Zkušenosti
Re: Zkušenosti
ja som mal svojho tiez este na Holandskych SPZ a uz som mal na nom 2 skrabance a kazdy cca 15cm, ktore urcite pri kupe neboli .. beriem to ako dan za to, ze nemam garaz, kedze viac s tym robit nemozem 

www.HybridClub.sk
Dnes jsem opět provedl další pokus. Odpojil jsem obě modré relátka a zatlačil jsem písty do koncových poloh. Následně jsem do třmenu vložil staré brzdové destičky. Nasadil jsem zpět obě relátka a zamknul a následně odemknul dveře dokonce jsem stisknul startovací tlačítko a písty se nevysunuly. Až po pár šlápnutí na brzdový pedál se písty daly do pohybu. Žádná chybová hláška nevyskočila tak jsem provedl zkušební jízdu a vše funguje tak jak má. Auto brzdí až po sešlápnutí brzdového pedálu a koutouče se nezahřívají. Doufám že to tak vydrží až do května, kdy jsem objednaný na servis.
Toyota Avensis Wagon 2.0 D-4D, 85 kw, r.v. 2004
Toyota Prius, r.v. 2004
Toyota Prius, r.v. 2004
Jak vozíte kola druhé sady do pneuservisu? Vejdou se na výšku šestnáctky do toho prostoru pod podlahou? Nebo k tomu máte druhé auto?:D
Prius II 2007
sy242 : asi trošku nechápu - do jakého prostoru POD podlahou? - do "přihrádky" nad rezervou?
..
Já do servisu vozím komplety - musím položit sedačky a kola dvě na plocho, dvě o ně opřená...jinak se nevejdou

Já do servisu vozím komplety - musím položit sedačky a kola dvě na plocho, dvě o ně opřená...jinak se nevejdou
Ano, zda se vejdou na výšku do kufru, když vyklopíš dno a využiješ i prostor pod podlahou:)
Prius II 2007
Tak to jsem nezkoušel, protože bych si ten spodní kufr musel nejdříve vyklidit a to je snadnější položit pouze levou zadní sedačku 

Hmmm... víš, proč se línej přetrh...?sy242 píše:Mně se zase nechce vystýlat půlku auta, proto ty dotazy.
Zeman není můj prezident
sy242 :Ano, zda se vejdou na výšku do kufru, když vyklopíš dno a využiješ i prostor pod podlahou:)
============
Tak mým odhadem - myslím,že se tak nevejdou - řekl bych,že tomu zabrání sklon okna...raději bych to moc nezkoušel...přece jen se s dveřmi musí trošku klepnout a kontakt s pneu by asi nebylo to pravé...
.A ještě mám dojem,že přímo vedle sebe se ty gumy nevejdou - dávám je "na koso"
Já musím pokládat obě zadní - mám tam vcelku potahy a rozepínat se mi to nechce...
============
Tak mým odhadem - myslím,že se tak nevejdou - řekl bych,že tomu zabrání sklon okna...raději bych to moc nezkoušel...přece jen se s dveřmi musí trošku klepnout a kontakt s pneu by asi nebylo to pravé...

Já musím pokládat obě zadní - mám tam vcelku potahy a rozepínat se mi to nechce...
-
- Řidič
ja dávam kolesá do igelitových sáčkov,2 do kufra a 2 za predné sedadlá (tam kde majú nohy cestujúci v zadnom rade)
a nemusí nič sklápať ani vyhadzovať 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Připomíná mi to dotaz typu "Milé Bravíčko, jsem panna, když mě můj chlapec osouložil ? " a pod.

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
-
- Řidič
DavidDDD píše:Připomíná mi to dotaz typu "Milé Bravíčko, jsem panna, když mě můj chlapec osouložil ? " a pod.![]()
![]()

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Rozhýbejte a rozeberte to ještě jednou, destičky probrušte v ocelových drážkách + bývají často zarezlé zadní třmeny.Helix píše:Zdravím, nechal vyměnit v neoriginálním servisu přední brzdové kotouče a destičky značky Meyele na priusovi r.v. 2004. A mám problém s tím že mám zvýšenou spotřebu a kotouče se zahřívají. Přes víkend jsem destičky, sundal promazal uložení destiček, ale stále to přibržďuje. Nevíte co s tím ?
K té spotřebě - udělejte laserovou sbíhavost... nikdo neví co koumáci s autem dělali, na co najeli. Mě sbíhavost nastavují u všech tří II. Priusů na krajní/vnější limit tolerance s tím, že si před dokončením označí čepy křídou, auto si 10km pocitově projedu (jak se chová na neutrál - jak daleko auto dojede a jestli pocitově jede lehce), pak případně pootočí tyčky řízení o čtvrt otáčky (jakoby kola přední částí od sebe) a většinou je pak vše super.
Brzdy používáme na Priusech už jen neoriginál ATE, TRW, Brembo, co právě z toho je a fungují i po letech krásně.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
...a taky odpojují relátka ??