Celica GT4 versus BMW... ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Co máte raději?

Toyotu
27
79%
BMW
4
12%
Škubánky
3
9%

Celkem hlasů: 34

mison
Manager Týmu

Celica GT4 versus BMW... ;-)

Příspěvek od mison »

...
Naposledy upravil(a) mison dne úte 26.04.2005, 14:16, celkem upraveno 1 x.
Komanche

Příspěvek od Komanche »

mison 26.4. smazal svuj predchozi prispevek, tak tady ho mate, jeste ze zalohuju databazi ;)
mison píše:ja som mal bmw 325i 1988..a okrem vymeny tesnenia pod hlavou tam nebolo treba nic robit. a to mu nakladal kazdy kto ho mal.. ta celica posrata ma privedie na mizinu :D a to je iba motor.. na BMW zozenies cokolvek za dobre prachy a ked je to moc tak na vrakaci za par korun.. ked som ho predaval tak som na nom este zarobil.. A mozes snivat ze zozeniec celicu v dobrom stave..lebo tie diely su tak drahe ze na to kazdy kasle...
nj ale v kerejch letech si mel to Bawo? vem si ze cas uz zase trochu popolez... ;)
Naposledy upravil(a) Komanche dne stř 27.04.2005, 17:15, celkem upraveno 2 x.
Bruzik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruzik »

mison: jo a kolik si myslis ze (nejen) v cechach jezdi bavoraku 325? a Celic? holt za urcitou vyjimecnost se plati, u Toyoty obzvlast. A clovek s tim musi pocitat uz pri koupi..
‾‾‾‾‾‾‾Ъķƒ‾‾‾‾‾‾‾
Celica '90 1.6 STi
Celica '90 2.0 GTi
http://bkf.networx.cz
EVO500
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EVO500 »

mison píše:ja som mal bmw 325i 1988..a okrem vymeny tesnenia pod hlavou tam nebolo treba nic robit. a to mu nakladal kazdy kto ho mal.. ta celica posrata ma privedie na mizinu :D a to je iba motor.. na BMW zozenies cokolvek za dobre prachy a ked je to moc tak na vrakaci za par korun.. ked som ho predaval tak som na nom este zarobil.. A mozes snivat ze zozeniec celicu v dobrom stave..lebo tie diely su tak drahe ze na to kazdy kasle...
Jak muzes srovnavat Celicu s NECIM co bylo vyrobeno v Nemecku. :D
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ked som ho mal tak malo 10 rokov.. mas pravdu...toyota sa nemoze srovnavat s kvalitou typu BMW :o)) ten bawor mal zrychlenie ako gt4 a to bol atmosferak 170ps.. s turbom ma vykon aj nepodareny motor. BMW sa da srovnavat len s hondou. Co sa tyka motorov. co poviete na toto: 1033hp BMW M5 turbo. 9,84sec@1/4mile alebo BMW E30 325i 24v turbo with 754+ hp ...

EVO500 píše:
Jak muzes srovnavat Celicu s NECIM co bylo vyrobeno v Nemecku. :D
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

MISON, tak ale teraz uz fakt haluzis, okamzite prestan uzivat to chemicke svinsvto, ved to sa neda citat po tebe!!!

"toyota sa nemoze srovnavat s kvalitou typu BMW" povedal kto? odbornik na vsetko?

"ten bawor mal zrychlenie ako gt4 a to bol atmosferak 170ps.. s turbom ma vykon aj nepodareny motor." Paneboze, ak je kriterium dobreho auta a motora pre teba len papierova hodnota zrychlenia, tak potom nechapem naco si si kupil auto ako je GT4? Co si cakal prosim ta? Co to ma spolocne s ne/podarenym autom, motorom? Taketo reci ma fakt seru, hlavne ked ich trusi clovek co mal v zivote 2 auta a vie HOVNO O TOM CI JE DOBRE.

