Pročíst všechny zdejší příspěvky dalo práci na xy dní ale jejich přínos byl maximální a již nemám na co se optat…děkuji za ně. Můj dotaz směřuje směrem k pořízení vozu. Stále nevím zda investovat do 1.8 anebo pouze do motoru 1.5 , neb kdyby auto "nebavilo" člověk by u staršího a levnějšího stroje tolik netratil…vůz by dálnici viděl 3x do roka, což jsem pochopil jako ideál pro 1.5 verzi auta které by jezdilo pouze mezi městy a na "zahrádku" … jsem hlavně v rámci financí spíš rozhodnut pro 1.5 ač tady je doporučená verze spíš 1.8 ale hotovost není nafukovací…
Dotaz druhý je ohledně půjčení/projížďky vozem, teoreticky by mohlo stačit pár km jen tak nějak pro jistotu. Tušíte/poradíte kde se k tomu dostat, jinak zůstanu u origo toyoty kde sice nechám obnos ale jistota je jistota.
Nakonec kde nakoupit? Je možnost známého který se živí dovozem z Polska, Německa a USA. Nevím akorát zda při dovozu z DE platí v ČR např svolávačky Toyota atd…někdo nějaká zkušenost?
Nejlépe nakoupit u nás ale cena plus zkušenosti zde některých, to je celkem masakr.
Snad nevadí rozpis této slohovky ale priusáře osobně znám pouze jednoho a ten je informačně absolutně nesdílný.
Předem děkuji všem veškeré rady, tipy a triky…klidně i mimo psané téma.