto? A vubec, jsi uplne presvedcen, ze tato otazka jak jsi ji polozil dava jakykoliv smysl?
Back in Czech.
fireline:
majitel-TOYOTA -Auris 2009,16l 97 KW,origos navigacny system TNS 510
Vlastna skusenost: po odpojeni baterky (dobijanie pred zimou/ a opetovne namontovanie baterky auto neslo nastartovat -HLUCHE!!!
Az ked som do navigacie TNS 510 dal sd kartu nacitali sa data potom OK!(samozrejme som bol prekvapeny co ma spolocne navigacia s elektronikou auta?)
INAK TO AJ VYPISALA OBRAZOVKA ZE POTREBUJE SD KARTU!!!
Volal som servis Toyota odpoved ze je to kvoli bezpecnosti vozidla.Od vtedy SD KARTU mam pri sebe.
Pre tych co to nepochopili SD KARTA nemusi byt stale zasunuta pokial nepouzivas navigaciu.
(BLOKADA OD NAVIGACIE TNS 510 DO ELEKTRONIKY VOZIDLA JE JASNE Z NAKRESU ZAPOJENIA TNS 510 NA WEBE!!)
majitel-TOYOTA -Auris 2009,16l 97 KW,origos navigacny system TNS 510
Vlastna skusenost: po odpojeni baterky (dobijanie pred zimou/ a opetovne namontovanie baterky auto neslo nastartovat -HLUCHE!!!
Az ked som do navigacie TNS 510 dal sd kartu nacitali sa data potom OK!(samozrejme som bol prekvapeny co ma spolocne navigacia s elektronikou auta?)
INAK TO AJ VYPISALA OBRAZOVKA ZE POTREBUJE SD KARTU!!!
Volal som servis Toyota odpoved ze je to kvoli bezpecnosti vozidla.Od vtedy SD KARTU mam pri sebe.
Pre tych co to nepochopili SD KARTA nemusi byt stale zasunuta pokial nepouzivas navigaciu.
(BLOKADA OD NAVIGACIE TNS 510 DO ELEKTRONIKY VOZIDLA JE JASNE Z NAKRESU ZAPOJENIA TNS 510 NA WEBE!!)
Ve dvou autech provozuji TNS510 a v zadnem neblokuje auto jako celek. Takze to neni uplne tak, jak to rikas. Navic i autoradio jde odpojit lehce (treba pojistkou dome) a to nema za nasledek zastaveni a nefunkcnost dalsich soucasti auta.
Back in Czech.
aczasa:
OPISAL SOM SVOJU VLASTNU SKUSENOST .
AKO JE TO U OSTATNYCH ZAPOJENIACH TNS510 A ELEKTONIKY VOZIDLA NEVIEM A NECHCEM OTOM POLEMIZOVAT !
OPISAL SOM SVOJU VLASTNU SKUSENOST .
AKO JE TO U OSTATNYCH ZAPOJENIACH TNS510 A ELEKTONIKY VOZIDLA NEVIEM A NECHCEM OTOM POLEMIZOVAT !
aczasa:
SKUS ODPOJIT BATERKU (NIE POISTKU RADIA) ASPON NA 48 HODIN.
POTOM PRIPOJ BATERKU A DAJ VEDIET O VYSLEDKU!!!
DAKUJEM ZA ODPOVED .
PRAJEM VELA STASTNYCH KILOMETROV A NAVRATOV DOMOV.
SKUS ODPOJIT BATERKU (NIE POISTKU RADIA) ASPON NA 48 HODIN.
POTOM PRIPOJ BATERKU A DAJ VEDIET O VYSLEDKU!!!
DAKUJEM ZA ODPOVED .
PRAJEM VELA STASTNYCH KILOMETROV A NAVRATOV DOMOV.
Anooo.... Tak baterku jsem mel take jiz na stejnych autach odpojenou i nekolik dni a po vlozeni auta nastartovala a jela bez problemu, Yaris a avensis. Nevidim zadny problem teto polemiky. Tva zkusenost me prekvapuje asi tolik co tebe prekvapuje ta moje. 
PS: navic kdyby to zasahovani TNS510 bylo tak jednoduche a zjevne z nakresu na webu, tak by to asi prestalo plnit veskere funkce ochrany proti zlodejum.

PS: navic kdyby to zasahovani TNS510 bylo tak jednoduche a zjevne z nakresu na webu, tak by to asi prestalo plnit veskere funkce ochrany proti zlodejum.
Back in Czech.