"BMW sa da srovnavat len s hondou" tak toto nekomentujem, to uz fakt nevladzem.

PS: odkaz na zaver, fakt si chod kupit do m5 s turbom a budes tuti di kapo, budeme sa ta bad...
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
CelicaNR
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CelicaNR »

Mison, ved si nemusel kupovat tu GT4. Ak si chcel iba lepsie zrychlenie, tak si si mohol kupit trebars M3, ked sa ti viac pozdavaju BMW. :?

.. nechapem ludi, co si z vlastnej vole zoberu nieco na seba (napr. kupia starsie auto) a potom na to v kuse nadavaju... ASI ICH TO BAVI :lol:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

to je o nicem, extremne vytuneny Celici(y) taky nemaj problem vytahnout vykon na n koni, vsechno je jen otazka penez... Btw Bawo nikdy nema v atmosfere takovej vykon jako Toyota ;)
Bruzik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruzik »

mison: proboha hlavne zadnou flamewar!!! myslim ze lidi co maj 10 let skopcaka NEMAJ duvod prechazet na toyotu a pak nadavat na foru jak je to drahy a na hovno a podobne...
Me bylo po 1 tejdnu jezdeni s celikou jasny, ze nejaky nemecky srace na ni nemaj, a zadny bawo nikdy nekoupim ikdyby bylo ze zlata. Samozrejme tomu predchazelo dukladny zbirani podkladu a zkusenosti jinejch majitelu, pac pro me bylo dost vyhodit i tech mizernejch 40 000 Kc.
To samy mohlo tebe napadnout (po 10 letech) taky, ze baworaky sou ty nejlepci a na naky rejze se muzes vykaslat. Proste mezi nemeckym peklem a japoncem je tak diametralni rozdil, ze se to ani neda srovnavat, natoz mezi nima prechazet.

Je mi lito ze sis koupil 'takovej shit' jako toy GT4, ale opravdu to radsi probirej s kamosema u piva nez na toyotackym foru. Mozna mas dostatek grantu ze si muzes kupovat auta jen tak vod voka, pak ale nemuzes mit problem prejit zpatky k sousedum.
btw jestli se ji chces zbavit, nabidni cenu, sem potencialni zajemce... howgh :evil:
‾‾‾‾‾‾‾Ъķƒ‾‾‾‾‾‾‾
Celica '90 1.6 STi
Celica '90 2.0 GTi
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

elvis: ja ti ju s radostou predam...sice som sa v nej este neviezol..ale kludne. Myslis ze som ti vyfukol auto ktore si chcel a ani neviem co je to za auto..mylis ze by si mal prachy a nervy na to aby si ju dal dokopy? Nemyslim pozliepat..ale spravit z toho dobre auto kde ti za mesiac neodide nieco ine..Vy ostatny..ked sa vam to vase super auto dojebe a budete si ho opravovat tak som zvedavy ako budete vy nadavat na toyotu. Neviem ci su tie dily tak drahe len na gt4 ale ani na beznu corollu asi nebudu zadara. Ked to auto pojde tak mozno zmenim nazor. A to ze bmw nieje porovnatelne s hondou? to su dvaja vyrobcovia co robia vyhradne atmosfericke benzinove vysokovykonne motory. Ale mozno aj toyota robila nejaky vykonny atnosferak do 2,5litra..sak napiste..ja zhrnam info len ohladne celici 4wd. co sa tyka toho zrychlenie bmw a gt4..bmw 8,2 gt4 okolo 8..ale rozdiel 30PS v prospech gt4 papierovo. Na zaver..toto je snad aj dikusne forum tak sa tu nemusime navzajom napadat ze ja som mal bmw a hovno viem o toyote. Elvis: soda mal pravdu s tvojimi ruzovymi toyota okuliarmi :o)) nekupoval som beznu toyotu ja viem.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

