Ahoj lidi,
už dlouho nad tím přemýšlím a nemohu se rozhodnout. V hlavě mám myšlenku pořídit MR2 SW30 a udělat swap na 2ZZ...názory na auto jsou hrozně různé, tak to tu zkusím nadhodit k diskuzi. Auto by byla víkendovka a v plánu by byly samozřejmě další úpravy podvozku apod...hrozně mě to láká jednak potenciálem (váha pod tunu, motor 2ZZ uprostřed...prostě takovej Lotus Elise pro chudé) a taky pak videa Best motoring kde upravené MR2 s 2ZZ neskutečně lítají, ale samozřejmě to je zase ještě jinej level

. Prostě chtěl bych Toyotu i na okruhy, ale zadokolku a Supra MK3 je sice dobrá, ale poněkud těžká a nákladnější na provoz a MK4 naprosto nedostupná

. Tak mi z toho vychází MR2...SW20 je podle mnohých lepší volba, ale se zadokolkama nemám moc zkušeností a její záludnost na limitu mi trochu nahání

. Navíc ta už také váží něco navíc, SW30 je podle všeho více čitelná a nezáludná (ale zase oproti třeba MX5 ,,nudnější", což by mi nevadilo, neb jsem vyznavačem čisté stopy

...no offence samozřejmě, jen můj názor

. Tak by mne zajímalo, jaký je Váš názor na SW30 s 2ZZ jako základ na nejen okruhové hrátky

. S 2ZZ motorem už mám zkušeností dost (miluju ho), tak si myslím že v MR2 by to mohlo být příjemné poježdění. Díky za názory
PS: kdyby se našel dobrovolník z Prahy kdo vlastní jakoukoli SW30 a třeba mne svezl nebo alespoň pokecal osobně, budu velmi rád