to je fakt origo to je super jak to deláš že máš tak krasně naleštěný motor aspon to tak vypadá ale zajímavý je že svody z 1 a druhý válce jsou namodralý ostatní ne že by vyšší teplota??i ty trubky máš od klimy krasně vyleštěný to smekám krasný motor škoda že to nemaj všichni ja vím na naleštěnej motor to nejezdí...ale přeci to krásně vypadáArnieGT píše:No nevím jak u vašeho, ale u moji 6gen. 3S-GE jsou svgody myslím vyladěno už od výroby velmi dobře,...nebo se mýlím?...jsou nerez a příjde mi že konstrukce je taky v pořádku,....![]()
Nebo se to dá ještě vylepšit?...
obr zde
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=418
Svody - vyfukove potrubi
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo díky,...jen mne zajímalo zda sériové jak je mám já, "jen vyleštěné" by se daly ještě nějak zlepšit, ale myslím že ani ne,...jinak to je čtyři do jednoho.
a co s týká te barvy tak to je jen zdání,...protože tam je více stínu tak vypadají více namodrale, ale ve skutečnosti jsou všechyn čtyři větve stejné,..viz moje další fota v galerce, třeba tady
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=419
a co s týká te barvy tak to je jen zdání,...protože tam je více stínu tak vypadají více namodrale, ale ve skutečnosti jsou všechyn čtyři větve stejné,..viz moje další fota v galerce, třeba tady

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No možná proto že tu moji montovali zrovna v Japonsku,... 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to ja vím že 4 do jednoho ty svody na 5 a 6 ge. jsou stejný aspon u atmosféru vždyt tY motory jsou stejný akorád hlava je jináArnieGT píše:Jo jo díky,...jen mne zajímalo zda sériové jak je mám já, "jen vyleštěné" by se daly ještě nějak zlepšit, ale myslím že ani ne,...jinak to je čtyři do jednoho.
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=419
jj ten tlumic za katalyzatorem..mechanik taky povidal ze je to "rezonator" ale bylo mi divny ze toyo dava misto stredniho tlumice jen rezonator...no kazdopadne mi v nem neco drnci a chci ho odstranit.mam objednanej typickej jdm vyfuk a bojim se ze to bude moc rvat kdyz vyndam ten prostredni tlumic..katalyzator tam nechavam..testovali mi ho a ma jeste 50% zivotnost coz je po tech letech uspechRaW007 píše:myslíš tím ten malej tlumič vzadu? tak ten má na výslednej zvuk vliv odhadem asi tak 10% je to obyčejnej absorbční tlumič...
Kat tam necháš starej?

to za kat.čo sa nachádza ja absorbčný tlmič ked ho vyhodíš tak rátaj s tým že revať ti to bude a stratíš protitlak nakolko má vstúp 50mm a vo vnútri je zredukovaný na neakých 35-38mm a ked to necháš bez čiže 50mm tak výkon pôjde dolu a hukot nahor a nebude to málo.greddy píše:jj ten tlumic za katalyzatorem..mechanik taky povidal ze je to "rezonator" ale bylo mi divny ze toyo dava misto stredniho tlumice jen rezonator...no kazdopadne mi v nem neco drnci a chci ho odstranit.mam objednanej typickej jdm vyfuk a bojim se ze to bude moc rvat kdyz vyndam ten prostredni tlumic..katalyzator tam nechavam..testovali mi ho a ma jeste 50% zivotnost coz je po tech letech uspechRaW007 píše:myslíš tím ten malej tlumič vzadu? tak ten má na výslednej zvuk vliv odhadem asi tak 10% je to obyčejnej absorbční tlumič...
Kat tam necháš starej?a navic chci nechat aspon nejakej zpetnej tlak.
Výroba kompletných výfukových systémov
4gen ho má tiež hned za kat. vypadá to ako hrubšia rúra ale je to absorbčný tlmič a tieto tlmiče sa vo väčšine používajú u GT alebo tam kde sa používajú športové motory z vyžšým stupňom kompresného pomeru a bežný stredový tlmič komorový sa na autá označené GT nepoužíva samozrejme pokial ho tam neaký tlko nenamuntuje dodatočne.scruupp píše:Nevím jek je to u 5. generace, ale u mé 4. tam není střední tlumič ale pouze rezonátor a myslím si že to budeš mít stejný a ten bych každopádně neodstraňoval
koukam ze v tom delas takze ti budu plne veritJaFer píše:to za kat.čo sa nachádza ja absorbčný tlmič ked ho vyhodíš tak rátaj s tým že revať ti to bude a stratíš protitlak nakolko má vstúp 50mm a vo vnútri je zredukovaný na neakých 35-38mm a ked to necháš bez čiže 50mm tak výkon pôjde dolu a hukot nahor a nebude to málo.greddy píše:jj ten tlumic za katalyzatorem..mechanik taky povidal ze je to "rezonator" ale bylo mi divny ze toyo dava misto stredniho tlumice jen rezonator...no kazdopadne mi v nem neco drnci a chci ho odstranit.mam objednanej typickej jdm vyfuk a bojim se ze to bude moc rvat kdyz vyndam ten prostredni tlumic..katalyzator tam nechavam..testovali mi ho a ma jeste 50% zivotnost coz je po tech letech uspechRaW007 píše:myslíš tím ten malej tlumič vzadu? tak ten má na výslednej zvuk vliv odhadem asi tak 10% je to obyčejnej absorbční tlumič...
Kat tam necháš starej?a navic chci nechat aspon nejakej zpetnej tlak.

nič moc tam nie je je to perforvaná rorka z určitým močtom a usporiadaním dier a najennodoúchšie je zohnať iný a vymeniť to ale určiťe nie bez toho alebo vyrobiť novýgreddy píše:koukam ze v tom delas takze ti budu plne veritJaFer píše:to za kat.čo sa nachádza ja absorbčný tlmič ked ho vyhodíš tak rátaj s tým že revať ti to bude a stratíš protitlak nakolko má vstúp 50mm a vo vnútri je zredukovaný na neakých 35-38mm a ked to necháš bez čiže 50mm tak výkon pôjde dolu a hukot nahor a nebude to málo.greddy píše: jj ten tlumic za katalyzatorem..mechanik taky povidal ze je to "rezonator" ale bylo mi divny ze toyo dava misto stredniho tlumice jen rezonator...no kazdopadne mi v nem neco drnci a chci ho odstranit.mam objednanej typickej jdm vyfuk a bojim se ze to bude moc rvat kdyz vyndam ten prostredni tlumic..katalyzator tam nechavam..testovali mi ho a ma jeste 50% zivotnost coz je po tech letech uspecha navic chci nechat aspon nejakej zpetnej tlak.
co tedy doporucujes? neco mi tam drnci
nevis co by to mohlo byt? nikdy sem to zevnitr nevidel...
ja mám ten stred doma ja som to prerábal celý systém z nereze ale absorbčák som tiež vyrábal .greddy píše:takze bude asi vymena..fakt envim co to muze byt za zvuk..takovy pelchovy zvuk od 2-4 tis otacek.úak to zacina dunet...ted budu mit objednanej z DICR novy "jdm" vyfuk tak doufam ze ten zvuk vyfuku to prehlusi...co to vymenit za rezonator?...novej stredni tlumic bude asi drahej co?