Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
Drift (řidčeji drifting) je specifické odvětví automobilového sportu, jedná se řízený přetáčivý smyk. Nejdříve se jezdil v japonských horách, později si získal mnoho fanoušků a začaly se konat nelegální závody. V dnešní době je drift velmi populární a legální. Jezdí se mnoho světových závodů.
Auto vhodné na takový styl jízdy by mělo mít vhodný točivý motor, pohon na zadní nápravu a samosvorný diferenciál. Co se týče značek, často se driftuje s různými typy BMW, Nissanem Silvii (S13, S14, S15 někdy i s S12), Mazdami RX7, Toyotami AE86 ap.
honzism@n píše:Drift (řidčeji drifting) je specifické odvětví automobilového sportu, jedná se řízený přetáčivý smyk. Nejdříve se jezdil v japonských horách, později si získal mnoho fanoušků a začaly se konat nelegální závody. V dnešní době je drift velmi populární a legální. Jezdí se mnoho světových závodů.
Auto vhodné na takový styl jízdy by mělo mít vhodný točivý motor, pohon na zadní nápravu a samosvorný diferenciál. Co se týče značek, často se driftuje s různými typy BMW, Nissanem Silvii (S13, S14, S15 někdy i s S12), Mazdami RX7, Toyotami AE86 ap.
Zrovna, když jsem si vzpomněl, že jsme se nepotkali a ani jsem tam tvoji celicu neviděl, ses objevil na odjezdu Ten neznámý člověk v zeleném tričku s foťákem na krku co na tebe mával jsem byl já
JJ ja vim, koukal sem taky kdyz jsi jel jizdy, poznal sem te na ty ceste taky sem chvili byl u tvyho auta, ale tys tam zrovna nebyl. Tak treba priste nekde...Mám už v pytli brzdy, tak sem jizdu nejel...ale sedel sem myslim ve druhy jizde v kamosovy Reze WRX Hatch modry polepeny
U té horní to chtělo komponovat tak, aby Ti nevyjížděla z obrázku. A na tu spodní zase stačilo udělat půlkrok doprava, aby tam v pozadí nečněla ta hnusná škodoffka.