no ked si mal len 40tis..tak za to asi tazko kupis poriadne auto. aked si nejazdil v bmw nemas s nim skusenosti tak tiez ktomu asi nemas co povedat a nazyvat bmw zlym autom. Mozno teraz zadrem somrinu..ale seriove bmw e30 M3 strci GT4 z toho isteho roku do vacku. Nevravym ze na rally ale v normalnej premavke. a jedno ti mozem povedat naisto..so zadnym nahonom je viac srandy ako s prednym.
Bruzik píše:mison: proboha hlavne zadnou flamewar!!! myslim ze lidi co maj 10 let skopcaka NEMAJ duvod prechazet na toyotu a pak nadavat na foru jak je to drahy a na hovno a podobne...
Me bylo po 1 tejdnu jezdeni s celikou jasny, ze nejaky nemecky srace na ni nemaj, a zadny bawo nikdy nekoupim ikdyby bylo ze zlata. Samozrejme tomu predchazelo dukladny zbirani podkladu a zkusenosti jinejch majitelu, pac pro me bylo dost vyhodit i tech mizernejch 40 000 Kc.
To samy mohlo tebe napadnout (po 10 letech) taky, ze baworaky sou ty nejlepci a na naky rejze se muzes vykaslat. Proste mezi nemeckym peklem a japoncem je tak diametralni rozdil, ze se to ani neda srovnavat, natoz mezi nima prechazet.

Je mi lito ze sis koupil 'takovej shit' jako toy GT4, ale opravdu to radsi probirej s kamosema u piva nez na toyotackym foru. Mozna mas dostatek grantu ze si muzes kupovat auta jen tak vod voka, pak ale nemuzes mit problem prejit zpatky k sousedum.
btw jestli se ji chces zbavit, nabidni cenu, sem potencialni zajemce... howgh :evil:
Bruzik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruzik »

Nu dobra, nebyla to uplne adekvatni reakce, bmw sem nevlastnil (a nikdy nebudu 8) )... Ale to nic nemeni na tom zbytecnem rozdmychavani flamewar, coz cisi z kazdyho tvyho prispevku. Proste zacit na technickym foru porovnavat toyoty a bmw a janevimcojeste, je naprosto nesmyslny a akorat na sebe stves lidi (co by mi asi za podobnou provokaci provedli panove na bmw foru..). Taky nechapu proc furt porovnavas jen na zaklade zrychleni nebo vykonu.. no proste peachoviny.

Ohledne ceny: to si myslim ze za 40k sem koupil to nejlepsi co se dalo. Jasne, nekdo by je dal do vyhonenyho fava, kadetta nebo 315... nebo do celiky 90 :wink: . Krom silentbloku a par drobnosti popsanych nekde tady je absolutne v poradku.

S tema dilama mas pravdu, hodne toyot je zhuntovanejch jen proto ze na ne sou drahy dily a vyzadujou trochu pece, a spousta lidi ktery auto koupi bez rozmyslu ho jen dokurvi a prodaj (nam).

Jinak pokud si chces mermomoci dokazovat pravdu, tady http://www.bmwklub.cz/ uspejes mnohem vic. Tady se akorat zasira misto konstruktivni diskuzi.
‾‾‾‾‾‾‾Ъķƒ‾‾‾‾‾‾‾
Celica '90 1.6 STi
Celica '90 2.0 GTi
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

