Co to je proboha

Nevadí. Pokud benzín, tak to jo, je kam zahnout

Probohamodus ponens píše:Ake problemy ma Subaru s prevodovkami, resp. v com inom su poruchove?
OK. Ale alespoň jste se něco nového dověděliCommonUser píše:Don't drink & write = Nechlastej, kdyz chces psat....
Kombiky hnusny jak prd*l, sorry;)Roman Jašek píše:Jen tak pro zajímavost, celkem se začínám poohlížet po Hondě Accord, jak jsou na tom tyto káry?
Kolega ma sedan a nemenil bych. Hlucny, tvrdy, dekuju pekne;)lukas8738 píše:kamos co mi predal avinu ju ma, 2010, alebo 2011 rocnik, 2,2 diesel.
porovnaval mi to prave s avensisom. Ma sportovejsi podvozok a motoru ako takemu viac vyhovuju vysoke otacky a je aj zivsi. Co sa priestoru tyka je to mensie (zadna cast aj kufor). Celkovo je spokojny, akurat ze mu teraz spadli xenony (senzor v vzadu mu odisiel)
Dizajnovo je rozhodne pekna kara (ale to je asi vec vkusu)
V 2.2 i-DTEC naftové motorizaci je Accord skvělý.Roman Jašek píše:Jen tak pro zajímavost, celkem se začínám poohlížet po Hondě Accord, jak jsou na tom tyto káry?
Jsou to ceny předcházející generace i-CDTI, u i-DTEC je to přívětivější, ale i tak je 36.000Kč pro 2.2 i-DTEC pálka.RIP píše:-> Demon: Ty ceny za částicové filtry, co uvádíš, to je snad již minulost. U CR-V vůbec nevím, ale u nového Civiku s dieselovou jednašestkou, který jsem na salonu okukoval (v kombi verzi, ta možnost zvednout zadní sedáky je paráda), tak cena je údajně cca 36 tis. Kč. Nevím, zda to je včetně DPH, možná mi "mazali med kolem huby", blíže jsem to nezjišťoval, ale samozřejmě jsem se zajímal právě po mojí zkušenosti v minulosti s Accordem. V té době ceny částicových filtrů u některých modelů Hondy dosahovaly neuvěřitelných 170 tis. Kč.