Nevite o tom nekdo neco? Cena je az moc nizko, rekl bych.
http://www.autoesa.cz/toyota/avensis/ko ... 01451.html
Model: ZRT271L-AWFEPW
Avensis T27
Avensis T27
Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
Re: Avensis T27
po 2.majiteli 70tkm, tomu neverim...... kdo si koupi takove auto a nejezdi s nim..... i kdyz nekteri jsou takovi....
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
-
- Věčnej rejpal
Asi to bude sedět, každopádně Auto ESA a AAA mně nejsou nějak moc sympatičtí....Pokud bych do toho chtěl už takovýto peníze vrazit, hledal bych auto přímo u autorizovaného prodejce nebo soukromý inzerát po prvním majiteli. Před rokem a půl jsem pro tchána takto sehnal superba (z bazos.cz) za 350 tisíc, ještě byl 3/4 roku v záruce a naběháno 50 tisíc. Proč platit ještě nějakýmu bazarníkovi.... 

Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
S tim samozrejme souhlasim...co jsem koukal rok/dva mladsi stroje z Nemecka s podobnym najezdem jsou o cca 70-100k vys, i kdyz lepsi vybava a asi i stav, nicmene mi to neprisla tak silena cena na bazar.
Toyota Avensis II Combi T25 1.8 VVTi 95kW 1ZZ-FE r.v.02/2006
Cena odpovídá. 250 t. chce majitel, 50t. bazar (nebo tak nějak přibližně).
Ještě bych se ale zeptal, zda bylo v minulosti bourané (možnost skrytých vad - hnutá nebo ohnutá náprava, apod.)
Ještě bych se ale zeptal, zda bylo v minulosti bourané (možnost skrytých vad - hnutá nebo ohnutá náprava, apod.)
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Tak není to nafta, takže kupující věděl, že nebude hltat stovky tisíc km. Nájezd 70.000km za 6 letm, tj. 12.000km ročně, není nemožný u takovéto motorizace.bobanakis píše:po 2.majiteli 70tkm, tomu neverim...... kdo si koupi takove auto a nejezdi s nim..... i kdyz nekteri jsou takovi....
Co mi hlava nebere je, že už mělo 2 majitele. Ale možná ten druhý je jen překupník. Buď se dostal k "dobrému kaufu", nebo to auto mělo těžkou chybu (bouračka, závažná závada), levně koupil a dal to do kopy a teď prodává.
Každopádně cena je podle mne přiměřená.
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium