CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ Toyotaklubu 2015 - fotografie
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ Toyotaklubu 2015 - fotografie
jasne zasa Jimmi
Jak to tak čtu, tak Jimmy si posteskl, že se na fotku nedostal, ale následně se přišlo na to, že on sám je tím "viníkem"
BTW: Jak se tak dívám na fotku, tak je na ní vidět šíření zvuku . Fotograf říká něco vtipného a smějí se prozatím jen ti v bezprostřední blízkosti jeho úst - k těm vzdálenějším vtípek (resp. zvuk) ještě nedorazil a tak se prozatím (tolik) nesmějí
BTW: Jak se tak dívám na fotku, tak je na ní vidět šíření zvuku . Fotograf říká něco vtipného a smějí se prozatím jen ti v bezprostřední blízkosti jeho úst - k těm vzdálenějším vtípek (resp. zvuk) ještě nedorazil a tak se prozatím (tolik) nesmějí
Carina E T19 2,0 liftback 1997
Každopádně fotka je výborná!!! Tomu odpovídá i velikost - 8 MB (na zazálohování této fotky budu potřebovat 6 disket! )
Add závorka: no, prostě jsi taky vůl, ale ještě před tím fatálním chirurgickým zákrokem, ju?
co to je "občas"
no, mě taky mohli vykastrovat dřív a mohla mi zbýt na hlavě má metalová kštice
nicméně, ty má krevní skupino, měli bychom respektovat, že zde by se měly vkládat fota a videa a ne se tu opájet naší ohromnou nevyčerpatelnou testosteronovou energií našich mohutných krásných mladých těl
no, mě taky mohli vykastrovat dřív a mohla mi zbýt na hlavě má metalová kštice
nicméně, ty má krevní skupino, měli bychom respektovat, že zde by se měly vkládat fota a videa a ne se tu opájet naší ohromnou nevyčerpatelnou testosteronovou energií našich mohutných krásných mladých těl
Inu, jak se říká: jaký pán, takový... je jeho auto
I Micronovo auto je pořád někde ve stínu pod stromem
Nicméně má to vymakaný s tím, jak má na registrační značce poznamenáno, že je vyrobena z hliníku
(každopádně, biscuite, opět moc pěkná fotka!!!)
I Micronovo auto je pořád někde ve stínu pod stromem
Nicméně má to vymakaný s tím, jak má na registrační značce poznamenáno, že je vyrobena z hliníku
(každopádně, biscuite, opět moc pěkná fotka!!!)
jedna súkromná, ale súvisí so zrazom (bohužiaľ je veľká a tak dávam odkaz)
http://image.noelshack.com/fichiers/201 ... 180946.jpg
http://image.noelshack.com/fichiers/201 ... 180946.jpg
Žádná fotka není soukromá - všechny jsou "naše"!
Jo jo, i ta přehrada byla pěkná.
Pokud jde o Camry, tak jsme obdivovali její tichost - to jsi měl pravdu, když jsi to zmiňoval. Sice se mi velmi špatně poslouchala tvá slova, že je to tišší jak Carina, že je to o kategorii výš ... (aúúú) atd., ale je to Toyota a tak budiž
Jo jo, i ta přehrada byla pěkná.
Pokud jde o Camry, tak jsme obdivovali její tichost - to jsi měl pravdu, když jsi to zmiňoval. Sice se mi velmi špatně poslouchala tvá slova, že je to tišší jak Carina, že je to o kategorii výš ... (aúúú) atd., ale je to Toyota a tak budiž
Fotka přehrady pěkná, jenom to auto vepředu strašně zaclánízvady2 píše:jedna súkromná, ale súvisí so zrazom...
Každý nemůže mít vítězné autoJimmi píše:Fotka přehrady pěkná, jenom to auto vepředu strašně zaclání
Je mi už jasný, pro koho jsi hlasoval!
Pleteš se . Zeptej se Zvadyho, že jako první jsem přišel s návrhem hlasovat pro Passata a pak jsem k tomu přemlouval i další. Já vlastně bojoval za tebe!!!
Ma pravdu a Passat bol na 2. mieste
Zvady, děkuji ti!!!
Jimmi - omluv netřeba
Jimmi - omluv netřeba
- Tygr
- Věčnej rejpal
Ja bral teda Passata jako jedinou správnou volbu, navíc e10 bude jezdit furt, zatimco z Passata už bude Petlahev nebo kopacak
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)