mas pravdu..netreba tu porovnavat konkurencnu znacku lebo asi sa tu citite ako nejaka cirkev co medzi svoje rady nepusti nijaku kritiku. Ale ako majitel toyoty a clovek co ju prave opravuje mam na to teraz takyto nazor. A ked sem pride niekto kto sa bude rozhodovat medzi starim bmw a starou celicou.. tak sa moze rozhodnut. To ze je tvje auto v absolutnom poriadku je len tvoj nazor. Stavim sa keby som ju rozobral tak sa tam najde cokolvek..napriklad ako je to s tym nastavovanim ventilov..robil si to niekedy? pochybujem. podla prirucky by sa mali nastavit kazdych 27 mesiacov..a pochybujem ze to na tom aute niekto robil.
Bruzik píše:Nu dobra, nebyla to uplne adekvatni reakce, bmw sem nevlastnil (a nikdy nebudu 8) )... Ale to nic nemeni na tom zbytecnem rozdmychavani flamewar, coz cisi z kazdyho tvyho prispevku. Proste zacit na technickym foru porovnavat toyoty a bmw a janevimcojeste, je naprosto nesmyslny a akorat na sebe stves lidi (co by mi asi za podobnou provokaci provedli panove na bmw foru..). Taky nechapu proc furt porovnavas jen na zaklade zrychleni nebo vykonu.. no proste peachoviny.

Ohledne ceny: to si myslim ze za 40k sem koupil to nejlepsi co se dalo. Jasne, nekdo by je dal do vyhonenyho fava, kadetta nebo 315... nebo do celiky 90 :wink: . Krom silentbloku a par drobnosti popsanych nekde tady je absolutne v poradku.

S tema dilama mas pravdu, hodne toyot je zhuntovanejch jen proto ze na ne sou drahy dily a vyzadujou trochu pece, a spousta lidi ktery auto koupi bez rozmyslu ho jen dokurvi a prodaj (nam).

Jinak pokud si chces mermomoci dokazovat pravdu, tady http://www.bmwklub.cz/ uspejes mnohem vic. Tady se akorat zasira misto konstruktivni diskuzi.
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

to mison:

1) neboj sa, nie je to o tom ze si kupil auto ktore som chcel ist pozriet a pripadne aj mozno kupit. Ci by som na to mal alebo nie, to prosim ta TY neries, ja hlavne investujem inde nez do aut a kuriev... preto sa aj vozim zatial na tom na com sa vozim, to len tak na okraj.

2) uz tu prosim ta prestan vypisovat tie papierove hodnoty. A ak by si co to vedel o dynamike pripadne inych veciach, vedel by si ze napr tych cca 30 PS co tu furt vyzdvyhujes zozerie 4wd jedna radost. Ale to je skor otazka na Rada Cikora pripadne Erika (555)

3) " Ale mozno aj toyota robila nejaky vykonny atnosferak do 2,5litra..sak napiste." Vidis, o tomto tu hovorim, ty najprv rozputas flame svojimi nebojacnimi recami a potom to schytas. "Kto seje vietor, zne burku..." to si zapamataj. To ze si nikdy nevidel nadupany vysokootackovy motor od toyoty este neznamena ze neexistuje. Len tak pre tvoju info, momentalne je na predaj v BA corolla (uz druha!!!) s takymto motorom - 1.6 4a-ge 20v 160 PS, tak mi prosim ta este chvilu pis o tom ako toyota nevie stavat motory...

4) tie ruzove okuliare nekomentujem, tak isto ako toho dotycneho pana.
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

mision: Kurva neser mě, jak můžeš napsat že BMW má větší zrychlení než GT4 když ho má až za 8,2 kdežto GT4 za 7,6 a to někde píšou že dokonce za 6,7. V podstatě je mi jedno za kolik má jaký auto zrychlení ale GT4 bude vždycky v "dravosti" lepší než BMW 325. Pokud jsi koupil Celicu v ubohém stavu a nedokázal jsi odhadnout její stav před koupí tak je mě tě opravdu líto protože autům asi moc nerozumíš. Pokud se mám zmínit o tom náhonu tak ze zadní nápravou se opravdu dá užít více srandy než s předohrabem ale jestli má člověk dost odvahy a sebevědomí tak se čtyřkolkou ohledně srandy strčí oba dva zmiňované náhony do kapsi. Jinak už včera podle tvého prvního příspěvku v této diskuzi jsem si myslel že tohle skončí flamewarem.
Celica 4WD turbo 5.gen
Odpovědět

Zpět na „Celica“