DVD,GPS,kamera

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
komak
Člen Týmu

DVD,GPS,kamera

Příspěvek od komak »

Zdravím vospolok,

kúpil som starší Yaris (2008) a je v ňom namontované DVD/GPS s parkovacou kamerou, ktoré som na základe prezerania internetu identifikoval ako 2DIN 8735 GPS (na samotnom rádiu som nenašiel žiadne označenie, vyzerá presne takto: https://www.youtube.com/watch?v=HRELcCA4AC0 ). Nenašiel som na nete žiadny manuál. Z firmy na videu mi neodpovedali. Bývalý majiteľ o tom vie "velký kulový", vraj ho kedysi jeho syn objednal cez internet. Mám s ním problém(y):

- nemám k nemu návod
- nepoznám bezpečnostný kód, takže sa neviem dostať do niektorých nastavení (ani neviem, čo sa tam dá nastaviť)
- neviem, ako ho prinútiť, aby mi rádio ukazovalo aj RDS informácie (názov stanice, príp aj názov prehrávanej pesničky)
- v noci po tme prehrávač (dvd/mp3) svieti ako vianočný stromček, rád by som to stlmil a neviem ako
- blbne mi dotykový displej - rádio niekedy reaguje a niekedy nereaguje. Ale vyzerá to na softvérovú záležitosť, lebo keď ho prepnem na mapy, tak tam aj pípa pri dotyku a aj reaguje, hoci niekedy potrebuje kliknúť viackrát. Tak ma napadlo, že by to možno potrebovalo aktualizáciu softvéru - je u tohoto zariadenia niečo také možné? Ak áno, tak ako a kde?

Ďakujem vopred za akékoľvek informácie a rady.

S pozdravom
Odpovědět

Zpět na „Yaris“